Şimdi Ara

Bilgisayarda yapacak birşey bulamıyorum. YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
6.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Smırnofff

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

fiyat?

Vallaha fiyatı söyleyecem herkez sövecek burda bana korkuyorum 18.5 ekranı ıle bırlıkte klavyesi felanı fılan taksitin vadesiyle tam 2 bin tl

Affedersin ama

2 Binlik kazık yemişsin dostum. geçen yaz buradaki tavsiyelerle forumdan 1700 tl ye hd6950 2gb - i5 2500k - 6gb ram - 1tb hdd - asus p8h67mle - cooler master elite 430 kasa - ayrıca ufak tefekte olsa dvd sürücü,kart okuyucu ve ışık aldım.hediye olarakta 100tl lik oyuncu mouse si verdiler.sen gitmiş 2000 tl ye dandik pc almışsın.o paraya o bilgisayarı alırsan adama enayi derler.git 7 gün geçmeden iade et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jigs4w

quote:

Orijinalden alıntı: Never More

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordomax

ram yazmakla olmaz model ver

Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta

''Ram okadar fark etmez modeli 8 gb sonuçta'' Casper ın avlayacağı müşteri tipindensin dostum.Bu firmalar zor batar

Tamam da yani marka batınca sana ne faydası olacak ? Bu kadar fesat olmayın yahu. Ben i7 2630QM, gt 540m, 640 gb hdd yi 1.600 e aldım. Asus'a gidip de 2.500 bayılmadığım için ben salak mı oluyorum şimdi ?

Ha arkadaş kazık yemiş orası ayrı...

Sakin ol şampiyon.Hem adam kazık yemiş diyosun hem dediğime muhalefet oluyosun.Farklı bişeymi dedik kazık yiyen adama ürün satan firma= batmayan firma ?

EDiT:Arkadaş yanlış anlamasın sistemin hayırlı olsun bu arkadaşa cevaben yazdım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never More -- 2 Mart 2012; 16:40:11 >

• 6350 fifayı kaldırıyomuydu marka pc alınırmı hiç ?
  • mangal yap guzel olur o alette

e kardesim almadan bir konu acsaydin ya foruma bu kadar adam var burda bilgi sahibi..
  • Ya herkes ergen beyinlimi burda ya yok kazık yemişsin yok şöle yok böle size ne arkadaşım İmzamdaki sistemimi toplamadan önce casper laptopda oyun oynuyodum(hd5650) bf3 dahil bütün güncel oyunları oynadım.Sen bakma kardeşim kimsenin lafına hayırlı olsun pc'in güle güle kullan dediğin gibi yaza doğru bi ekran kartı yap seni 2-3 sene daha götürür.
  • Yahu bu millet ne kadar kompleksli, benim dizüstü bilgisayarım var, bildiğin Core 2 Duo 2.2 GHz işlemcisi, 3GB da rami var, ekran kartı da Nvidia 210m 512MB sıradan bir şey. Ekranı da Full HD. Belki high ayarda oynayamam ama oynayamadığım tek bir oyun olmadı şu zamana kadar. Oynayamasam da bir şey fark etmez oyun sevmem ama olsun. Yok mayın tarlası bile oynatmazmış, yok öyleymiş yok böyleymiş. Bırak kardeşim ya saçmalıyorsunuz bir sürü para bayılıp yok 10ghz işlemci 36gb ram sonra alın uhuhuh ezik sen oynayamazsın deyin sonra. Yürüyün gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 2 Mart 2012; 16:54:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Yahu bu millet ne kadar kompleksli, benim dizüstü bilgisayarım var, bildiğin Core 2 Duo 2.2 GHz işlemcisi, 3GB da rami var, ekran kartı da Nvidia 210m 512MB sıradan bir şey. Ekranı da Full HD. Belki high ayarda oynayamam ama oynayamadığım tek bir oyun olmadı şu zamana kadar. Oynayamasam da bir şey fark etmez oyun sevmem ama olsun. Yok mayın tarlası bile oynatmazmış, yok öyleymiş yok böyleymiş. Bırak kardeşim ya saçmalıyorsunuz bir sürü para bayılıp yok 10ghz işlemci 36gb ram sonra alın uhuhuh ezik sen oynayamazsın deyin sonra. Yürüyün gidin.

Hocam burada sorun PC nin kötü olması değil zaten. o Pc ye 2000 tl verilmesi sorun olan. adam 1000 lira 1200 liraya aldım dese kimse laf etmeyecek, ama i3 e de 2000 verilince de (hele hele casper a) Donanım forumunda böyle karşılanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Yahu bu millet ne kadar kompleksli, benim dizüstü bilgisayarım var, bildiğin Core 2 Duo 2.2 GHz işlemcisi, 3GB da rami var, ekran kartı da Nvidia 210m 512MB sıradan bir şey. Ekranı da Full HD. Belki high ayarda oynayamam ama oynayamadığım tek bir oyun olmadı şu zamana kadar. Oynayamasam da bir şey fark etmez oyun sevmem ama olsun. Yok mayın tarlası bile oynatmazmış, yok öyleymiş yok böyleymiş. Bırak kardeşim ya saçmalıyorsunuz bir sürü para bayılıp yok 10ghz işlemci 36gb ram sonra alın uhuhuh ezik sen oynayamazsın deyin sonra. Yürüyün gidin.

Hocam burada sorun PC nin kötü olması değil zaten. o Pc ye 2000 tl verilmesi sorun olan. adam 1000 lira 1200 liraya aldım dese kimse laf etmeyecek, ama i3 e de 2000 verilince de (hele hele casper a) Donanım forumunda böyle karşılanırsın

O zaman haklısınız. Ben diğer, "o bilgisayarla hiçbir şey yapamazsınızcılara" dedim.

• Yabanci dizilere basla(Spartacus,Lost,Prison Break),Eğer menajerlik oyunu seviyorsan git fm indir,fizy veya last.fm de muzik dinle,mamundadan oyun,film,müzik indir.Miniclipten oyunlar oynayabilirsin(bilardo tercihim).Chatroulette veya omeglede takil.Hic olmadi hamstera ugra
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

quote:

quote:

Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta

Sistemin çok kötü ram ile gözünü boyamislar..cs oynamaya dvm et bence

Bende i3 istemedim başta ama mecbur kaldık aldıkta. Bilgisayardan anlayan kişi dedi i3,i5,i7 fark etmiyor sonuçta hepsi kasıyor felan daha pc de kasma görmedim, arkadaşım ben pc den memnunum takılmalık için birşeyler lazım siz pc yi değerlendiriyorsunuz

Kaça aldınız acaba ayıp olmazsa

• quote:

quote:

quote:

O zaman haklısınız. Ben diğer, "o bilgisayarla hiçbir şey yapamazsınızcılara" dedim.

2 bin tl olmasının sebebi zaten kardeşim 22 ay taksit olması ve ödemelerin nisanda başlaması + monitöründe içinde olması kredi kartsız felan 2 bin oluyor

• Bir sazan daha... 2 gb ekran kartı vuv...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFSNKS

Ya herkes ergen beyinlimi burda ya yok kazık yemişsin yok şöle yok böle size ne arkadaşım İmzamdaki sistemimi toplamadan önce casper laptopda oyun oynuyodum(hd5650) bf3 dahil bütün güncel oyunları oynadım.Sen bakma kardeşim kimsenin lafına hayırlı olsun pc'in güle güle kullan dediğin gibi yaza doğru bi ekran kartı yap seni 2-3 sene daha götürür.

Aynen kardeşim ya sonunda moral geldi sağolasın. Alırım bir ekran kartı 256 bit güzel birşey yoluma bakarım 2 sene takılcam zaten sonra üniversite gidicem kardeşime kalacak pc
  • kazık.avi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AFSNKS

Ya herkes ergen beyinlimi burda ya yok kazık yemişsin yok şöle yok böle size ne arkadaşım İmzamdaki sistemimi toplamadan önce casper laptopda oyun oynuyodum(hd5650) bf3 dahil bütün güncel oyunları oynadım.Sen bakma kardeşim kimsenin lafına hayırlı olsun pc'in güle güle kullan dediğin gibi yaza doğru bi ekran kartı yap seni 2-3 sene daha götürür.

Aynen kardeşim ya sonunda moral geldi sağolasın. Alırım bir ekran kartı 256 bit güzel birşey yoluma bakarım 2 sene takılcam zaten sonra üniversite gidicem kardeşime kalacak pc

Sen bakma bu arkadaşların hepsinin evinde 7970cf+i7 extrm olduğu için böle konuşuyolar

• Donanımhabere sadece konu dışı için üye olan ergen gencin dramı.i3 işlemci facebookta takılan, bilgisayara işkence eden genç kızlar için yapılan o aktiviteler için iyi sonuçlar veren bir işlemcidir.Yoksa hepsi kasıyor zaten yeğen i3 ü al en ucuzu o diyen adamlar model satmanın peşimdedir.Kaldı ki i5 bile mobil sürümde bile iyi sonuçlar veriyor kendi kurunda.
  • quote:

Az önce call of duty modern warfare 3 kurdum kasmadan oynuyorum yeter işte bu bana, yaz'ın takarım saglam bi ekran kartı devam ederim hadi görüşürüz beyler. Konuyu açtıgıma pişman oldum yemin ederim

