Şimdi Ara

Iron Man 3 (2013) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
9
Favori
52.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Orijinalden alıntı: DonnieD4rko

4.Film gelicekmi yoksa seri bittimi ?

Filmin sonunda 'Tony Stark will return' diyor yeni film olur herhalde.

Onu avengers için diyor.
  • Madem 3 çıkacaktı Avangers neden önce geldi neyin kafası bu
  • Avengers'dan sonra geçiyor zaten film. Bunalımda bir Tony Stark izliyoruz.

Filmi evde izledim de, o kadar da kötü değilmiş yav. Sinemaya inanılmaz beklentiyle gittiğimden olsa gerek hiç beğenmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Avengers'dan sonra geçiyor zaten film. Bunalımda bir Tony Stark izliyoruz.

Filmi evde izledim de, o kadar da kötü değilmiş yav. Sinemaya inanılmaz beklentiyle gittiğimden olsa gerek hiç beğenmemiştim.

New avengers taki gibi tony iflas etse (yeni zirhlar yaparken) Avengers 3 icin sentry nin yolu gozukur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 27 Ağustos 2013; 1:16:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

quote:

quote:

Onu avengers için diyor.

İyi de film avengersın sonrasında geçiyor. Birde puro falan koymuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu avengers için diyor.

Avengers 2-3-4 keşke biraz daha kapsamlı düşünebilseydiniz

• Eger Mandarin'in uzaya gemiye gidip yuzuklerini kesfedecegi bi 4.film olsaydi iyi olurduda seri bitti

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu avengers için diyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onu avengers için diyor.

Arkadas avengers 2 den bahsediyor zaten

• film çöp ötesi olmuş . pepper potts ablanın hayvani topuklu ayakkabılarla iron man suit giymesi de evlere şenlikti

• filmin az once izledim.
    demir adam in en büyük düşmanı mandarin bu muymus. yoksa marvel bunu da mi harcamış. zaten adam gibi bizi korkutan heyecanlandiran bi kötü göremedik su super kahraman filmlerinde. eminim sizin cok buyuk kötü dediniginiz thonusu bile basit yaparlar filmlerde.

• filmin az once izledim.
    demir adam in en büyük düşmanı mandarin bu muymus. yoksa marvel bunu da mi harcamış. zaten adam gibi bizi korkutan heyecanlandiran bi kötü göremedik su super kahraman filmlerinde. eminim sizin cok buyuk kötü dediniginiz thonusu bile basit yaparlar filmlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

filmin az once izledim.

Harcamışlar Mandarin'i malesef. Guy Pearce'ın karnı doysun diye şebek etmişler adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

film çöp ötesi olmuş . pepper potts ablanın hayvani topuklu ayakkabılarla iron man suit giymesi de evlere şenlikti

İyi yakalamışsın.

• filmi dün izledim bence serinin en kötü filmiydi
  • quote:

filmin az once izledim.

Cidden bu neydi arkadaş, bende az önce izledim mandarin uyduruktan bir şey olmuş. Bu süper kahraman filmlerinde de tek kötülerin zorladığı seri dark knight 3lemesinde oldu sanırım.

Bu arada
    pepper ateşe düşüyor ama giysileri yanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 31 Ağustos 2013; 18:07:11 >

• Film kötüydü. Açık ve net.

En çok üzüldüğüm noktalardan biri de mandarini maymun etmeleri.
  • DVD si çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

filmin az once izledim.

Cidden bu neydi arkadaş, bende az önce izledim mandarin uyduruktan bir şey olmuş. Bu süper kahraman filmlerinde de tek kötülerin zorladığı seri dark knight 3lemesinde oldu sanırım.

Bu arada
    pepper ateşe düşüyor ama giysileri yanmıyor

yok be. ben ucuncu deki bane de badit buldum. ilk dusman da basitti. bi joker zorladi. o da çift suratla birlestigi için.

• PHI kullanıcısına yanıt
    Filmi beğenmeyen biri olarak bu yazıyı film sonrası okumuştum, ardından birdaha filmi izlediğimde bayağı zevk aldım, hatta çoğu yer bana mantıklı geldi, ilk izlediğimde zırhları kullanırken ki sakarlıkları bana komedi gibi gelmişti hatta bumu şimdi dünyayı kurtardı demiştim ama olayı yazıdaki gibi görünce bayağı bir mantıklı geldi, hatta film için olmuş bile dedim. Aynı arkadaşın bloğundaki yazıları ve yorumlarını okuyunca Avengers Age of Ultron ismi belli olmadan önce Pepper'a yatakta saldıran zırhı Ultron'a benzettim gibi şansına bir tutturuş bile yapmıştı. Gerçi şimdiki tahminleri senaryo konusunda şansını zorluyor ama yinede isabet oranı yüksek olmuş, bayağı dikkatli bir gözle izlemiş.

Bilmiyorum ama bu filmleri ayrı bir evren olarak düşünüp çizgi roman ile paralellik aramamak lazım, çizgi roman siteleri çok güzel incelemeler yapıyor ve tahminleri tutuyor ama Marvel ne yaptığını bilmiyor. TççT'nin yayınladığı Demir Adam 3 Giriş serisinde Mandarin bildiğin baş kötü ama filmde ap ayrı bir durum var.

Aşağıdaki linkdeki 6 sayılık filme hazırlık sayılarını okuyunca Marvel'ın bile filmin konusunu bilmediğini düşündüm,

http://tcctakimi.blogspot.com/1997/05/iron-man-3-film-ozel.html

Ama mandarin'in böyle epik bir geçmişi varken bukadar hızlı yok edilmesi biraz garip geldi. Mandarin için Solo bir film bile yapılabilirdi.

Belki 2021'e kadar bir mandarin düşünmüşlerdir.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.