Şimdi Ara

İş başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün (13 Nisan 2022) saat 13:00 civarında perakende sektöründeki bir markete iş görüşmesi için gittim. Mağaza müdürü bana çeşitli sorular sordu. Daha önce çalıştığım yerden niye çıktığımı sorduğunda "üniversite ve psikolojik nedenlerimi söyledim. Askerlik konusunda muaf olduğumu söyledim. Niye muaf olduğumu sorduğunda yine psikolojik bir tanı olan uyum bozukluğunu söyledim. Yapabilecek misin diye sorduğunda, "Yaparım, çünkü disiplini severim ve siz bana gösterin ben yaparım." dedim. Şunu da sordu: mağazaya her gün birbirinden farklı insan geldiğini, bur sorun olursa ne yapacağımı öğrenmek istedi. Ben de önce alttan alırım, üstelerse mağaza yönetime söyleyeceğimi, daha da üstelerse polise şikayet edeceğimi söyledim. Ardından istenen evrakları WP'den gönderdikten sonra hayırlı olsun dedi. Ben de evrakları almaya gittim. Bankadan hesabı açtırdıktan sonra aile hekimliğine rapor almaya giderken beni aradı ve şu anlık beklememi söyledi. 1 mayıs civarına kadar kendisinden haber beklememi söyledi. Şimdi raporu almamamı, 1 mayıs civarında kendisinden haber geldiğinde almamı ve şimdi alırsam süresinin geçeceğini söyledi. Şimdi bu "benden haber bekle" ne demek? Ne yapacağım? 31 yaşımdayım ve üniversite mezunuyum. İlginize teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam daha once hic mulakata girmedin mi? Neyse bu guzel bir tecrübe olmus senin icin. Mulakatta ne soylememen gerektigini tecrubeyle anlamis oldun.

Tavsiyem sonraki mulakatlara girmeden once youtubeda falan mulakat videolarini taktiklerini izlemen olur. Ingilizcen varsa ingilizce olanlar daha iyi. Mutlaka hazirlanman lazim. Mesela ne is olsa yaparim demek aday icin pek ic acici bir cevap değil. Yada psikolojik sorunlarindan bahsetmek de pek faydana olmaz.

Is yerinde calisan herkesin psikolojik durumu mukemmel degil. Hatta ruh hastasi olan bir suru insan var. Kimse de cikip ben ruh hastasiyim demiyor ve isi kapıyor. Cok buyuk fiziksel bir problemin yoksa saglik problemlerinden bahsetmek de pek ideal degil vsvs

Isin ozu gorusmelere hazirlanmak lazim. Kahveye gider gibi gitmemek lazım. Bir sonrakinde umarim daha iyi hazirlanirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıt verdiğin için teşekkür ederim öncelikle. Psikolojik durumumdan bahsetmeyeyim, doğru ama e devlette zaten muaf olduğumu gösteren belge var ve niye muaf olduğumu eninde sonunda soracaklar.

İngilizcem ise A1 seviyesinde ve hâlâ çalışıyorum geliştirmek için.

Mülakat videolarını izlerim de umarım yukarıda sıraladığım sorularımla derman olacak bir içerik bulurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH iş başvurusu teklifi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.