Şimdi Ara

Bilgisayarda yapacak birşey bulamıyorum. YARDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
6.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TAMAM gidiyorum yarın konuşacağım geri alacaklarmı daha 7 gün geçmedi almazlarsa tüketici haklarını ararım gidiyorum tamam konuyu açtıgıma pişman ettınız yemin ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smırnofff

quote:

Orijinalden alıntı: lordomax

ram yazmakla olmaz model ver

Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta

Geçmiş olsun kardeşim güzel bir kazık yemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never More

quote:

Orijinalden alıntı: Jigs4w

quote:

Orijinalden alıntı: Never More

quote:

quote:

Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta

''Ram okadar fark etmez modeli 8 gb sonuçta'' Casper ın avlayacağı müşteri tipindensin dostum.Bu firmalar zor batar

Tamam da yani marka batınca sana ne faydası olacak ? Bu kadar fesat olmayın yahu. Ben i7 2630QM, gt 540m, 640 gb hdd yi 1.600 e aldım. Asus'a gidip de 2.500 bayılmadığım için ben salak mı oluyorum şimdi ?

Ha arkadaş kazık yemiş orası ayrı...

Sakin ol şampiyon.Hem adam kazık yemiş diyosun hem dediğime muhalefet oluyosun.Farklı bişeymi dedik kazık yiyen adama ürün satan firma= batmayan firma ?

EDiT:Arkadaş yanlış anlamasın sistemin hayırlı olsun bu arkadaşa cevaben yazdım bunu

Yav he he.

• quote:

TAMAM gidiyorum yarın konuşacağım geri alacaklarmı daha 7 gün geçmedi almazlarsa tüketici haklarını ararım gidiyorum tamam konuyu açtıgıma pişman ettınız yemin ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Arkadaş hala farkında değil. Sırf ekran kartı değil, zaten ekran kartı çöp. İşlemci çöp, 8 gb ram dediğin taş çatlasa 150 tl lik şey. O paraya ne sistem toplardın, bildiğin enayilik de değil gerizekalılık olmuş kusra bakma. O paraya çok rahat bi 2500k+6950 li sistem kurardın hatta üstüne 200-300 lira para artardı.

Nakit param olsa cebimde,veya limit'i max 1.5 bin bir kredi kartım olsa kardeş bende giderim adam akıllı bir pc toplarım.

Madem konu açmayı biliyosun neden almadan önce konu açmadın bilgisayar toplamak istiyorum yardım diye yardım edecek çok insan vardı oysaki dh de

• Konuyu açtığıma pişman ettiniz diyonda, senin için daha iyi :) geri ver topla bi canavar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttandeD

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

quote:

quote:

Sistemin çok kötü ram ile gözünü boyamislar..cs oynamaya dvm et bence

Bende i3 istemedim başta ama mecbur kaldık aldıkta. Bilgisayardan anlayan kişi dedi i3,i5,i7 fark etmiyor sonuçta hepsi kasıyor felan daha pc de kasma görmedim, arkadaşım ben pc den memnunum takılmalık için birşeyler lazım siz pc yi değerlendiriyorsunuz

:D koptum ya

bilgisayardan anlayan kişiye bak

• Cod mw3 multi oyna teknogods.com tungle.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

Arkadaşım galiba sistemi hazır almışsın. Hayırlı olsun. Diğer arkadaşın ddiği gibi keke i5 alsaydın...Ancak bazılarının dediği gibi köü bir sitem dğil. Güncel oyunları rahatlıkl oynarsın.insanın hevesini kçırır bunlar

Güncel oyunlar:

Battlefield 3
    Call of Duty MW3
    Skyrim
    AC Revelations

K.bakma ama n*h oynar

Yok kanka 800x600 de açar bence.

• benim bilgisayarım arkdaşın bilgisayarından daha düşük özellikte.(zaten yazdım özellikleri). bf3 medium ayarlda 25 fps alabiliyorum. fazla kasmayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

Arkadaşım galiba sistemi hazır almışsın. Hayırlı olsun. Diğer arkadaşın ddiği gibi keke i5 alsaydın...Ancak bazılarının dediği gibi köü bir sitem dğil. Güncel oyunları rahatlıkl oynarsın.insanın hevesini kçırır bunlar

Güncel oyunlar:

Battlefield 3
    Call of Duty MW3
    Skyrim
    AC Revelations

K.bakma ama n*h oynar

Az önce çıktım oyundan kanka 1360x768 de oynadım kasma felanda yok call of duty mw3

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güncel oyunlar:

