Bildirim
Bilgisayarda yapacak birşey bulamıyorum. YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir site felan link atın yardım edin biraz DH -
2gb ekran kartı 8gb ram bilgisayarı toplamadıysan dandik casper marka pc,ekran kartı 2gb olmasına çok düşük bir model geçmiş olsun karşimquote:
Orijinalden alıntı: Smırnofff
Bir site felan link atın yardım edin biraz DH
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 1 Mart 2012; 23:03:07 > -
ram yazmakla olmaz model verquote:
Bir site felan link atın yardım edin biraz DH -
quote:
Orijinalden alıntı: lordomax
ram yazmakla olmaz model ver
Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta -
quote:
Orijinalden alıntı: upower
2gb ekran kartı 8gb ram bilgisayarı toplamadıysan dandik casper marka ekran kartı 2gb olmasına çok düşük bir model geçmiş olsun karşim
Casper marka ekran kartı yokki -
quote:
quote:
Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta
8 gb ram alacağına i5 alsaydın 4 gb ram alsaydın? -
quote:
quote:
Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta
allah kolaylık versin casperi kazıklamışlar sana -
quote:
Orijinalden alıntı: kersoz2003
quote:
quote:
8 gb ram alacağına i5 alsaydın 4 gb ram alsaydın?
+1234697974896 -
Git 7 gün dolmadan iade et forumdan tavsiyelerle duzgun pc topla hd6350 nedir yaquote:
Orijinalden alıntı: Thranduil the Great King
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: N.Z.T
quote:
quote:
Sistemin çok kötü ram ile gözünü boyamislar..cs oynamaya dvm et bence
Bende i3 istemedim başta ama mecbur kaldık aldıkta. Bilgisayardan anlayan kişi dedi i3,i5,i7 fark etmiyor sonuçta hepsi kasıyor felan daha pc de kasma görmedim, arkadaşım ben pc den memnunum takılmalık için birşeyler lazım siz pc yi değerlendiriyorsunuz
-
quote:
2 gün önce pc yi yeniledim 2 gb ekran kart 8 gb ramlı bir pc aldım beyler. Facede boş boş dolanıyorum. oyun ındıreyım dıcem çok yavaş iniyor bekleyemiyorum napacagız bu durumu birşeyler önerin her yolu denedik. cs oynuyorum oda 20 dakka sonra bayıyor yardım edinnnn pc nin hakkını vermek istiyorum
İşsiz misin evladım git kitap oku. Bin Dokuz Yüz Seksen Dört' ü öneririm.
-
umarım pahalı fiyata almamışsındır. Ekran kartın rezil . 8g ram dedigin de max 150 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Bende i3 istemedim başta ama mecbur kaldık aldıkta. Bilgisayardan anlayan kişi dedi i3,i5,i7 fark etmiyor sonuçta hepsi kasıyor felan daha pc de kasma görmedim, arkadaşım ben pc den memnunum takılmalık için birşeyler lazım siz pc yi değerlendiriyorsunuz
:D koptum ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşım galiba sistemi hazır almışsın. Hayırlı olsun. Diğer arkadaşın ddiği gibi keke i5 alsaydın...Ancak bazılarının dediği gibi köü bir sitem dğil. Güncel oyunları rahatlıkl oynarsın.insanın hevesini kçırır bunlarquote:
Orijinalden alıntı: CONQUER.
Git 7 gün dolmadan iade et forumdan tavsiyelerle duzgun pc topla hd6350 nedir ya
Alıntıları Göster
-
hazır pc detektedquote:
Orijinalden alıntı: marmix
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Leageu of legends başla ertesi ay bırakamıyorum diye konu açarsınquote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
umarım pahalı fiyata almamışsındır. Ekran kartın rezil . 8g ram dedigin de max 150 TL. -
quote:
Orijinalden alıntı: CONQUER.
Git 7 gün dolmadan iade et forumdan tavsiyelerle duzgun pc topla hd6350 nedir ya
Alıntıları Göster -
bu mu sistem lolquote:
Orijinalden alıntı: Smırnofffquote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
iade etme imkanın varsa iade et . Ooo 2 cigabayt her oyunu açar diyen bilgisayarcılara da selam söyle
Benzer içerikler
- evli erkeklerde rüyalanma olur mu
- kızla konuşulacak konular
- likör nasıl içilir
- erkek saç ekimi yaptıranların yorumları
- çipsiz kimlik kartı geçerli mi
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X