Şimdi Ara

Iron Man (2008) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
8.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film dehşetti hiç bir filmden bu kadar zevk almamıştım.Çok hoşuma gitti doğrusu.Cd'si çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum

Filme gitmeyenler kesinlikle gitsinler verdiğiniz paraya değiyor
  • Her ne kadar TeleSync görüntü ile izlemeye çalışsam da film bence fena degil.

Robert Downey rolüne iyi çalışmış.Teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanmışlar.Anastezi filminde oynuyan Terrence Howard ise 2 inci filmde karşımıza yine çıkacak gibi.Takım arkadaşı olarak vs.....

User Rating: 8.3/10 (50,386 votes)
    Top 250: #146

İmdb puanına gelince bence film hakediyor.
  • Film efekt, ses yönünden tatmin edici geldi. Hoşuma da gitti. Bir Minority Report gibi senaryo beklemeye gerek yok ancak giriş ve gelişme bence gayet başarılıydı. Sonuç klasikti. Bu filmi de diğer başarılı Marvel çevirilerinin arasına katıyorum.

Ayrıca güçlünün güçsüze karşı adaleti, çıkar için çıkar sağlama gibi derin politika eleştirileri de güzeldi. Amerikan propagandası olması normal, alıştık çünkü.

Kısaca ben sevdim. İkincisini merakla bekliyorum.
  • Baş rol oyuncusu Robert Downey JR Iron Man rolüne gitmemiş... iron mani hatırlayanlar bilir... Tony Stark bu kadar kısa bişey degil.... valla filmdeki ufacık bişi :/ adam karizma olabilir fakat spider-man dede oldugu gibi baş rol oyuncusu iyi secilmemiş.... sanırım şimdiye kadar gordugum en guzel seçilmiş actor ve uyum sagladıgı kahraman Wolverine/Logan Hugh Jackman... tek geçerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

Baş rol oyuncusu Robert Downey JR Iron Man rolüne gitmemiş... iron mani hatırlayanlar bilir... Tony Stark bu kadar kısa bişey degil.... valla filmdeki ufacık bişi :/ adam karizma olabilir fakat spider-man dede oldugu gibi baş rol oyuncusu iyi secilmemiş.... sanırım şimdiye kadar gordugum en guzel seçilmiş actor ve uyum sagladıgı kahraman Wolverine/Logan Hugh Jackman... tek geçerim..

Evet Iron Man için hiçde iyi olmamış Robert Downey JR

Filmi geç de olsa bugün izledim, görsel ve espriler olarak çok iyiydi genel olarak beğendim.

Sonunda ''I'm Iron Man'' demesi de çok hoşdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 20 Mayıs 2008; 17:21:02 >

• User Rating: 8.2/10 (58,523 votes)
    Top 250: #159

Film imdb'de top 250'den bir süre düşmeyeceğe benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

Baş rol oyuncusu Robert Downey JR Iron Man rolüne gitmemiş... iron mani hatırlayanlar bilir... Tony Stark bu kadar kısa bişey degil.... valla filmdeki ufacık bişi :/ adam karizma olabilir fakat spider-man dede oldugu gibi baş rol oyuncusu iyi secilmemiş.... sanırım şimdiye kadar gordugum en guzel seçilmiş actor ve uyum sagladıgı kahraman Wolverine/Logan Hugh Jackman... tek geçerim..

Evet Iron Man için hiçde iyi olmamış Robert Downey JR

Filmi geç de olsa bugün izledim, görsel ve espriler olarak çok iyiydi genel olarak beğendim.

Sonunda ''I'm Iron Man'' demesi de çok hoşdu.

Bugün izledim ben de. Doğrusu beklentilerimi karşılamadı. Görsel açıdan güzeldi belki. Ama bir şeyler eksik gibi sanki filmde. Neyin eksik olduğunu bilemiyorum ama sanki bir şeyler yoktu.
    Ben çok daha fazla aksiyon bekliyordum doğrusu. Ama olmadı.

