Şimdi Ara

İş Bankası ilk fatura talimatına 500 TL MaxiPuan Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
18
Favori
6.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten iş bankasında talep oluşturduğunuzda bile 1 aya kadar anca dönüyorlar. Benim bahsettiğim olayda fatura tutarı hesaptan alındı, telekom'da ödenmemiş görünüyor. SMS geliyor, telekom online işlemlere girdim borç görünüyor. Aradım bunları kayıt oluşturdular. Telekomu da aradım, akşamı bekleyin dedi. Akşama doğru ödenmiş görünmeye başladı. Kayda yanlış hatırlamıyorsam 24-25 gün sonra döndüler. Faturanız ödenmiştir, sorun yoktur diye. Ben de dedim "Yahu üstüne 2. fatura geldi onu bile ödedim. söyleseniz ne söylemeseniz ne". Allahtan önemli bir konu değildi bankacılık açısından ve başka kanallardan hallolabiliyordu. Telefondakine de söyledim "benim sizle ilişiğim kalmadı, başka bankadan kart bile alıp kullanmaya başladım. basit bir kampanya için bu kadar uğraşacaksak kalsın" dedim. Onun da umrumda olmadı zaten :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katıldık. Konuda yerimizi alalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya sadece, kampanya başlangıç tarihinden sonra yeni tanımlanacak faturalar için geçerlidir ve kampanya süresince verilen bir adet yeni fatura talimatı karşılığında 500 TL MaxiPuan ödülüne hak kazanılacaktır.

04.03.2025 tarihi ve öncesinde kredi kartından veya hesaptan otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin, kampanya dönemi içerisinde talimatlarını iptal edip yeniden talimat oluşturması durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.

Şartlara göre herkes talimat verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 21 Mart 2025; 5:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartına vereceğimiz otomatik ödeme talimatı için iş bankası herhangi bir ücret alıyor mu

Edit : 750 tl üzerine alışveriş kredi faizi alıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 21 Mart 2025; 5:36:59 >
  • omer14 kullanıcısına yanıt

bende iş bankası kredi kartı yok,ama kampanya çıktı ve katıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 22 Mart 2025; 8:4:6 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    MaximumMobil de mi çıktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt

iş bankası uygulama pop-up olarak çıktı,ne mesaj ne de bildirim yok.Zaten hiç bir adımda ekran görüntüsü almama izin de vermedi.Katıldık bakalım,verecekler mi göreceğiz.

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt

İşbank mobil>kampanyalar>tüm kampanyalar>arama çubuğuna "fatura" yazınca çıkıyor.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Hocam kampanya zaten vadesiz hesaba verilen faturalara maxi puan veriyor, kredi kartlar kampanyaya dahil değil

• Benim kredi kartım yok diye sanırım bana tanımlamamışlar

İş Bankası ilk fatura talimatına 500 TL MaxiPuan Kampanyası

• old horizon kullanıcısına yanıt

yukarıda sadece kredi kartı olanlara çıkıyor diye yazıldı,ben ona cevap vermiştim.

• 500 tl maxipuan yatmadi, kayit olusturduk bakalim nolacak

• crespo61 kullanıcısına yanıt

MaxiPuan yüklenebilmesi için yükleme tarihinde müşterimize ait açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet bireysel nitelikli kredi kartı ya da bankamatik kartı olması gerekmektedir. Aidatsız özellikli kredi kartlarına ödül yüklenemeyecektir.

Kredi kartı olması şart değil, bankamatik kartı da olur diyor. Kampanya kişiye özel değil, konudaki linki tıklayıp kampanya koşullarına bakın, hemen altında zaten "fatura talimati ver" gibi bir link var.

• Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt

22.04 TE YATMAYACAK MI

• alymis A kullanıcısına yanıt
    Çıkmadı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 23 Mart 2025; 10:41:25 >
  • kitabistanbul K kullanıcısına yanıt

Benim faturalar subat ayinda ondendi 21 martta yatacakti, yatmadi, bakalim ne diyecekler

kampanya martta başladı şubatta ödenen faturadan nasıl maxi puan almayı düşünüyorsunuz?

• froce1903 kullanıcısına yanıt

Kampanya tarihlerininhatirlamiyorum, kayit olusturduk bakalim.ne olacak, musteri temsilcisi kampanyayi, odenen faturalari aktararak kayit acti, temsilci de 21 martta yatmasingerektigini belirtti

Siz şubatta ki kampanyaya başvurmuşsunuz anlaşılan 2 faturaya 300 tl sonraki 2 faturaya 100 tl olan. o kampanya kapsamında ben 2 tane talimat vermiştim 300 tl 21 martta yattı bana. bu konu marttaki 1 faturaya 500 tl puan konusu. o nisanda yatacak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.