Şimdi Ara

İş bankası kredi kartım ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar borcum vardı sadece asgari ödedim 3 ay falan 1-2 ay hiç yatıramamıstım, suan kredi kartım bloke galiba 30-40 TL de borcum var açılması icin napmam gerek müşteri hizmetleri ile mi görüşmem lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu yazana kadar müşteri hizmetleriyle çoktan görüşmüş, sorunu halletmiş olurdun hocam :)

1-2 ay yatırmadım demişsin, 3. ay da ödemezsen kartın bloke olur, seni ararlar bi tarih belirlerler o zamana kadar ödemeni isterler. Yine ödemezsen takibe alırlar, ondan sonrası çok sıkıntılı işler. O yüzden bir an önce aramanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambamm06

Bunu yazana kadar müşteri hizmetleriyle çoktan görüşmüş, sorunu halletmiş olurdun hocam :)

1-2 ay yatırmadım demişsin, 3. ay da ödemezsen kartın bloke olur, seni ararlar bi tarih belirlerler o zamana kadar ödemeni isterler. Yine ödemezsen takibe alırlar, ondan sonrası çok sıkıntılı işler. O yüzden bir an önce aramanı tavsiye ederim.

Sağol hocam bloke açılma durumu varmı yatırsam

• Sinan Engin kullanıcısına yanıt
    Evet açılır ama bankayla kesinlikle konus, yanlıs bi is yapmasınlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambamm06 -- 15 Eylül 2016; 15:57:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambamm06

Evet açılır ama bankayla kesinlikle konus, yanlıs bi is yapmasınlar :)

Yaptırdım sağolun kredi kartından nakit avans çekilir mi

• Sinan Engin kullanıcısına yanıt
    Nakit avans olayı kapanmış olabilir. Bu tarz durumlarda bir süre izin vermiyorlar, başka bir bankada benim başıma gelmişti çünkü. Ama borcun tamamını ödediyseniz, hiç borç yoksa çekersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.