Şimdi Ara

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
32
Favori
74.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bankamatikten qr ile denedim çekmedi, vezneden alabildim.

İş bankası uygulamaları özellikle maximum mobil biraz sıkıntılı sanırım ya da bize öyle denk geldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSMAN3101 O kullanıcısına yanıt
    Ayni bende de böyle 😂😂😂😂 maxipara ile aldim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Evet biraz sıkıntılı gibi 😂

• ares24 A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Peki altungold %1 puan kampanyası için bir katılım yapmamız gerekiyor mu?

• frknkll F kullanıcısına yanıt
    Yarın düzelir diye düşünüyorum 😁😁😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OSMAN3101 O kullanıcısına yanıt
    İnşallah yarin benim son bi 5 bin daha cekcem bitiyor 😀 bende düzelir diye umut ediyorum

• RoBiN* kullanıcısına yanıt

Evet şimdi mesaj geldi ptt den ahlatçı gönderisi teslim alındı diye. Ben çalışmazlar diye tahmin ediyordum.

• Ahlatçıdan şimdi denedim yine olmadı dünden beri hata veriyor özellikle altın fiyatları biraz düşünce mi oluyor nedir anlamadım? Teknik nedenlerden dolayı hata veriyor şuanda

• slickman S kullanıcısına yanıt

Bende de teknik nedenler diye hata veriyordu Pazarama müşteri temsilcisiyle görüştüm hemen çözdüler

• webkurdu47 kullanıcısına yanıt
    Bayramın ikinci günüydü o kampanya. Bankanın verdigi yüzde 1 maxipuanı soruyorsanız eğer onun için katılım yapmanıza gerek yok

• Merhaba;
    Altungolddan soy ismi farklı olan bir akrabamın kredi kartıyla kendi hesabıma yükleme yapsam sorun olur mu? Daha önce deneyen oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheEvent kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim sorun olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.pazarama.com/ buradan alışveriş yapsak sayılır mı m.temsilcisi ordan yapın diyor.

• Aldığım fiziki gram altınları 983 ten bozdurdum. Dolar yükseliyor ons aşağı saldı.

• kredi kartı çıkardım 0 limit var vermedi. para yükleyerek alışveriş yapabilir miyim ? mesela 5 bin tl ödeme yapsam, pazaramadan 5 gr alayım desem olur mu ?

yani kredi kartını ön ödemeli kart gibi kullanabiliyor muyuz ?

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

Yaparsınız ama kartı teslim almış olmanız lazim,elinizde değilse yeni başvurduysanız sanal kart oluşturup ödeme yapamazsıniz.Çünku asil kartin limiti 0 olduğu için sanala da limit vermiyor.

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

anladım, sorun değil. bankamatik kartıyla altınımı alırım. kredi kartı gelince önyüklemelerle yakıt alarak 3000 tl indirimi alırım İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

0 tl limitli kredi kartı mı aldınız. benimde yasal limit boşlugum olmadıgı için kart alamıyorum. 0 limitli alabilir miyim

• Sanal maximiles ile pazaramada böyle bir hata alıyorum. Bilgisi olan var mı?

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500

• Basligi acan arkadasa cok teşekkür ederim. Evlenenlere ozel yazdigi icin ilgilenmemistim kampanyayla ama burada gorunce tekrar ilgimi cekmesine ve faydalanmama sebep oldu. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.