Bugün (13 Nisan 2022) saat 13:00 civarında perakende sektöründeki bir markete iş görüşmesi için gittim. Mağaza müdürü bana çeşitli sorular sordu. Daha önce çalıştığım yerden niye çıktığımı sorduğunda "üniversite ve psikolojik nedenlerimi söyledim. Askerlik konusunda muaf olduğumu söyledim. Niye muaf olduğumu sorduğunda yine psikolojik bir tanı olan uyum bozukluğunu söyledim. Yapabilecek misin diye sorduğunda, "Yaparım, çünkü disiplini severim ve siz bana gösterin ben yaparım." dedim. Şunu da sordu: mağazaya her gün birbirinden farklı insan geldiğini, bur sorun olursa ne yapacağımı öğrenmek istedi. Ben de önce alttan alırım, üstelerse mağaza yönetime söyleyeceğimi, daha da üstelerse polise şikayet edeceğimi söyledim. Ardından istenen evrakları WP'den gönderdikten sonra hayırlı olsun dedi. Ben de evrakları almaya gittim. Bankadan hesabı açtırdıktan sonra aile hekimliğine rapor almaya giderken beni aradı ve şu anlık beklememi söyledi. 1 mayıs civarına kadar kendisinden haber beklememi söyledi. Şimdi raporu almamamı, 1 mayıs civarında kendisinden haber geldiğinde almamı ve şimdi alırsam süresinin geçeceğini söyledi. Şimdi bu "benden haber bekle" ne demek? Ne yapacağım? 31 yaşımdayım ve üniversite mezunuyum. İlginize teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim