Şimdi Ara

İş Bankası ilk fatura talimatına 500 TL MaxiPuan Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
18
Favori
6.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kampanya tekrar gelmiş, mart ayında vermiştim daha ödenmedi ödenecek. Şartlara baktım tekrar versem ekstra 500 daha gelir gibi, ne diyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    “01.04.2025 tarihi ve öncesinde kredi kartından veya hesaptan otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin, kampanya dönemi içerisinde talimatlarını iptal edip yeniden talimat oluşturması durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.”

• Excelokulu kullanıcısına yanıt
    Verdiğimiz talimatı iptal etmekle ilgili madde bu. Verdiğimiz talimatı iptal etmeden 2. yi verirsek ile ilgili bir madde koyulmamış. Yani “bu kampanya tarihinden önce talimat vermiş müşteriler yararlanamayacaklardır” diye bir madde yok. Sadece ana başlıkta “ilk” demiş buradaki kasıt da “kampanya tarihleri arasında verilecek ilk fatura” mı yoksa “bugüne kadar iş bankasından verilecek ilk fatura” mı o belli değil.

• İlk fatura talimatınız ile 500 TL MaxiPuan kazanın!
    Kampanya Linki:https://isbank.page.link/JVXn

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theyar T kullanıcısına yanıt
    Yani diyor ki; 1-30 Nisan tarihinden önce talimatın varsa ve bu kampanyayı görüp iptal edip yeniden talimat verirsen puan alamazsın. Vermem diyor

• SquidGame kullanıcısına yanıt
    Talimatın varsa ve 2. yi verirsen de vermem anlamı çıkıyor mu?

• Bu kampanya dönemindeki ilk talimata verir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3 dönem otomatik ödeme yapması yeterli mi yoksa talimat 11. Aya kadar kalacak mı ? Bunu anlayamadım :)

• Excelokulu kullanıcısına yanıt

İkiside. 3 defa faturan ödenmeli. Kasım sonuna kadar da talimat iptal edilmemeli

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Geçen ayki kampanyanın aynısı,acaba başka bir faturaya tekrar 500 verir mi ki? Ben şansımı deneyeceğim.iş bankasına vermediğim faturayla katılayım bari.

• theyar T kullanıcısına yanıt
    Ben de 2. talimat verdim... Bakalım

• Ben daha öncekiler iptal edilip onu tekrar verirsen puan vermem anlıyorum. Bu tüm kampanyalarda da olur, normal. Ben de yeni talimat verdim. Ss almayı unutmayın sonrası için.

• Aidatsız özellikli kredi kartlarına ödül yüklenemeyecektir.

• İş bankasında hesap açılışına özel kredi kartı verildi fakat “kart bedeli” sebebiyle kullanmayı düşünmemiştim. Onu iptal edip maximum aidatsız edinsem bu kampanyaya katılım sağlayabilir miyim?
    Kart Ücretleri kart ücretleri
    Edit: üstteki arkadaş belirtmiş, aidatsız maksimum kullanıcıları dahil değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 7 Nisan 2025; 10:42:21 >
  • Katıldık bakalım ne diyecek.

• Bir önceki kampanya için köydeki suyu kaydettim köye 2 aydır su faturası gelmediği için 500 lira gitti 😁

• geçen ayki 300 TL kampanyasında katıldım, puan yüklenmedi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.