Kardeşim kazıklanmışsın daha neyin derdindesin? Ya 30'lu yaşlardasın ya da 14-15 yaşlarındasın. Yazın verirsin bir ekran kartına 500 lira para. 2000 liralık pc olur sana 2.500 lira , elinde de berbat bir pc olur. 2 sene sonra da "ulan 2500 lira bilgisayara verdik şu hale bak" dersin. 2 GB 256 bit ekran kartı , 8 GB ram deyip millete veriyorlar 2000'lik pc'yi.Güncel oyunların bir kısmını elbette full'de oynarsın bu bilgisayarda ama dediğim gibi 2 sene sonra pişman olursun. I3'lü , 6350'li bilgisayara da 2000 lira verdiğinle kalırsın. Yanında monitörüde verdiler falan filan , orta düzeyde bir LCD monitör 180-200 lira zaten.2000 lirayı 22'ye bölünce aylık 90 lira çıkıyor. Sen 12 taksitle aylık 110 liraya bile 10 numara pc toplardın. 2 sene sonrada "ulan iyiki toplamışım bu bilgisayarı 150 liralık bir takviyeyle 2 sene daha götürür bu beni" derdin.

İnsanlar anlamıyor Casper'mış , Exper'miş , yeter ki markalı olsun zihniyetinde insanlar var. Yardım etmeye çalıştığımızda da laf yiyoruz.

Yerinde olsam kardeşim , gidip yarın geri verirdim bilgisayarı , ardından sistem tavsiyeleri bölümüne bütçemle beraber konu açardım , haftaya da sağlam bir pc elimde olurdu.İnsanlar burada seninle dalga geçmiyor emin ol , kazıklanmaman için uğraşıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 bin tl olmasının sebebi zaten kardeşim 22 ay taksit olması ve ödemelerin nisanda başlaması + monitöründe içinde olması kredi kartsız felan 2 bin oluyor

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cdvti2120b-intel-core-i3-2120-330ghz-4gb-ddr3ram-500gbhdd-1gb-ati-hd6350-win7-basic/productdetails.aspx?I_ID=58645
    bundan 800 tl fazla vermeni sağlayan şey +4gb ram ve ekran kartının 2gb olması mı
    ha bi de 22 taksit olması. ayda 90 verip 22 ayda bitirmek ayda 120 verip 10 ayda bitirmekten daha mı cazip geldi. ha nisanda başlıyomuş ama haklısın taaaaaaaaaaaaaaaaa 1 ay sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fguler91 -- 2 Mart 2012; 17:36:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Az önce call of duty modern warfare 3 kurdum kasmadan oynuyorum yeter işte bu bana, yaz'ın takarım saglam bi ekran kartı devam ederim hadi görüşürüz beyler. Konuyu açtıgıma pişman oldum yemin ederim

Kardeşim kazıklanmışsın daha neyin derdindesin? Ya 30'lu yaşlardasın ya da 14-15 yaşlarındasın. Yazın verirsin bir ekran kartına 500 lira para. 2000 liralık pc olur sana 2.500 lira , elinde de berbat bir pc olur. 2 sene sonra da "ulan 2500 lira bilgisayara verdik şu hale bak" dersin. 2 GB 256 bit ekran kartı , 8 GB ram deyip millete veriyorlar 2000'lik pc'yi.Güncel oyunların bir kısmını elbette full'de oynarsın bu bilgisayarda ama dediğim gibi 2 sene sonra pişman olursun. I3'lü , 6350'li bilgisayara da 2000 lira verdiğinle kalırsın. Yanında monitörüde verdiler falan filan , orta düzeyde bir LCD monitör 180-200 lira zaten.2000 lirayı 22'ye bölünce aylık 90 lira çıkıyor. Sen 12 taksitle aylık 110 liraya bile 10 numara pc toplardın. 2 sene sonrada "ulan iyiki toplamışım bu bilgisayarı 150 liralık bir takviyeyle 2 sene daha götürür bu beni" derdin.

İnsanlar anlamıyor Casper'mış , Exper'miş , yeter ki markalı olsun zihniyetinde insanlar var. Yardım etmeye çalıştığımızda da laf yiyoruz.

Yerinde olsam kardeşim , gidip yarın geri verirdim bilgisayarı , ardından sistem tavsiyeleri bölümüne bütçemle beraber konu açardım , haftaya da sağlam bir pc elimde olurdu.İnsanlar burada seninle dalga geçmiyor emin ol , kazıklanmaman için uğraşıyor.

+1903

• quote:

quote:

Ati hd 6350 nasıl 2 gb oluyo la ? Aynısı bende var 100 TL anca eder o ekran kartı casperi kazıklamışlar sana.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.