Şimdi Ara

İş arkadaşımın parfümünden rahatsız oluyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
5.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi parfümmüş o öyle. Gün içinde çok sıkıyor olabilir mi?
  • Üstad benim yanımdaki arkadaş öyle bir kötü kokuyor ve biz bunu öyle yüzüne vurduk ki artık çocuğun yüzünün yüz olmadığından eminiz. Keşke kötü de olsa parfüm koksa. Bu ayrı bir ter kokusu. Eşine çocuğuna üzülür olduk. Sosyolojik bi konu oldu.
  • otomobilsever O kullanıcısına yanıt
    Olayın olası faili parfümleri yazıyorum
    El sabununa benziyor demişsin hocam kuvvetle muhtemel popi bir koku olan givenchy insense ultramarine kullanıyor orjinali çok nahoş kokar ama açık parfümü iğrenç eski dalan el sabunu gibi kokar açık parfümcüler ultramarineyi beceremiyor hatta bende de var orjinali ve iyidir :))
    Diğer ihtimaller
    Jean Paul Gaultier le male classic
    Christian Dior homme intense
    Azzaro wanted
    faili bu

İş arkadaşımın parfümünden rahatsız oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 6 Ağustos 2019; 1:9:17 >

• Derde bak ya soyle adama düzgünce zaten sıkmaz
  • Sizin durumunuz aşırı zor. Fakat o adama yeni bir parfüm hediye edin. Kokusu güzel ve kaliteli olsun. Verirken sizin parfümünüz çok rahatsız ediyor bunu kullanın deyin. Olay kapanır orada. Büyük ihtimal adamın başka parfümü yok.

Ayrıca adamın öyle tekrar etmesi hiç hoş değil ya. Maalesef laftan anlamayan insan dolu.
  • Tavsiyem janti, kokusuna katlanabileceğim bir parfüm alıp hediye etmen. Bir kez daha güzellikle çözmeyi denersin. He olmadı mı müdürünle ciddi bir şekilde konuşur oda değiştirmen gerektiğini, günlük performansının düştüğünü verimliliğinin azaldığını anlatırsın. Müdürler bayılır zaten şu verimlilik arttırma lafına gözleri parlar. Hepsini denedin olmadı mı? ayağını kaydırmaya çalışırsın. Zannediyorum şirket içi dosyalarınızın elemanın kendi mailine atması, hatta başkasıyla paylaşması pek hoş karşılanmaz, if you know what I mean .

edit : yukarıdaki mesajınızı görmedim zaten denemişsiniz bunları. Siz bu çocuğu bir dövdürtün temizinden şiddet her şeyin çözümüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 6 Ağustos 2019; 3:3:18 >
  • uyduruk ne olduğu belirsiz kokular çok ani şekilde sinirlendirip deli ediyor. bu doğru. bir gün eminim kavga edersiniz zaten. kaçınılmaz son
  • Benimde canım sıkılıyor böyle şeylere, adama bir bakıyorum ya da kadına üstüne parfümü boşaltmış, hayırdır regly mi oldunda kokunu saklıyorsun madem öyle niye etek giyorsun alttan alttan kokunu saklamaya çalışıyorsun sonra napıyor basıyor parfümü basıyor parfümü, neyse bir de hadi kadınları bıraktım erkekler ne iş anlamıyorum apartmanın merdivenlerinden sabah iniyorum iş saatleri herkes çıkıyor bir bakıyorum kokudan sanki gaz bombası atmışlar apartmanın içine nefesimi tuta tuta inmek zorunda kalıyorum tama sıkarsın koku iyidir anlarımda üstüne boşaltmak nedir.

Bazı arkadaşlarım yanımda yapıyor bu işi evinde oluyorum bir yere gideceğiz hazırlanıyor bir sıkıyor sıktığına bin pişman ediyorum, söyleniyor bana işte ozon tabakasını delenlerden biri daha karşımızda diyorum adam arkadaşım o gün bana cirifit oluyor hep bana laf sokmakla meşgul ediyor kendini. Eeee yapacak bir şey yok işine gelince küresel ısınmadan dolayı ter içinde kalıyoruz artık akp her yere bina inşaat yaptı bunun faturasını sokak aralarında gezerken çekiyoruz diyor söyleniyor ama kendisi sanki hiç ozon tabakasının delinmesine vesile olmuyor içki desen var sigara desen var iki paket günde yetmez deodorant parfüm o biçim var araba kullanmak egzos salmak var her şeyi yaparken iyi ama devlet bina inşaat yaptı mı kötü. Anlamıyorum neden birileri sadece kendini aklı çıkarmak için suçu başkalarında arar hani işin garibi burada da çok görüyorum. Sen suçsuzsun biz herkes suçlu. :)

• İdrak sorununuz mu var anlamış değilim, kişinin kokladığı bir kokudan dolayı midesi bulanıyor ve iş yapamıyor, durum derde bak deme seviyesinden ötede bir durum ve iş hayatını da etkiliyor bu derde bak denebilecek seviyede saçma görülecek bir durum değil, konuyu açan abimizin de yaşını başını almış biri olduğunu hatırlatarak önerilerde bulunmanızı doğru bulurum çünkü biz gençlik aklıyla pek hareketli düşünceler söyleriz ancak kişi yaşını aldıkça tavırları ve hareketleri de olgunlaşır çıkıp ofiste karşındaki kişiye bağırıp çağırmakta pek yakışık almaz.

Bence durumu ciddi bir dille müdürlerinize anlatıp ofis içerisinde sizin veya parfümünden rahatsız olduğunuz kişinin başka biriyle masa değişmesini isteyebilirsiniz, durum bayağı zamandır gerçekleşiyor ve söylediğinize göre sizi fazlaca etkiliyor, ofiste yer değişimi evet uzun sürebilir ancak uğraşınıza değebilir, karşınızdaki kişi belli ki hıyarın teki ve gidip 5-10 liralık parfüm satan parfümcüden veya kaliteli üretim yapmayan açık parfümcüden parfüm alıp kendisini güzel kokuyor zanneden biri -toplumda sıkça karşılaştığımız tiplerden- ve sizi en son çıldırma seviyesine getirebilecek gibi gözüküyor.

• Kimi insan kendisi kokar terlemese bile parfum sıksa daha kötü olur bence arkadasın kokuyor
  • masana 400ml civarı olan kavanoza çekilmiş kahve (çekirdekte olur) koymayı deneyebilirsiniz.
  • O koku parfüm kokusu değildir.. evleri rutubetliyse küf veya salçalı sarimsaklı kızartma yağlı yemek kokusudur...yada adamın kendisi kokuyodur..
    hiçbir pahalı orjinal koku desgner parfüm dediğimiz kötü kokmaz
    .
    Çakma parfüm kullanıp hava atmaya kalkma benim canımı da yakma de
    Elinize tabanca gibi febreze i alıp odaya ara ara sıkın

Lcw mimoza kolonya alabilirsin
    Kığılı yeşil çaylı kolonyasından alabilr herkese ikram edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 6 Ağustos 2019; 23:43:47 >
  • Merhabalar, bazı insanların tenine parfüm gitmiyor. Bankada çalıştığım dönemde çok sevdiğim bir parfüm kokusu vardı. Bir gün birisi üstüne bir sıkmış; o çok sevdiğim koku beni kusturacaktı. Adamın ten kokusu ile birleşince nükleer bomba olmuş resmen. Bende yarım kilo kadar taze çekilmiş kahveyi küçük ahşap bir kutu içerisine koyun o parfüm kokusunu bastırır.
  • Hocam geçmiş olsun. Tüm yazınızı ve altta verdiğiniz yanıtları okudum. Hayır, takıntılı falan değilsiniz herşey çok normal. Kokunun tekrar neden koktuğunu -açıklamasaydınız- kullandığı deterjana falan bağlayacaktım ama açıkmamışsınız ve parfüm-deodorant teklifinizi kabul etmeyip ısrarla aynı hatayı tekrar tekrar yapmış. Forum kurallarına aykırı olmasaydı temiz bir ağız burun girin derdim ama, işinizden de olursunuz. İşten çıkmayın. Aeromat diye de bilinen otomatik parfüm sıkıcılar var. Oda parfümü sıkan pilli cihazlar. Odanın bir köşesine koyun ve içine sizi rahatsız etmeycek hafif bir oda parfümü bulup takın.

Arkadaşlar kahve kokusu önermiş. Kahve kokusu keskindir o da rahatsız edebilir ama deneyin o da güzel fikir.

Siz de benim gibisiniz. Mutfakla yattığım oda yan yana. Ben yatarken birisi buzdolabını bir açıyor, donmuş gıdaların sebzelerin buram buram kokusu süblimleşerek odama geliyor ve beni uyandırmayı başarıyor. Sırf bu yüzden çok tartıştık bu konuyu ailemle ama yapabilecek birşey yok.

Kolay gelsin. Allah sabır versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneyici23

Hocam kokuyor.net diye bir site var.

Bu kişiye anonim olarak kötü koktuğunu mail atabilirsiniz. Bu sayede belki sizin dışında başkalarının da kokudan rahatsız olduğunu düşünebilir.
    Bayıldım bu siteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmehcik_71

Üstad benim yanımdaki arkadaş öyle bir kötü kokuyor ve biz bunu öyle yüzüne vurduk ki artık çocuğun yüzünün yüz olmadığından eminiz. Keşke kötü de olsa parfüm koksa. Bu ayrı bir ter kokusu. Eşine çocuğuna üzülür olduk. Sosyolojik bi konu oldu.
    En kötüsü de bunlar işte... odaya girdiklerinde herkesin yüzü ekşiyor, millet kaçışıyor ama adam iplemiyor bile....
  • Yerinizi değiştirmeyi düşündünüz mü?
  • Parfümün markası neymiş
  • sidikle birebir aynı kokan parfümleri sürenler var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.