Şimdi Ara

İş Bulamıyorum Ne Yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır iş bulamıyorum oturduğum ev kira her ay kira ödemem gerekiyor her gün kirayı nasıl vericem diye düşünüp durmaktan artık beynim yoruldu o kadar gezdim baktım eleman arayan yok arayan varsa da girip soruyorum bayan arıyoruz diyorlar yahu her yerimi bayan arar milletin işi gücü karı kız kesmek başka amaçları yok pastane de yazmışlar eleman aranıyor diye girdim içeri bayan arıyoruz kardeşim dedi ben nasıl iş bulucam yok mu bir yolu bunun ?

• Yaş kaç, diploma var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Yaş kaç, diploma var mı?
    21 yaşındayım orta okul mezunuyum liseyi 2.sınıfta bıraktım
  • O zaman çok seçeneğin yok ne yazık ki, tüm kariyer sitelerini talan edip, gördüğün her yere başvurup seni asgari maaşa kölesi eden bir yerde çalışacaksın. Belki biraz deneyimlendikten sonra hayat şartların biraz artacak.

Durumun böyleyse neden kirada kalıyorsun, yanında kalabileceğin ailen yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

O zaman çok seçeneğin yok ne yazık ki, tüm kariyer sitelerini talan edip, gördüğün her yere başvurup seni asgari maaşa kölesi eden bir yerde çalışacaksın. Belki biraz deneyimlendikten sonra hayat şartların biraz artacak.

Durumun böyleyse neden kirada kalıyorsun, yanında kalabileceğin ailen yok mu?
    Nasıl seçenek yok ? Sonuna kadar işsiz mi kalıcak bu millet onu mu diyosun ?
  • Kadını bir pazarlama aracı olarak kullanıyorlar maalesef.

• Öyle mi yazmışım ben?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş bulamadım
    9 ay önce açıldı
    İş bulamıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Nasıl seçenek yok ? Sonuna kadar işsiz mi kalıcak bu millet onu mu diyosun ?

Alıntıları Göster
    Arkadaş gerçeği söylemiş. Tepkini devlet yetkililerine ilet, arkadaşa değil.
    Soruna gelecek olursak, hangi şehirdesin? Aynı şehirde isek tavsiyede bulunaiblirm.
    Online iş arama sitelerine hiç bulaşma çünkü dönen çok çok nadir. Tek tek her işyerine eleman arıyormusunuz diye sorman gerekir. Zorlu bi süreç, bende yaşadım fakat yapıcak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-21ACA9A9D

Arkadaş gerçeği söylemiş. Tepkini devlet yetkililerine ilet, arkadaşa değil.
    Soruna gelecek olursak, hangi şehirdesin? Aynı şehirde isek tavsiyede bulunaiblirm.
    Online iş arama sitelerine hiç bulaşma çünkü dönen çok çok nadir. Tek tek her işyerine eleman arıyormusunuz diye sorman gerekir. Zorlu bi süreç, bende yaşadım fakat yapıcak birşey yok.

Alıntıları Göster
    İstanbuldayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.