Şimdi Ara

Askerlik için Sevk başvurusu yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 1 ay 5 gün sevk başvurusu için kalan gün kaldı diyor ve sevk başvurusuna tıkladığımda

'' Sevk işlemlerinizi Sınıflandırma Sonuç Sorgulama sayfasında belirtilen sevk başlangıç tarihinden itibaren yapabilirsiniz '' diye bir uyarı çıkıyor ve geldiğim sayfaya geri gitmemi söylüyor. Bu tarz bir olay başına gelen var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerlik İçin Sevk Başvurusu Yapamıyorum

Askerlik için sevk başvurusunda bulunamamanızın birkaç nedeni olabilir. Bu nedenlerden bazıları şunlardır:

• Sevk başvurusu başlangıcı için kalan gün sayısı: Sevk başvurusu, her yıl belirli dönemlerde açılmaktadır. Başvuru dönemi dışında başvuru yapılamaz. Başvuru dönemlerini takip etmek için askerlik şubenizin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

• Bedelli askerlik sevk başvurusu: Bedelli askerlik için başvuru yapabilmek için belirli şartların yerine getirilmesi gerekir. Bu şartlar arasında yaş sınırı, eğitim durumu ve sağlık durumu gibi kriterler yer almaktadır. Bedelli askerlik başvuru şartlarını askerlik şubenizden öğrenebilirsiniz.

• Asal sevk başvurusu: Asal sevk başvurusu, askerlik hizmetini ertelemek isteyenler içindir. Asal sevk başvurusu yapabilmek için geçerli bir erteleme sebebiniz bulunması gerekir. Erteleme sebepleri hakkında bilgi almak için askerlik şubenize başvurabilirsiniz.

Yukarıdaki nedenlerden herhangi biri nedeniyle sevk başvurusunda bulunamıyorsanız, askerlik şubenizden ayrıntılı bilgi almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet, askerliğine 10 gün kala açılıyor. Bende öyle oldu .

• marsel221 kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.