Şimdi Ara

Iron Man (2008) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
8.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: phm

quote:

Orjinalden alıntı: feedthenet

septic ripini indirdim fakat görüntü her zamanki berbat CtrlHD bekliyecez artık

Hadi yav? Ben de SEPTIC çekiyordum şu an. Çok mu kötü?
    Fazla seed gördüm, atladım direk

Septic gerçekten bu işi berbat ediyor.Bluray çıktığından beri bütün grupların riplerini indirdim.Açıkçası septic izleyici ile alay edip rant sağlıyor sanırım zaten bütün filmlerde ilk onların ripi çıkar.Millette direk atlar..
    Favori edeceğim ripler sırası ile

1-CHD(Ripleri boyutları çok yüksektir ama 720p,1080p ve 1080i'de rakipsizdir.Her filmi çevirmezler)
    2-CtrlHD
    3-Sinners
    4-Esir

Diğer ripleri indirmeyin bile.Bir de Wmv VC-1 çeviren gruplar var onlardan da Novo ve İguana'yı tavsiye ederim

• quote:

1-CHD(Ripleri boyutları çok yüksektir ama 720p,1080p ve 1080i'de rakipsizdir.Her filmi çevirmezler)

Mesela rip'lediği bir kaç filmi yazar mısınız. İndirip kalite görmek isteriz.
  • bence izlemeye değer .. adamın tavırları çok sağlam .. ben sevdim... izleyin
  • CHD grubuna ait birkaç film,belgesel ve sportif aktivite sonuçları..Yalnız dikkat edin boyutları itibari ile bunlar saf Blu-ray değil tamamı ile rip

Iron Man (2008)
  • quote:

CHD grubuna ait birkaç film,belgesel ve sportif aktivite sonuçları..Yalnız dikkat edin boyutları itibari ile bunlar saf Blu-ray değil tamamı ile rip

Iron Man (2008)

66 gb'lık nasıl bir rip olabilir

Bunları rapid'den bulabilir miyiz acaba? Torrentle pek anlaşamıyoruz da.

Ekleme:Rapid kaynaklı bi kaç CHD sunum buldum ama genelde ya 4,7 ya da 8,5 gb. Daha büyüğü yok. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 17 Eylül 2008; 11:47:43 >

• Bende de tam tersi aslında,torrent emule uzmanlık alanım olduğu için bu kadar büyük dosyaları rapid'e hangi superman yükler ve yüklediği veriyi nasıl bulabiliriz bilemiyorum açıkçası ..Bu arada o bulduğun 4-6-8 gb'lık veriler büyük ihtimalle çakma'dır.Çünki CHD'nin bir filmi riplerken hiçbirşeyden kısmıyor..Yani kaliteden asla ödün vermiyorlar..Yine örnek olarak CHD'nin Overall bit rate değerlerinin 12.5 Mbps'in altına indiğini göremezsiniz...
  • 66 Gb'lik bir rip gereksizdir. Ha kalite bakımından aşmıştır. Ancak indirmeye başladıktan sonra, birkaç yıl beklemeniz muhtemeldir.

1.45 , 2... yahut biraz daha büyük ripler yeterli olabilir.
  • rip dediğin 1 GB'ı geçmeyecek. bu ne öyle 66GB fln
  • 15-17 " pc ekranında tamam da ekran büyünce cidden çok rahatsız ediyor hele ki HD izleyipte tekrardan divx e dönersen..66 gb bize (bana ) fazla ne net altyapımız var ne de onu izleyebilecek sağlam bir panelim..Ama yurtdışı net olarak bizden çok daha ileride saniyede 1gb veri indirdiklerini düşünürsek..(test aşamasında daha )
  • birakaç chd ripi rapid'de görmüştüm , 45-50 arası boyutları vardı.
  • quote:

Septic gerçekten bu işi berbat ediyor.Bluray çıktığından beri bütün grupların riplerini indirdim.Açıkçası septic izleyici ile alay edip rant sağlıyor sanırım zaten bütün filmlerde ilk onların ripi çıkar.Millette direk atlar..
    Favori edeceğim ripler sırası ile

2-CtrlHD
    3-Sinners
    4-Esir

Diğer ripleri indirmeyin bile.Bir de Wmv VC-1 çeviren gruplar var onlardan da Novo ve İguana'yı tavsiye ederim

Hocam eyvallah yorumun için de o boyutta bırak da kaliteli olsun
    Ben Nhanc3'a bile razıyım. Zaten notebook ekranında izliyorum yani
    CHD olmaz da, diğer grupları takip ederim. Çok sağol.

• SEPTiC release için uyumlu alt yazı bulabilen var mı?
    İngilizce/Türkçe farketmez.
  • Bugün prodji sürümünden yeniden izledim. Yukardaki yorumum halen geçerli. Bu filmde bir şeyler eksik.
  • quote:

SEPTiC release için uyumlu alt yazı bulabilen var mı?

Burada var septic'e uyumlu altyazı.
  • Ben izledim ama pek beğenemedim.Görsellik güzeldi , hoştu.Ama birşeyler eksik gibiydi sanki.. Robert Downey JR role iyi gitmemiş gibi.Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmem ama Al Pacino'ya benzemiyor mu Robert Downey JR ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

SEPTiC release için uyumlu alt yazı bulabilen var mı?

Burada var septic'e uyumlu altyazı.

Hocam çok sağol. Bu siteyi bilmiyordum.
    Bundan sonra bakarım. Çok sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

15-17 " pc ekranında tamam da ekran büyünce cidden çok rahatsız ediyor hele ki HD izleyipte tekrardan divx e dönersen..66 gb bize (bana ) fazla ne net altyapımız var ne de onu izleyebilecek sağlam bir panelim..Ama yurtdışı net olarak bizden çok daha ileride saniyede 1gb veri indirdiklerini düşünürsek..(test aşamasında daha )

1gb mı bırak ya! sen buna inandın mı saniyede 1gb . sn 1gb veri indirmenin ne olduğunu tasavvur edebiliyor musun? diyelimki 1gb veri geldi nereye kaydedecek tabiki harddiske ama oda ne hdd mizin saniyedeki veri transfer hızı 70-80 mb bilemedin 100mb. yazma hızı daha da düşük. ne oldu? uçak düştü...
    sallamasyon kulaktan dolma bilgileri kusmayın buraya

edit: film güzel tabiki ama hızlı işlenmiş konular ve sahneler. pek bi numarasını göremedik demir adamın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sk8ter_Boi -- 20 Eylül 2008; 14:28:16 >

• Başroldeki oyuncu uymamış İron Man'e bence Ama film genel olarak güzel
  • 720P Esir rip çıktı sonunda tekrar izleyeceğim.

Iron Man (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 21 Eylül 2008; 1:44:57 >

• esir çıkmış sonunda.

BiTRATE.......: 5920 kbps
    RESOLUTiON....: 1280x534
    AUDiO.........: English DTS 5.1 1.5 mbit

süper gözüküyor...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.