Şimdi Ara

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
881
Cevap
32
Favori
74.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pazarlamadan hangi kuyumcudan aldınız ahlatlar kuyumculuk var fiystlar iyi gibi güvenilir mi? Altının sahtesinden de anlamayız ki nasıl olacak? 3 hafta sonra bir düğün var bilezik alacam yaklaşık 15 Gr ama güvenilir mi emin olamıyorum. Tongaya düşmeyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Ahlatcıdan Trendyol üzerinden çok alışveriş yaptım şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bilezik hiç almadım oradan ancak külçe ve çeyrek vb çok aldım. Bilezikte de sorun yaşayacağınızı sanmıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vestel’den bayiden aldığım buzdolabı provizyondan çıktı sayaç doldu 1500alacam aslında mail order çekmişti açıklamaya göre vermez diye düşünüyordum oldu 1500+100 aldım .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Altungold'da şu an alsam ve bankadan direkt bozdursam gramda 40 lira zarar oluyor..
    Pazarama'dan alsak zaten direkt gramda 50 lira zararla başlıyoruz ki bir de bunun kuyumcuda bozdurulması var, 70-80'i bulur o fark..
    Eğer %10'u daha önce kullanmadıysanız Pazarama mantıklı diğer türlü altungold daha iyi gibi sanki 🤔

Ek: Pazarama'dan dün gece aldığım 5 gr'lık altın 50 lira düşmüş durumda.. Gram başı 10 lira da buradan yaz 😔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 1 Temmuz 2022; 10:59:41 >
  • Altungolddan maximum pos üstünden yaptığım alışveriş karşılığında %1 puan vermiş görünüyor fakat maxipuan bölümünde görünmüyor. Dün küçük bir miktar deneme için yüklemiştim, anında toplam puan bölümünde görünmüştü

• 15 Gr adana burması şuan pazaramada 14.150 civarı. Yakınlarda kuyumcu olan var mı kuyumcuda fiyat ne kadar? Eğer yakınsa fiyatlar ben pazaramadan almayı düşünüyorum. Alıp bozdurmayacağım için hediye olacak düğünde o yüzden bozdurma kısmı beni ilgilendirmiyor.

• Kuyumcuya opturmeye gerek Yok AG yaparız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbeg44 M kullanıcısına yanıt

%2 zaten ayrıca kampanya olarak gözükmüyor ki. %10 kampanyasının detaylar kısmında yazıyor.

• 15 bine toplamda 2100 puan oluyor bana. kredi kartı olsaydı internet harcaması kampanyası da vardı 200tl.

combo için beklemedeyim.

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    İnternet kampanyası diğer kampanyalarla birleştirilemez yazıyor en altında.

• Arkadaşlar İşbank hesap kartının internetten günlük harcama limiti ne kadar sonra sorun yaşamayalım.

• 5 gram altın aldım 100 pazarama puan geldi ancak ilk alışverişe özel yüzde 10 puan gelmedi. Bilginiz olsun.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    %10 puan eğer işlemi bugün yaptıysanız gelecek ay yatacak

• inspectorc19 İ kullanıcısına yanıt

Haaaaaa doğru ya. Teşekkürler. Benim kafa başka yere gitti.

• Arkadaşlar su olayi biri adim adim anlatabilirmi kafam karisti. Ag den mi alalim pazaramadanmi? Parca parcami alacagaz yoksa 15.000 likmi. Pazaramadan daha once alisveris yapmistim taa 2020 de

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    %10luk kampanyada 2022 yılında ilk alışverişinize diyor. Yararlanacağınızı düşünüyorum.

Parça parça alırsanız 2 kez 100 TL %2 kampanyasından gelir ayrıca kazandıran kampanyasından da 40 40 daha fazladan gelmiş olur. Seçim sizin

• inspectorc19 İ kullanıcısına yanıt

Pazaramadanmi alalim Ag dan mi alalim. Kacar kacar alalim?

Ben pazaramadan 5er gram alıyorum ahlatcı satıcısından

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki ay yükleniyordu hocam değişmediyse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.