Bildirim
iş arama bulma sitesi açıyorum yardımmm
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
NE GİBİ BİR YARDIMA İHTİYACIN VAR?AÇIKLAR MISIN -
Grafiker olarak : insan karikatürü çizebilcek
Webmaster olarak : Asp dilinden anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: alpdogan34
Grafiker olarak : insan karikatürü çizebilcek
Webmaster olarak : Asp dilinden anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
bu işler böle yardımla olmaz -
nasıl yani asp kodlamasını yapan "yardım" adı altında, bedavaya mı yapacak? -
quote:
Orjinalden alıntı: Finney
nasıl yani asp kodlamasını yapan "yardım" adı altında, bedavaya mı yapacak?
finney patladı -
quote:
Arkadaşlar yeni bir iş arama bulma sitesi açıyorum. Grafiker ve webmaster arkadaşların şu an için manevi yardımlarına ihtiyacım var. Sonra site gelirinde % verilecektir.
Şimdiden teşşekürler
Alp
dostum onca site varken bence pek sağlıklı bir karar olmasa gerek,zamanını boşa harcamış olursun.Ayrıca böyle bir yardımı yapan birisi çıkmaz gibi geliyor bana.Yakın çevrende şansını denesen ihtimal daha yüksek. -
quote:
Arkadaşlar yeni bir iş arama bulma sitesi açıyorum. Grafiker ve webmaster arkadaşların şu an için manevi yardımlarına ihtiyacım var. Sonra site gelirinde % verilecektir.
Şimdiden teşşekürler
Alp
Hiiiç sanmıyorum biri zamanını harcayıp sevap için kodlasın. Hazır scriptler var zaten gözüme çarpmadı istediğin tarzda ama araştırırsan bulursun -
Taşıma suyla değirmen dönmez...
Ortalık zaten İK sitesinden geçilmiyor... Mahallenle ilgili bir site açsan daha iyi olacağını söyleyebilirim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X