< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (39. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
boşanıp tekrar evlensem de vermez ki bir kere findex puanım düşük
-
40 sayfalık ne yaşadınız
-
Başlıkta neden "evlenenlere" yazıyor? Sonuçta banka nikah cüzdanı istemiyor. Konuyu bankanın reklam ekibi mi açmış?
-
Kayra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi bizim aldığımız külçeler 0.995 saflıkta,0.999 olanlar has altın olarak adlandılıyor sanıyorum.Eğer kuyumcular 995 saflıkta olanları denilen fiyatlardan alıyor ise külçeleri bozdurup bankaya altın hesabına yatırmakla bankalara öpülmüş oluyoruz demektir.
-
Ag'de su an gram fiyatı 997 TL ...hafta sonu olması sebebiyle mi 40+ TL makas var yoksa hep mi böyle...hesaba havale şimdi yapmakla pazartesi yapmak arasında bir fark olur mu ? Teşekkür ederim ☺️
Makas hep öyle. Genelde ortalama yüzde 4 fark vardır AG ile banka arasında.
Teşekkür ederim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kötü olmuş, puan gelmeyebilir…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı yok kampanya bitiminden sonra tüm kampanyalar öyle oluyor. 2 Ağustos'ta yatar puan.
2 ağustosa kadar beklemen gerekiyor. Hiçmi işbank kampanyasına katılmadın daha önce.
-
Katılmadım hocam beyaz eşyaları alıcaktım çeyiz için böyle bir kampanya görünce kart çıkarttım.
Pazarama puanları nerede kullandınız arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaelf1 -- 17 Temmuz 2022; 19:12:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Puanları altına çevirdiniz mi? Tatilde bundan iyiydi şu an bir gramı 1008 tlye gönderiyor altıngold.
300TL Pazarama puanı Nivea güneş kremi alışverişinde kullandım dostum. Diğer yerlerden uygundu fiyatları hem de.
-
Ya bu ne saçma kampanya ben bunu bir aylık zannediyordum genelde 1 aylik yapar
katıldım mı katılmadım mı onu da hatırlamıyorum yalnız süresi dolan kampanyalarda görünmüyor tekrar olur mu acaba aynısı
para gelecek derken katılmayı unuttuk 😤😖
-
Amazona baktınız mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X