Bizimkiler de umarım 6 mayısta yatar bakalım |
İş Bankası ilk fatura talimatına 500 TL MaxiPuan Kampanyası (5. sayfa)

-
-
500 TL odemesi gelen var mı? Biri kredi kartı toplam 3 hesapla otomatik ödeme talimatı verdim ama hicbirine ödül gelmedi.
15.04.2025 tarihine kadar talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleri 22.04.2025 tarihine kadar yapılacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 22 Nisan 2025; 19:1:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 nisandaki ödemem için henüz yatan bir şey yok, bekleyelim bakalım.
Benim de ay başında vadesiz hesaptan otomatik ödenen fatura kapsamındaki 500 puan gelmedi. Yokuşa sürecek yine iş bankası anlaşılan ...
Dün kayıt açtırmıştım. Az önce konunun gereği olumlu yönde yerine getirilmiş
ben de talimatı mart ayında verdim nisanın ilk haftası ödeme yapıldı kampanya gereği 22 nisanda yüklenmeliydi ancak yüklenmemiş. İlla kayıt açacaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya döneminden önce 1 tane talimatım vardı,ben kampanya için 1 tane daha verdim,henüz gelen giden olmadı 22 nisanda yatmalıydı,bana gelmesi lazım mı arkadaşlar?
-
Bana 17 Nisan'da yüklenmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana gelmiş 500 tl puan. 21 nisanda yüklenmiş görünüyor.
-
Son 1 hafta içerisinde yüklenen 500 puanların son kullanım tarihi ne zaman. 31 Mayis mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Puan yüklenen arkdaşlar,daha önce vadesiz hesaptan fatura talimatı vermişlermiydi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 25 Nisan 2025; 21:14:37 > -
Kredi kartı kullandığım hesaba inceleme sonrası 500 maxipuan yatırıldı. Kredi kartı olmayan hesaplar için kayıt artıracağım .
evet bende bunu merak ediyorum geçmiş zamanda otomatik ödeme talimatı verilmiş olanlara puan yüklendi mi yoksa ilk kez talimat verenlere mi puan yükleniyor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old horizon -- 26 Nisan 2025; 15:18:6 > -
Kampanya Mart ayı içinde ilk defa otomatik ödeme talimatı verenler için. Daha öncesi önemli değil. Ben daha önce de vermiştim. Şimdi de 500 verildi. Önemli olan kampanya kredi kartı kullanılarda çıkıyor. Kredi karti olmayan hesap için itirazda bulundum. Verecek mi göreceğiz.
Teşekkürler,bana yatmayınca m.hizmetlerini arayıp kayıt oluşturdum bakalım
puan verildi farklı fatura ekledim 500tl aldım bende ilk kez değil yani
-
hocam bende de aynı durum vardı. müşteri hizmetlerini aradım. önceden talimatınız olduğu için yatmaz diyor. yeni fatura olmasına rağmen yatmadı
-
hocam daha önceden iş bankasında talimatım vardı. bu kampanya döneminde yeni farklı bir faturadan talimat verdim.
kampanya bende de gözüküyordu kredi kartı var. ama 500 lira yatmadı.
müşteri hizmetleri önceden talimatınız olduğu için yatmaz diyor. :/
-
Yazılı başvuruda bulunun. iş Bankası iletişimden
Kampanya sadece, kampanya başlangıç tarihinden sonra yeni tanımlanacak faturalar için geçerlidir ve kampanya süresince verilen bir adet yeni fatura talimatı karşılığında 500 TL MaxiPuan ödülüne hak kazanılacaktır.
04.03.2025 tarihi ve öncesinde kredi kartından veya hesaptan otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin, kampanya dönemi içerisinde talimatlarını iptal edip yeniden talimat oluşturması durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.
İlk madde kampanya başlangıcından sonra otomatik ödeme talimatı için demis. Belki hiç otomatik ödeme talimatı vermeyen hesapların, kampanya başlangıcından sonra vermesi olarak anlatmış olabilir. Burada hakli çıkmak zor.
Ama ikinci madde açık açık önceki verdigin talimatlari iptal etmeden yeni talimat vereceksin diyor. Yani ilk talimat veren birinin önceki talimatları olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X