Şimdi Ara

Bilgisayarda yapacak birşey bulamıyorum. YARDIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
6.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Pc Bile İntel Core Duo 2 MW3 ü En yüksek kalitede oynuyorum bu arada ekran kartım Zotac 1 GB 256 Bit
  • 2000 tl verilir mi be a bende de casper var ama ben sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum ayrıva fiyat 1300tl İ7 64 BİT , 6 GB RAM , HD 6510 :) ,1TB HARD DİSK , 3.50 İŞLEMCİ
  • benim burada arkadaşın kazık yemesiyle alakalı mesajım vardı nereye gitti la o ?
  • Yeter lan ağlayacak adam.
  • götür ver pcyi

x4 965
    6850 sapphire
    4gb ram
    f3 disk al 500 gb
    aerocool strike x 550 w kasa al
    sonra dua et yada aopen 600 w psu al kasayıda kötü bişi al seçim senin ankaradaysan yardımcı olabilirim pc parçalarını almanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smırnofff

quote:

Orijinalden alıntı: lordomax

ram yazmakla olmaz model ver

Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta

O ekran kartı isterse 10GB olsun ekrana görüntü vermekten başka hiçbir işe yaramaz. Eğer oyun oynamak için aldıysan paranı çöpe atmışın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur9787

2000 tl verilir mi be a bende de casper var ama ben sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum ayrıva fiyat 1300tl İ7 64 BİT , 6 GB RAM , HD 6510 :) ,1TB HARD DİSK , 3.50 İŞLEMCİ

ekran kartını değistir kebab
  • quote:

quote:

Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta

Ekran kartı çok düşük hocam bir de ram'in de üzerinde hızı felan yazıyor.. O da önemli sonuçta.

He bir de i3 işlemciden daha dandik bir işlemci var o da p4 neyse ben kaçar .
  • Herşeyi ram'den ibaret sanan biri daha.

Hiçbir halt oynayamazsın onlarla parayı çöpe atmışsın.
  • i5 2400
    msi p67-ac 45
    hd 6850
    8gb ddr3 1333mhz
    1tb seagate barracuda
    feel kasa 650w psu

1600tl+lcd klavye mouse = ~2000tl
  • Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanırsın fakat
    Feci kazık yemişsin sanki kazığı bana atmışlar gibi üzüldüm dostum geçmiş olsun.
  • Adam ne sormuş siz ne cevaplamışsınız...

Takılacağın birşey yoksa Football Manager'a takıl bir daha kopamassın zaten :D

Üniversiteye falan hazırlanıyorsan ise keşke hiç PC almasaydın üniye giderken alıp keyfine bakardın...
  • adam pc'den anlamiyom
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

fiyat?

Vallaha fiyatı söyleyecem herkez sövecek burda bana korkuyorum 18.5 ekranı ıle bırlıkte klavyesi felanı fılan taksitin vadesiyle tam 2 bin tl

hocam 7 gun icinde iade hakkin var git iade et.
    yazik valla 2bin verilirmi ona.

iade edemiyorsan ekran kartini degis + 18.5 inc monitor nedir ya allah bilir vga cikislidir vallahi yazik hevesini kirmam istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

quote:

quote:

Sistemin çok kötü ram ile gözünü boyamislar..cs oynamaya dvm et bence

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: LitteBoy

Benim Pc Bile İntel Core Duo 2 MW3 ü En yüksek kalitede oynuyorum bu arada ekran kartım Zotac 1 GB 256 Bit

aferin sana
  • Aynı sorun bendede var online oyun oynuyorum bi zaman sonra sıkıyor :)

Oyun indirebileceğim tek link halinde bi site varmı bildiğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

benim bilgisayarım arkdaşın bilgisayarından daha düşük özellikte.(zaten yazdım özellikleri). bf3 medium ayarlda 25 fps alabiliyorum. fazla kasmayım

Kardes anlamadigin belli. Arkadasin ekran karti senin ekran kartindan bile biraz daha dusuk. Burada atip tutmak kolay zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakanP.

Aynı sorun bendede var online oyun oynuyorum bi zaman sonra sıkıyor :)

Oyun indirebileceğim tek link halinde bi site varmı bildiğiniz ?

torrent
  • 1800 tl aldigim pc ile bf3 hersey ultrada 45-60 fps arasi aliyorum. Gecmis olsun kardes.

Ya bide gidip mahallenin bilgisayarcilarindan aliyosunuz ya pes dogrusu. Gidin vatan hepsiburada goldbilgisayar dan felan alin.

O aldigin pc yi 700tl ye toplayabilirdin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.