< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (36. sayfa)
-
-
Ayni bende de böyle 😂😂😂😂 maxipara ile aldim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet biraz sıkıntılı gibi 😂
Teşekkürler. Peki altungold %1 puan kampanyası için bir katılım yapmamız gerekiyor mu?
-
Yarın düzelir diye düşünüyorum 😁😁😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah yarin benim son bi 5 bin daha cekcem bitiyor 😀 bende düzelir diye umut ediyorum
Evet şimdi mesaj geldi ptt den ahlatçı gönderisi teslim alındı diye. Ben çalışmazlar diye tahmin ediyordum.
-
Ahlatçıdan şimdi denedim yine olmadı dünden beri hata veriyor özellikle altın fiyatları biraz düşünce mi oluyor nedir anlamadım? Teknik nedenlerden dolayı hata veriyor şuanda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de teknik nedenler diye hata veriyordu Pazarama müşteri temsilcisiyle görüştüm hemen çözdüler
-
Bayramın ikinci günüydü o kampanya. Bankanın verdigi yüzde 1 maxipuanı soruyorsanız eğer onun için katılım yapmanıza gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba;
Altungolddan soy ismi farklı olan bir akrabamın kredi kartıyla kendi hesabıma yükleme yapsam sorun olur mu? Daha önce deneyen oldumu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yükledim sorun olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.pazarama.com/ buradan alışveriş yapsak sayılır mı m.temsilcisi ordan yapın diyor.
-
Aldığım fiziki gram altınları 983 ten bozdurdum. Dolar yükseliyor ons aşağı saldı.
kredi kartı çıkardım 0 limit var vermedi. para yükleyerek alışveriş yapabilir miyim ? mesela 5 bin tl ödeme yapsam, pazaramadan 5 gr alayım desem olur mu ?
yani kredi kartını ön ödemeli kart gibi kullanabiliyor muyuz ?
-
Yaparsınız ama kartı teslim almış olmanız lazim,elinizde değilse yeni başvurduysanız sanal kart oluşturup ödeme yapamazsıniz.Çünku asil kartin limiti 0 olduğu için sanala da limit vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım, sorun değil. bankamatik kartıyla altınımı alırım. kredi kartı gelince önyüklemelerle yakıt alarak 3000 tl indirimi alırım
-
0 tl limitli kredi kartı mı aldınız. benimde yasal limit boşlugum olmadıgı için kart alamıyorum. 0 limitli alabilir miyim
-
-
Basligi acan arkadasa cok teşekkür ederim. Evlenenlere ozel yazdigi icin ilgilenmemistim kampanyayla ama burada gorunce tekrar ilgimi cekmesine ve faydalanmama sebep oldu. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X