|
Bildirim
|
Kapalı mekanlarda (ofis, sınıf gibi) parfüm sıkılmaz. Ter kokmasını önleyen roll on, deodorant yeterlidir. Bu önemli bir görgü kuralıdır. Çünkü bu gibi yerlerde bulunmak bir zorunluluktur ve insan ne yapması gerekiyorsa onu yapmak için oradadır. Onu; işini, dersini yapmasından alıkoyamazsınız. Bir kişi rahatsız oluyorsa ve bunu dile getiriyorsa, buna rağmen aynı davranışı göstermek vandallıktır. Laftan anlamıyorsa tutup silkin.
|
Hocam kokuyor.net diye bir site var.
Bu kişiye anonim olarak kötü koktuğunu mail atabilirsiniz. Bu sayede belki sizin dışında başkalarının da kokudan rahatsız olduğunu düşünebilir. |
oha abi milletin dertlerine bak
|
size hak veriyorum, bu husus kadın/erkek parfümü farketmez, benzer şeyden bende şikayetçiyim ama toplu taşımada, kadınların parfüm kokularına lafım yok hepsi mis gibi çiçek gibi meyve bahçesi gibi kokar otobüsün pis kokusunu içinde sizi kendinize getirir ferahlarsınız nefes aldım sonunda dersiniz, ancak bir tane kadın parfümü var adını bilmem kaliteli birşey midir yoksa market ürünü müdür herneyse belki 5-10 kere toplu taşıma da denk gelmişimdir onu sıkan genç bir kadında olabilir yaşlı bir teyze de , nasıl tarif edeyim bildiğin yoğun toprak aromalı keskin meyve kokusu karışımı birşey , bütün aracın içerisine siner yolculuğunuz zehir olur başınız ağırır, mideniz bulanır, varacağızın yerde indikten sonra ohh be dersiniz,
sizin olayınızda aşırı takıntı yaptığınız yok haklısınız rahatsız oluyorsunuz ve bu da iş performansınıza yansımakta, aynı odada gün boyu o kokuyu çekmek düşünmek bile istemiyorum, bazı insanlar vardır deli gibi parfüm sıkarlar en ağırlarını en keskinlerini çünkü onların hoşuna gider rahatsız olmazlar hatta hafif bile gelir ellerinde imkan olsa daha keskin daha ağır parfümler esanslar bulsalar baştan aşağı onla yıkanmak isterler. |
İdrak sorununuz mu var anlamış değilim, kişinin kokladığı bir kokudan dolayı midesi bulanıyor ve iş yapamıyor, durum derde bak deme seviyesinden ötede bir durum ve iş hayatını da etkiliyor bu derde bak denebilecek seviyede saçma görülecek bir durum değil, konuyu açan abimizin de yaşını başını almış biri olduğunu hatırlatarak önerilerde bulunmanızı doğru bulurum çünkü biz gençlik aklıyla pek hareketli düşünceler söyleriz ancak kişi yaşını aldıkça tavırları ve hareketleri de olgunlaşır çıkıp ofiste karşındaki kişiye bağırıp çağırmakta pek yakışık almaz.
Bence durumu ciddi bir dille müdürlerinize anlatıp ofis içerisinde sizin veya parfümünden rahatsız olduğunuz kişinin başka biriyle masa değişmesini isteyebilirsiniz, durum bayağı zamandır gerçekleşiyor ve söylediğinize göre sizi fazlaca etkiliyor, ofiste yer değişimi evet uzun sürebilir ancak uğraşınıza değebilir, karşınızdaki kişi belli ki hıyarın teki ve gidip 5-10 liralık parfüm satan parfümcüden veya kaliteli üretim yapmayan açık parfümcüden parfüm alıp kendisini güzel kokuyor zanneden biri -toplumda sıkça karşılaştığımız tiplerden- ve sizi en son çıldırma seviyesine getirebilecek gibi gözüküyor. |
Müdürlerin de ne mal adamlarmış kendi aranızda çözün ne demek, çözebilsen zaten onlara başvurmazsın. Hırpalama konusunda ciddiyim bu arada. Bu vakte kadar nasıl çıldırmadın onu da çözemedim çok sabırlı adammışsın |
Yani şirket içindeki masanızı değiştirmek neden bu kadar zor anlam veremedim.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 5 Ağustos 2019; 20:1:55 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 5 Ağustos 2019; 20:2:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilsever -- 5 Ağustos 2019; 20:24:45 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 24 Ağustos 2019; 18:10:13 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|