Battlefield 3
    Call of Duty MW3
    Skyrim
    AC Revelations

K.bakma ama n*h oynar

Az önce çıktım oyundan kanka 1360x768 de oynadım kasma felanda yok call of duty mw3

2007 de çıkmış oyun motorunu kullandığı için olmasın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AFSNKS

Ya herkes ergen beyinlimi burda ya yok kazık yemişsin yok şöle yok böle size ne arkadaşım İmzamdaki sistemimi toplamadan önce casper laptopda oyun oynuyodum(hd5650) bf3 dahil bütün güncel oyunları oynadım.Sen bakma kardeşim kimsenin lafına hayırlı olsun pc'in güle güle kullan dediğin gibi yaza doğru bi ekran kartı yap seni 2-3 sene daha götürür.

Aynen kardeşim ya sonunda moral geldi sağolasın. Alırım bir ekran kartı 256 bit güzel birşey yoluma bakarım 2 sene takılcam zaten sonra üniversite gidicem kardeşime kalacak pc

kardeşim git iade et diyorlar bende pcden pek anlamam ama 2000 lira az para değil o paraya şuanki sisteminden daha iyi bir sistem alıp kardeşini daha uzun idare edecek bir sistem bırakmak yerine yazın ekran kartı vs alırım diyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güncel oyunlar:

Battlefield 3
    Call of Duty MW3
    Skyrim
    AC Revelations

K.bakma ama n*h oynar

GTA IV
    Battlefield 3
    NFS The Run

Dene ve gel bekliyom bak burda. Ağaç etme bizi.

• 22 ay taksit meseleyse 12 ay taksite 1000 tlye toplayacagın pc bundan daha sağlam olurdu.taksiti parayı filan bahane etmeyin işte kabul edin hata yaptığınızı neyse film filan izleyin bari olan olmuş artık.zaten bu pc güncel tüm oyunları açar gibime geliyo tabi düşük ayarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AFSNKS

Ya herkes ergen beyinlimi burda ya yok kazık yemişsin yok şöle yok böle size ne arkadaşım İmzamdaki sistemimi toplamadan önce casper laptopda oyun oynuyodum(hd5650) bf3 dahil bütün güncel oyunları oynadım.Sen bakma kardeşim kimsenin lafına hayırlı olsun pc'in güle güle kullan dediğin gibi yaza doğru bi ekran kartı yap seni 2-3 sene daha götürür.

Aynen kardeşim ya sonunda moral geldi sağolasın. Alırım bir ekran kartı 256 bit güzel birşey yoluma bakarım 2 sene takılcam zaten sonra üniversite gidicem kardeşime kalacak pc

kardeşim git iade et diyorlar bende pcden pek anlamam ama 2000 lira az para değil o paraya şuanki sisteminden daha iyi bir sistem alıp kardeşini daha uzun idare edecek bir sistem bırakmak yerine yazın ekran kartı vs alırım diyorsun

Bilmiyor ki o kasanın içindeki anakart giriş seviyesi ve güç kaynağı 350 watt.
    hey gidi.

• quote:

Az önce call of duty modern warfare 3 kurdum kasmadan oynuyorum yeter işte bu bana, yaz'ın takarım saglam bi ekran kartı devam ederim hadi görüşürüz beyler. Konuyu açtıgıma pişman oldum yemin ederim

hala nefes alıyor vurun!!!!!!!!!!!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güncel oyunlar:

Battlefield 3
    Call of Duty MW3
    Skyrim
    AC Revelations

K.bakma ama n*h oynar

GTA IV
    Battlefield 3
    NFS The Run

Dene ve gel bekliyom bak burda. Ağaç etme bizi.

2000 TL pcye vereceksin sonrada 1360x768'de mi oynayacaksın ? O kadar para verile sistemin 1080p de sorun çıkarmaması gerekir yok o çözünürlük için o kadar paraya gerek yok

• Bak kocum herkes kotu demis ama kimse nedenini soylememis, ben acikliyim.
    senin kart 6300kusur.burda 6 urunun seri kodunu temsil eder.yani senin kart 5700<benm kart>den daha yeni model.
    geldik 3 e.burda 3 grafik kabiliyetini gosterir.senin kartinki 3.muhtemelen 2009-2010 arasi oyunlari rahat, 2011-gunumuz arasi oyunlari dusuk grafik oynarsin.ha bu kart ilerde bi ise yararmi?yaramaz.oysa benim kartm 7.herseyi catir cutur son grafik oynuyorum.
  • bende 1000 liraya

i5
    6 gb ram
    1 gb ekran

laptop aldım.
    son çıkan oyunları en yüksek seviyede oynuyom

he marka CASPER
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.