Bakalım Hulk nasıl bi de onu izlemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 17 Haziran 2008; 0:23:23 >

• Bu topici kaçırmışım ben yukarlara geldiği iyi oldu , Sinemaya artık gitmeye değer bir film kalmadığını düşündüğüm zamanlarda arkadaşlarımın çok övmesiyle gittiğim bir filmdi , biraz isimden kaybediyor açıkcası çünkü sonunda -man oldumu süper kahraman filmi geliyor aklıma süper kahraman filmleride hiç hoşuma gitmiyor batman,spiderman ne kadar man varsa işte Film çok hoşuma gitti ve MTV ödüllerinde yaza kadar ki en iyi film ödülünü almış haketmişte fakat filmde tek kötü birşey varsa oda amerikalılayı müslüman kesimdeki bir ülke tarafından kaçırılması ve terörist olarak gösterilmesi tek yanlışı bu gibi geliyor bana , fakat sonunda bitiriyor işi " Gerçek şu ki ;
    I'm Iron MAN
    "

• ıronman deki eksik yönleri daha ilk seri olmasından kaynaklanabilir hulk filmine gelicek olursak bence paranızın hakkını alıyosunuz filmin son sahnesinde tony starkın gelmesi...... herneyse sinemada devamını izleyebilirsiniz.
  • Iron Man Wallpaper
     Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 2 Ağustos 2008; 1:40:49 >

• Bu postimage'dan silinmesinler bi süre sonra? Imageshack'e atsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bu postimage'dan silinmesinler bi süre sonra? Imageshack'e atsana

Sorun olmaz sanırım , silindiği zaman yollarım imageshacke.

Postimage'ın önizlemesi daha güzel onun için oraya yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 2 Ağustos 2008; 2:34:22 >
  •  Iron Man (2008)

Iron Man'in 30 Eylül'de rafları süsleyecek DVD'sinin detayları belli oldu. Tekli, çift diskli ve Blu Ray versiyonu seçenekleriyle 3 farklı formatta piyasaya sürülecek filmin detaylarını aşağıdan okuyabilirsiniz.

Oldukça zengin bir menü bekliyor arşivcileri. 2 diskli versiyonda tam 11 silinmiş sahne, 15 özel bölüm, Robert Downey Jr'ın ekran testi, geniş bir resim galerisi ve daha birçok materyal bulunuyor. Aşağıda ayrıntılı olarak listelediğimiz DVD özelliklerinin yanı sıra, 125 dakikalık filmin Blu-Ray versiyonunda 5.1 Dolby TrueHD ve Iron Man I.Q. BD Live feature özellikleri yer alacak. İşte detaylı bilgiler:

2 DISC DVD

Disc 1:

Feature film
    Deleted/Extended Scenes

Disc 2:

I Am Iron Man
    -- The Journey Begins
    -- The Suit that makes the Iron Man
    -- The Walk of Destruction
    -- Grounded In Reality
    -- Beneath the Armor
    -- It's All in the Details
    -- A Good Story, Well Told

The Invincible Iron Man
    -- Origins
    -- Friends & Foes
    -- The Definitive Iron Man
    -- Demon in a Bottle
    -- Extremis and Beyond
    -- Ultimate Iron Man
    Wired: The Visual Effects of Iron Man
    Robert Downey Jr. Screen Test
    The Actor's Process (scene rehearsal with cast)
    The Onion "Wildly Popular Iron Man Trailer to be Adapted into Full Length Film"
    Image Galleries

2 DISC BLU-RAY

Disc 1:

· Hall of Armor
    The Invincible Iron Man (HD)
    -- Origins
    -- Friends & Foes
    -- The Definitive Iron Man
    -- Demon in a Bottle
    -- Extremis and Beyond
    -- Ultimate Iron Man
    Deleted/Extended Scenes (HD)
    BD Live:
    -- Iron Man IQ

Disc 2:

· I Am Iron Man (HD)
    -- The Journey Begins
    -- The Suit that makes the Iron Man
    -- The Walk of Destruction
    -- Grounded In Reality
    -- Beneath the Armor
    -- It's All in the Details
    -- A Good Story, Well Told
    Wired: The Visual Effects of Iron Man (HD)
    Robert Downey Jr. Screen Test (HD)
    The Actor's Process (scene rehearsal with cast) (HD)
    The Onion "Wildly Popular Iron Man Trailer to be Adapted into Full Length Film" (HD)
    Theatrical Trailers (HD)
    Image Galleries

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 12 Ağustos 2008; 17:45:29 >

• 11 tane silinmiş sahne. Yuuuh!
  • şahane filmdi. 2. kez izlemeyi bile düşünüyorum
  • Dvdrip çıktı.
  • DVD ve BLURAY Disk Kapakları

Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)

Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)

Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)

Iron Man (2008)
     Iron Man (2008)

• Ben dün Iron.Man.REPACK.720p.BluRay.x264-SEPTiC olarak indirdim fırsat bulursam bugün izlerim umarım memnun kalırım filmden bende
  • Bende filmi çok beğenmiştim.DVD sini almayı hak ediyor
  • bende izledim, görsel efektler on numara, onun dışında pekde bi esprisi yok, vakit geçirmek için izlenebilir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.