kredi kartına başvurun. yasal limitiniz yoksa 0 limitli kart veriyor iş bankası. başvuruda bir yerde bu konunun tikli olması lazım. başvururken tikli yerleri iyi okuyun. |
Bildirim
kredi kartına başvurun. yasal limitiniz yoksa 0 limitli kart veriyor iş bankası. başvuruda bir yerde bu konunun tikli olması lazım. başvururken tikli yerleri iyi okuyun. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 15 Temmuz 2022; 1:15:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana 0 limit bile vermedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happy-Go-Lucky -- 15 Temmuz 2022; 14:28:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
5150 ye aldım ama kuyumcuda 4950 ye verdim. Ag den çok çok daha avantajlı. 1010 veriyor ag 950 ye satıncaya kadar göbeğin çatlıyor. Zarar 300 e yaklaşıyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İlk sorduğun kuyumcuya verirsen öyle der tabi. Ahlatçının sana gönderdiği altın düz piyasada fiyatı verilen altın değil, has altın diye geçer. Has altının gramı bankalarda gördüğün fiyattan 20 30 lira civarı yüksek olur. |
955 ten ver alayım ben. |
altınkaynak şirketler grubu Altınkaynak Şirketler Grubu - Anlık Altın Bilgileri https://www.altinkaynak.com/Altin/Kur/GuncelValla altın kaynak getir ben alırım diyor. 983 lira gramı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 15 Temmuz 2022; 15:21:20 > |