< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İş Bankası ilk fatura talimatına 500 TL MaxiPuan Kampanyası (3. sayfa)

-
-
Katıldık. Konuda yerimizi alalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya sadece, kampanya başlangıç tarihinden sonra yeni tanımlanacak faturalar için geçerlidir ve kampanya süresince verilen bir adet yeni fatura talimatı karşılığında 500 TL MaxiPuan ödülüne hak kazanılacaktır.
04.03.2025 tarihi ve öncesinde kredi kartından veya hesaptan otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin, kampanya dönemi içerisinde talimatlarını iptal edip yeniden talimat oluşturması durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.
Şartlara göre herkes talimat verebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 21 Mart 2025; 5:20:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartına vereceğimiz otomatik ödeme talimatı için iş bankası herhangi bir ücret alıyor mu
Edit : 750 tl üzerine alışveriş kredi faizi alıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 21 Mart 2025; 5:36:59 >
bende iş bankası kredi kartı yok,ama kampanya çıktı ve katıldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 22 Mart 2025; 8:4:6 > -
MaximumMobil de mi çıktı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iş bankası uygulama pop-up olarak çıktı,ne mesaj ne de bildirim yok.Zaten hiç bir adımda ekran görüntüsü almama izin de vermedi.Katıldık bakalım,verecekler mi göreceğiz.
-
İşbank mobil>kampanyalar>tüm kampanyalar>arama çubuğuna "fatura" yazınca çıkıyor.
Hocam kampanya zaten vadesiz hesaba verilen faturalara maxi puan veriyor, kredi kartlar kampanyaya dahil değil
-
-
yukarıda sadece kredi kartı olanlara çıkıyor diye yazıldı,ben ona cevap vermiştim.
-
500 tl maxipuan yatmadi, kayit olusturduk bakalim nolacak
MaxiPuan yüklenebilmesi için yükleme tarihinde müşterimize ait açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet bireysel nitelikli kredi kartı ya da bankamatik kartı olması gerekmektedir. Aidatsız özellikli kredi kartlarına ödül yüklenemeyecektir.
Kredi kartı olması şart değil, bankamatik kartı da olur diyor. Kampanya kişiye özel değil, konudaki linki tıklayıp kampanya koşullarına bakın, hemen altında zaten "fatura talimati ver" gibi bir link var.
22.04 TE YATMAYACAK MI
-
Çıkmadı bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 23 Mart 2025; 10:41:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim faturalar subat ayinda ondendi 21 martta yatacakti, yatmadi, bakalim ne diyecekler
kampanya martta başladı şubatta ödenen faturadan nasıl maxi puan almayı düşünüyorsunuz?
-
Kampanya tarihlerininhatirlamiyorum, kayit olusturduk bakalim.ne olacak, musteri temsilcisi kampanyayi, odenen faturalari aktararak kayit acti, temsilci de 21 martta yatmasingerektigini belirtti
Siz şubatta ki kampanyaya başvurmuşsunuz anlaşılan 2 faturaya 300 tl sonraki 2 faturaya 100 tl olan. o kampanya kapsamında ben 2 tane talimat vermiştim 300 tl 21 martta yattı bana. bu konu marttaki 1 faturaya 500 tl puan konusu. o nisanda yatacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X