kk var mı kışının.. bende 2 emeklı de cıktı banka musterısı ıkısı de 2 kk olmayanda yok |
İş Bankası ilk fatura talimatına 500 TL MaxiPuan Kampanyası (2. sayfa)

-
-
kk yok 2 hesapta 2sinde de gözükmüyor, kkdan ödeme şartı yok aslında kampanyada
-
sart olmasa da kk olan kışılere tanımlı durumu cıkıyor bu noktada
-
Bankayı aradım kampanyada şu şart var : iş bankasında ilk kez fatura talimatı vermiş olman gerekiyor yani 10 yıl önce Bi talimat vermişsen puan yatmayacak. Geçen 4 5 ay önceki kampanyada da böyle yaptılar aylarca ödedim 12 yıl önce talimat vermişim bir ara kabul etmediler. DİKKAT EDİN.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine aynı ketenpereye gelme durumu.
Kasım ayında verdiğim otomatik talimatı halen 300 maxi puan yüklenmedi üstelik bankacılar hakem heyetine başvurdum halen ilgilenmiyorlar
ben bu iş bankası'nı tamamen kapatacağım arkadaş ya
Bu önemli bilgilendirmen için çok Teşekkürler @ersiny699
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen yaptıkları kampanyada söylediğiniz ibare geçiyordu fakat bunda göremedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay da benzer bir kampanya vardı ama Maxipuan kademe kademe geliyordu. Toplamda 5 yeni fatura talimatına 500 TL Maxipuan. İki hesaptan da katılım sağladık ama ikisine de gelmedi. Kampanyaya katılım sağlayan var mı benim dışımda?
Edit: Kampanya şartlarını bulup tekrar okudum. 21 Mart'a kadar yatacağı söyleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batupng -- 12 Mart 2025; 6:50:52 >
İş bankasının bu tür kampanyaları 40 dereden su getirme üzerine kurulu. Sırf geçen ilk fatura talimatına 300tl kampanyasına 2013 yılında talimat vermişim diye yatırmadılar parayı. Bi hocamıza 1998 yılında talimat vermişsiniz diye yatırmadılar varın siz hesap edin
Banada 12 yıl önce talimatınız var diyip 300 tl puanın üstüne yattılar, Bddk ya şikayet ettim onlarda sallamadı..
iş bankası hesapdan verilen talimatlardan ücret faiz vs almıyoruz, diye yazMış bana cevap twitter pm den
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben o zaman iptal edeyim. 21 yıldır iş bankasında mutlak bi talimat vermişimdir. hanımın hesapla talimat gireyim
Bunlar da bozdular 1000 lıraya yakın kart aidatını iade etmediler. Bu tarz bi kanpanyaya katılmıştım puanı vermediler bi dünya uğraştırdılar. Sana özel diye kampanya çıktı katılıp şartları sağladım kampanya kayboldu. Müşteri hizmetleri zaten hiç eskisi gibi değil. Eskiden leb demeden leblebiyi anlar işi çözerlerdi. Bu yüzden tüm paramı baska bı bankaya mecburen taşıdım. Hesabı lot aktı ıkı hısse var dıye kapatamadım. Benı taaaa yıllar once gecerken ufradıgım subeye gönderdiler her şubede olmuyormuş. Gittim benden üç kuruş da olsa kendi hakkımı hibe etmemi istediker :). Uzun bi süre çaylak elemanları ve şefleri beceremedi bi yeri arayıp yaptırdılar ve sonunda kurtuldum. Bi daha kolay kolay bulaşmam.
Onceden bankada fatura talimatimiz varsa,yeni fatura talimati versek de kampamya dışı mıdır?
30.10.2025’e kadar kim öle kim kala, 2 ay tamiden ödesem faturayı 500 iade alırım zaten
Aynen ben de şikayet ettim bankacılar birliği'ne
bankacılar hakem heyeti ben de belgeleri fatura dekontu her şey istedi ocağın ilk haftası gönderdim de hala görüşecek de görüşecekler(!)?
3 ay oldu yahu?
İş bankası'na sözünü mü geçiremiyorlar yoksa gerçekten bunlar birlik ya
banka müşterisini ezmek ve mağdur etmek için mi varlar?
Ben de katıldım bu kanpanyaya. İki turk telekom için fatura için otomatik ödeme talimatı verdim. 12 mart sın ödeme tarihiydi. İş bankası birisini ödemiş diğerini ödememiş.
Farkedip hemen aradım. İş bankası bana fatura gelmedi diyor. Turk telekomu aradım. Biz faturayı gönderdik diyor.
Bu saatten sonra suçlu arasan be olacak.
Sonuç son ödeme tarinde bir fatura otomatik ödenmediği için kampanya dışı kaldım.
Ben daha önce tüm şartları sağladığım halde puan vermediler. Kartı kapatıyorum dedim. O zaman verdiler. Ben de puanı kullanıp kapattım. İş bankasının kampanyalarına güven olmaz dikkat edin.
Bankacılar hakem heyeti aylardır tüm belge bilgiyi aldığı ve iş bankasına ilettiği halde
hiç gelişme ve sonucu olmadı
ve nihayet ben de kartı ve halen fatura talimatı olan hesabımı kapatıyorum dedim.
300 maxipuan verelim vs demediler ağızlarına bile almadılar.malum tuzları kuru
ve sonucunda
kapattılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X