Şimdi Ara

Bilgisayarda yapacak birşey bulamıyorum. YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
6.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Orijinalden alıntı: upower

2gb ekran kartı 8gb ram bilgisayarı toplamadıysan dandik casper marka ekran kartı 2gb olmasına çok düşük bir model geçmiş olsun karşim

Casper marka ekran kartı yokki

virgül koymayı unutmuşum bilgisayar casper olacak

bu arada masaüstünü göre ekran kartı bayağı kötü bir toplama için tavsiye isteseydin ya daha ucuzuna çok daha iyisini yapardık kazıklatmayın kendinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 1 Mart 2012; 23:01:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

Arkadaşım galiba sistemi hazır almışsın. Hayırlı olsun. Diğer arkadaşın ddiği gibi keke i5 alsaydın...Ancak bazılarının dediği gibi köü bir sitem dğil. Güncel oyunları rahatlıkl oynarsın.insanın hevesini kçırır bunlar

Kardeş bende isterim toplama bilgisayar adam akıllı alayım bir tane sağlam. Ama durum kötü bunuda zor bela aldırdık 22 ay taksitle nisanda başlıcak ödemeler öyle bulduk aldık. Artık bunun fiyatınıda nasıl ödücez oda meçhul

• fiyat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi evesin kaçmasın. Aynısını bana da demişlerdi 4-5 sene önce halaa güncel oyunları oynayabiliyorum. Ha bu arkadaşlarda haklı ben 1280*1024 medium ayarlarda oynarım o 1920*1080 16x hig ayarlarda oynar. Ama sonuçta ikmizde oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

fiyat?

Vallaha fiyatı söyleyecem herkez sövecek burda bana korkuyorum 18.5 ekranı ıle bırlıkte klavyesi felanı fılan taksitin vadesiyle tam 2 bin tl
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

2gb ekran kartı 8gb ram bilgisayarı toplamadıysan dandik casper marka ekran kartı 2gb olmasına çok düşük bir model geçmiş olsun karşim

Casper marka ekran kartı yokki

virgül koymayı unutmuşum bilgisayar casper olacak

bu arada masaüstünü göre ekran kartı bayağı kötü bir toplama için tavsiye isteseydin ya daha ucuzuna çok daha iyisini yapardık kazıklatmayın kendinizi.

Olur öyle

• spartacus izle bende öyle mal mal dolaşıyordum forumdan Kyuzo! arkadaşımız şiddetle izlememi önerdi 2. bölümdeyim sabaha kadar da izlerim seni rahat 2 ay götürür spartacus bir de öyle bir oyuna aylarını yıllarını vereceğine imdb top 250'den başlayabilirsin
  • Bleach izle
  • git hemen iade et satan adamın cebine 300 500 girmiş.
  • 2000 TL' ye hazır Casper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

2000 TL' ye hazır Casper.

Aynen öyle. Ekran kartını değişiriz yaz'ın ondan sonra devam benı üniye kadar idare etsın sonra ben gıdıcıyım kardesıme kalacak pc. laptop cekerim altıma bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

Dediğim gibi evesin kaçmasın. Aynısını bana da demişlerdi 4-5 sene önce halaa güncel oyunları oynayabiliyorum. Ha bu arkadaşlarda haklı ben 1280*1024 medium ayarlarda oynarım o 1920*1080 16x hig ayarlarda oynar. Ama sonuçta ikmizde oynarız

Sağolasın kardeşim. senın pc nın ozellıklerı nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

hazır pc detekted

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

umarım pahalı fiyata almamışsındır. Ekran kartın rezil . 8g ram dedigin de max 150 TL.

Kardeş ekran kartını yenılerım yaz'ın alırım cok saglam birşey o zaman duzelır heralde ?
  • 1 hafta boyunca brrip film indir, sonra hepsini izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

1 hafta boyunca brrip film indir, sonra hepsini izle.

Film indirip izlerımde adam akıllı birşey olacak. Harbi film diyebileceğim birşeyler.
  • ooooo 2 cikabayt ekran kartı her oyunu açar ooo hiç kasmaz ooo 2 gb ekran kartı lan bu!!!11!1bir
  • malesef hevesini kırmak gibi olmasın ama cok kotu kazık yemissin
    Gecen yılbasında vatandan aldıgım pc 2milyara geldi 23,5 inc samsung lcd ekran ile beraber

AMD Phenom II X6 1090 T Black edition
    Sapphire HD Radeon 6950 2GB
    4x2 corsair ram
    Gigabyte GA-880GA-UD3H Anakart
    1TB hatırlamıyorum tam harddisk
    THERMALTAKE VL10001W2Z ELEMENT G MidT ATX SİYAH KASA

iade edebiliyorsan hemen iade edip toplama bilgisayar almanı öneririm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_11/tt.htm burda sana yardımcı olurlar

• bende 800 mhz 3 gb ram, amd athlon x2 2.3---oc 2.9ghz işlemci, asus m4a77d anakart, samsung 320 gb hdd+western digital 500 gb hdd, HD 4670 1 GB 128 bit ekran kartı....pc şu anki pc lere kıyasla çok geride. bende çyle oyunu yükleyip hemen oynayanlardan değilim. çözünürlük detay vb testler yapıyorum tabi haliyle güncel oyunlarda low-medium arası 25 fps de oynuyorum. Birde şöyle bir olay var. Ekran kartına 2 gb demekle bitmiyor iş. Bazı tanıdıkların 2 gb ekran kartının performansı benimkinden düşük. Ama hazır pc lerde şu olay var. Adam 2 gb ekran kartı koyduysa ona göre de kartın modeli ve bit desteği vardır ör: 2 gb hd 2400 olmaz ....
  • 2000 Tlye i3..

o da güzel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.