Şimdi Ara

Iron Man 3 (2013) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.276
Cevap
9
Favori
52.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

filme çöp diyenlerin marvel comics'in takipçileri olarak düşündüm. ben Iron Man'ın sinema versiyonunu bilen birisi olarak final sahnesiyle ayrıntılara takılmadan serinin en iyi filmi olarak değerlendirdim. Sinemasına gitseydim diye üzüldüm hatta. Marvel serisinin tüm filmlerini de kaçırmayacağım ayrıca.

Hocam Knuckles hayranı mısınız?

Hayranı değilim, fakat çocukluğumda izlemiştim Sonic çizgi filmini, oradan bir sempatiklik var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

filme çöp diyenlerin marvel comics'in takipçileri olarak düşündüm. ben Iron Man'ın sinema versiyonunu bilen birisi olarak final sahnesiyle ayrıntılara takılmadan serinin en iyi filmi olarak değerlendirdim. Sinemasına gitseydim diye üzüldüm hatta. Marvel serisinin tüm filmlerini de kaçırmayacağım ayrıca.

Hocam Knuckles hayranı mısınız?

Hayranı değilim, fakat çocukluğumda izlemiştim Sonic çizgi filmini, oradan bir sempatiklik var.

Sizi imzamdaki konuya davet ediyorum o zaman

• Aslında farklı bir bakış açısı gerektiğini düşünüyorum.

Bence filmi sadece tek film olarak bakılması hata, Marvel'ın 2. evresine bir bütün olarak bakmak lazım, bence Avangers - Age of Ultron için çok önemli bir giriş.

Linkteki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

http://tcctakimi.blogspot.com/2013/10/iron-man-3-avengers-age-of-ultrona.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsahane -- 22 Ekim 2013; 18:52:34 >
  • Film ilk iki filme gore cok vasatti o esprili tony bile yoktu avengersta tavan yapmisti tony

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsahane

Aslında farklı bir bakış açısı gerektiğini düşünüyorum.

Bence filmi sadece tek film olarak bakılması hata, Marvel'ın 2. evresine bir bütün olarak bakmak lazım, bence Avangers - Age of Ultron için çok önemli bir giriş.

Linkteki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

http://tcctakimi.blogspot.com/2013/10/iron-man-3-avengers-age-of-ultrona.html

Bu yazıyı dün okudum ve gerçekten etkilendim.Marvel'da böyle düşünmüşse eğer süper olacak bence Age of Ultron.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hydra Mjollnir

http://scifiturk.com/ben-kingsleyin-yeni-marvel-projesi-belli-oldu-mu.html dua edin beyler

Bekliyoruz

• Eğer açıklama doğruysa senaryo biraz daha mantıklı olur.
  • Sıkılmadan izledim. Mantık hatası illaki vardır da, beni çok ısırmadı açıkçası. Aksiyon, fantastik bilim kurgu işte.
  • Çoğu filmde olduğu gibi bazen mantık sınırlarını zorlayan sahneler vardı ama film kendini izlettiriyor.
  • Ortalık çok karışacak.

• quote:

http://scifiturk.com/ben-kingsleyin-yeni-marvel-projesi-belli-oldu-mu.html dua edin beyler

İlginç ama adam manyak rol yapıyor gerçekten Shutter Island'dan tanırım kendisini

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

bana bi tane devam filmi gosterinki ilk filmden daha cok zevk vermiş. buda o vasat listeye girmiş oldu.

not: YE , HP vs.. bunlar devam filmi degil seri olan hikayeler.

Aliens, Terminator 2, The Dark Knight :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 2 Ocak 2014; 15:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

bana bi tane devam filmi gosterinki ilk filmden daha cok zevk vermiş. buda o vasat listeye girmiş oldu.

not: YE , HP vs.. bunlar devam filmi degil seri olan hikayeler.

Aliens, Terminator 2 :)

aliens serisini izlemedim lakin terminator 1 daha iyiydi bence
  • Ben Marvel' ın yaptığı her filmi izler her çizgi romanı okurum. İyi veya kötü olması fark etmez. İron Man 3' ü romanlarla pareler değerlendirirsek Mandarin konusunda hayal kırıklığına uğrattı kesin. (inşallah dedikodular gerçekleşir de bu sorun ortadan kalkar) Ama sadece izleyici olarak bakarsak filme kötü demek yanlış olur. Yani hiç birimizin ailesi bu filmi izlerken "aaa Manaerin' e ne olmuş la böyle?" demez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

film çöp ötesi olmuş . pepper potts ablanın hayvani topuklu ayakkabılarla iron man suit giymesi de evlere şenlikti

İyi yakalamışsın.

Hocam o topuklar kırılmıştır parçalar takılınca :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

film çöp ötesi olmuş . pepper potts ablanın hayvani topuklu ayakkabılarla iron man suit giymesi de evlere şenlikti

İyi yakalamışsın.

Hocam o topuklar kırılmıştır parçalar takılınca :D

Sende iyi yakalamışsın.

• Marvel One-Shot: All Hail the King malum yerlere düştü. Mutlaka izleyin
  • marvel one shpr haail of kibg kesın ızleyın . mandarın ıle ılgılı super bı spoiler var
  • Beyler İron-Man 1-2 izledim, şimdi 3'ü mü izleyeyim yoksa The Avengersla mı devam edeyim ?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.