Arkadaşlar iyi günler. Konu yeri doğru mu bilmiyorum yanlış yere açtıysam ilgili yere taşınırsa sevinirim.
2 gündür işbankasından mobil ödeme kodunuz içerikli mesajlar geliyor. Ama iş bankasından hesabım bile yok. Mesajlar gelmeden önce "Magsud Hajiyev sistemimizdeki telefon numaranız başarıyla değiştirilmiştir" mesajı geldi daha sonra peş peşe onay kodları gelmeye başladı. Okulum yüzünden şubeye de uğrayamadım pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum kafama takıldı sormak istedim. Birileri adıma alışveriş yapmış olabilir mi ? Banka hesabım yok telefonumda TL bile yok nasıl oluyor bu iş anlayabilmiş değilim. Onay kodu sadece bana geliyorsa problem olmaz diye düşünüyorum ama işte içimde bir şüphe oluştu. Hat kopyalama işlemi yapılabilir mi ? Aynı hattan 2 tane olması mantıksız gelse de bu ş***lerin ne yapacağı belli olmaz. Bilgilendirebilirseniz sevinirim, teşekkürler.
Merhaba,
Büyük ihtimalle sizin numaranıza benzer bir numara sahibi İş Bank müşterisi,sisteme numarasını, sizin numaranız olarak tanımlamış.
Eğer banka müşterisi değilseniz sizin adınıza alışveriş yapılması gibi durumlar söz konusu olamaz.Sadece asıl müşteri büyük ihtimalle şu an zorluk çekiyordur. İş Bankasını arayıp,durumu belirtirseniz de numaranızı sistemden silerler,asıl müşteriye ulaşıp bilgi verirler.
Hayırlı akşamlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme