Şimdi Ara

iş arama bulma sitesi açıyorum yardımmm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir iş arama bulma sitesi açıyorum. Grafiker ve webmaster arkadaşların şu an için manevi yardımlarına ihtiyacım var. Sonra site gelirinde % verilecektir.

Şimdiden teşşekürler
    Alp

• NE GİBİ BİR YARDIMA İHTİYACIN VAR?AÇIKLAR MISIN
  • Grafiker olarak : insan karikatürü çizebilcek

Webmaster olarak : Asp dilinden anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpdogan34

Grafiker olarak : insan karikatürü çizebilcek

Webmaster olarak : Asp dilinden anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

bu işler böle yardımla olmaz
  • nasıl yani asp kodlamasını yapan "yardım" adı altında, bedavaya mı yapacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Finney

nasıl yani asp kodlamasını yapan "yardım" adı altında, bedavaya mı yapacak?

finney patladı
  • quote:

Arkadaşlar yeni bir iş arama bulma sitesi açıyorum. Grafiker ve webmaster arkadaşların şu an için manevi yardımlarına ihtiyacım var. Sonra site gelirinde % verilecektir.

Şimdiden teşşekürler
    Alp

dostum onca site varken bence pek sağlıklı bir karar olmasa gerek,zamanını boşa harcamış olursun.Ayrıca böyle bir yardımı yapan birisi çıkmaz gibi geliyor bana.Yakın çevrende şansını denesen ihtimal daha yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar yeni bir iş arama bulma sitesi açıyorum. Grafiker ve webmaster arkadaşların şu an için manevi yardımlarına ihtiyacım var. Sonra site gelirinde % verilecektir.

Şimdiden teşşekürler
    Alp

Hiiiç sanmıyorum biri zamanını harcayıp sevap için kodlasın. Hazır scriptler var zaten gözüme çarpmadı istediğin tarzda ama araştırırsan bulursun
  • Taşıma suyla değirmen dönmez...

Ortalık zaten İK sitesinden geçilmiyor... Mahallenle ilgili bir site açsan daha iyi olacağını söyleyebilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.