Şimdi Ara

İş Arıyorum, Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuldan yeni mezun oldum... lys sınavından da iyi puan alamadım... dolayısıyla önümüzdeki sene bu tarihlere kadar çalışabileceğim bir iş istiyorum...

fakat ilk defa işe giricem... bilgisayardan anlasamda sonuçta elimde bir diploma yada bir sertifika yok... dolayısıyla vasıfsız kategorisindeyim...

para mevzusu mühim değil, ama işin saatlerinin uzunluğu yada kısalığı önemli, çünkü önümüzdeki sene için hazırlanıcam...

Teknik servis elemanı gibi bir görev istiyorum, sadece pc üzerine değil, ne olursa artık... başka işlerde olur...

bir sürü iş arama sitesi var, ama oralarda genelde diplomalı ve tecrübeli eleman aranıyor...

Dolayısıyla; nasıl ve nereden iş aramalıyım, iş görüşmesinde ne konuşmalıyım... deneyimlerinizi aktarırsanız çok sevinirim... yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenrod -- 24 Temmuz 2011; 13:45:53 >

• tecrüben yoksa iş biraz zor bulursun buldugun iştede çok ezilirsin çevrende ki şahıslardan sor ya da A2 ehliyetin varsa dagıtıcı eleman olabilirsin.
  • henüz ehliyetim yok, zaten 18 yaşını dolduralı çok olmadı...
  • çok zaman doldurmanı gereken bir şey yok kardeşim zaten. Bak ben 19 yaşındayım hala ehliyetim yok. Zamanla ilgili bir durum değil yani. Dediğin gibi diploma vs. yoksa gireceğin yerlerde bildiğin ayakçı muamelesi görürsün. Yukarıdaki arkadaşın dediği mantıklı ehliyet alıp dağıtıcılık yapabilirsin mesela. Veya kafelerde eleman arayanlar çok fazla , oralarda uğrayabilirsin.

kısacası kolay gelsin kardeşim.:)
  • çevrend eczacı optik bakkal gibi tanıdıkların varsa onların yanında başlarsın sonra diger yerlere sızarsın
  • arkadaşım selamlar.

şu an vasıfsız olduğun için çok iyi karar ver bence. Çağrı merkezlerinde başlayabilirsin.Lise mezunu alımı olabiliyor.şartlarda fena sayılmaz.başlamadan öncede eğitim veriyorlar.

mesela CMC GROUP'a bak derim.burası çağrı merkezi hizmetleri veren bir firma beni aradılar ama işimden memnun olduğum için gitmedim.internette sitesi mevcut başvur istersen.

kolay gele.
  • ilginiz için teşekkürler, araştırıyorum.
  • aynı durumda sayılırız bende bu sene üniye başlayacağım ama çalışmakta istiyorum tabii hiç tecrübem yada ehliyetimde yok... dünden beridir araştırıyorumda arkadaşın dediği gibi çağrı merkezleri olabilir, cafeler ve teknik servisler olabilir... en azından bir gazete ilanlara bak... umarım buluruz bişeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

aynı durumda sayılırız bende bu sene üniye başlayacağım ama çalışmakta istiyorum tabii hiç tecrübem yada ehliyetimde yok... dünden beridir araştırıyorumda arkadaşın dediği gibi çağrı merkezleri olabilir, cafeler ve teknik servisler olabilir... en azından bir gazete ilanlara bak... umarım buluruz bişeler

inşallah birader inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenrod

quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

aynı durumda sayılırız bende bu sene üniye başlayacağım ama çalışmakta istiyorum tabii hiç tecrübem yada ehliyetimde yok... dünden beridir araştırıyorumda arkadaşın dediği gibi çağrı merkezleri olabilir, cafeler ve teknik servisler olabilir... en azından bir gazete ilanlara bak... umarım buluruz bişeler

inşallah birader inşallah...

Prom tanitim,odak tanitim,kayragrup,trada tanitim googldan bulup buralara basvur, genelede parttime yada fulltime eleman aliyorlar büyûk magaza ve avmlerde marka temsilciligi yada ünilerde ürün tanitimi için,tecrube gerektirmeyen işlerde geri dönerler senin yaslarda biçok kişi çalişiyor sansini dene buralarda..

• bi yerde paket servis görevlisi olabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.