Şimdi Ara

İŞ BULDUM(500 YTL GELİR,500 YTL KİRA)AÇ KALCAM,NE YAPCAM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam esnaf olsa,yada kendi evimiz olsa,bizimkilerde benimle gelceklerdi.orda iş açabilirdi vede ev alabilirlerdi.ama onlarda el mahkum..bir sey yapamıyorlar..
    babam şöför vede kiradayız..zaten elde anca 100 ytl kalıyor onunla 1 ayı geçiriyoruz..
  • @hasannn9

Denizlide dublex mi kiralıcanda 500 ytl kira vercen.
    ve diyelimki kira 500 ytl ve gelirinde okadar.
    Git evinde otur ailenide sana yardım etmek zorunda bırakma.

Bu fake olaya inanmadım ya hadi neyse
  • denizlide 500 kira nasıl oluyo bir başına yaşayacağın evde 3+1 falan mı tuttun bir artı bir lere bak 200 falan bulursun bence.
  • Sanırım kafa buluyorsun bizle ama yinede mesaj yazayım..

Koskoca izmirde asgari ücretlide olsa bir iş bulamadın mı? İlginç.. 500 ytl lik bir iş için kalkıp başka bir şehirde çalışmaya kalkmak daha bir ilginç..

İlla gidecem diyorsan özel pansiyon bulursun. Bilmiyorum fiyatları ne alemdedir ama 250 ytl falan olsa aylığı, geriye kalan para ile 1 ay nasıl yaşayacaksın ne yiyip ne içeceksin? Düşündürücü..

Mevcut şartlarda memleketinde işsiz oturman senin için daha karlı görünüyor..
  • seçenekleri düşündüm..ayrıca bu forumda çok işsiz var,sabahlara kadar oturan var..belkide onlarda bir iş bulsa razı olur diye fikir alayımda seçeneklere bir şeyler katayım dedim..
  • bornova manisa kavşağından ya da garajdan manisa seyehat otobüslerine bin. vestele gidecem de 1. sanayi duragında in.
    yolun karsısına geç ve o caddede dümdüz yürü. karakolun oldugu cadde. vestel elektroniği sor birini görürsen.
    10 dakika sonra varacaksın. sonra oradaki güvenliğe vestel hi end işçi alımı için geldiğini söyle . ringe binecektim de o sana gösterir kalktığı yeri.

şu an bu kriz ortamında işçi alan tek yer sanırım burası. :)
  • Okulda calissaydin boyle problemlerin olmazdi
  • başka şehirde iş buldun ama 500 ytl maaş e ne anladım ben bu işten? hamallık yap kağıt topla daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istblacken

denizlide 500 kira nasıl oluyo bir başına yaşayacağın evde 3+1 falan mı tuttun bir artı bir lere bak 200 falan bulursun bence.

açıkçası şöyle diyeyim..bizim burda ortalama 500 ytl vede 500 ytl kiradan daha azını pek bulamassın..
    o yüzden bende öyle yazdım..ortalama 500 ytl diye...
    ama olurda 300 veya 200 e olursa o zaman olur..
    bana 1 oda 1 mutfak yeterlı gelır..
    200 olmaz ama sanırım 300 veya 350 ye bulunabılır..bakalım ne olcak..bayram sonrası pazartesı gıtcem..hemde iş yerıne dıyeyım 3 gün muddet versınler ev arıcam daha..ıyı kotu farketmez..bır yere gırcez artık
    daha soba vede yakıt ısınma derdı var..onu unuttum..offfffffffff

• Maaş çok az. Yaptığın gıda gideri hesabıyla da yürütemezsin , ne o öyle peynir ekmek yerim , yetersiz beslenmeden sonunda güçten düşersin ve verimsizlikten ötürü işten çıkarılırsın. Bu arada yaş 30 civarı mı ki bu kadar çarezsiz kaldın ? ev tutmak yerine üniversite varsa 5-6 öğrenci bulur kirayı paylaşırsın yada yurtta kalırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

bornova manisa kavşağından ya da garajdan manisa seyehat otobüslerine bin. vestele gidecem de 1. sanayi duragında in.
    yolun karsısına geç ve o caddede dümdüz yürü. karakolun oldugu cadde. vestel elektroniği sor birini görürsen.
    10 dakika sonra varacaksın. sonra oradaki güvenliğe vestel hi end işçi alımı için geldiğini söyle . ringe binecektim de o sana gösterir kalktığı yeri.

şu an bu kriz ortamında işçi alan tek yer sanırım burası. :)

bir tane cv bırakayım..ama işçi alımlarının olmadıgı dogru..o yüzden bende şehir dışına gitmeye ok dedimdi.
    mecvur.
  • hangi bölüm mezunusun?
  • bizim buralara gel ordu tarafına gir bi tekstil mazasına çalış asgari ücretle tut bi ev 100ytl ye 3+1 felan krallar gibi yaşa yazın izindede fındık toplarsın günlük 30-40ytleden
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

Maaş çok az. Yaptığın gıda gideri hesabıyla da yürütemezsin , ne o öyle peynir ekmek yerim , yetersiz beslenmeden sonunda güçten düşersin ve verimsizlikten ötürü işten çıkarılırsın. Bu arada yaş 30 civarı mı ki bu kadar çarezsiz kaldın ? ev tutmak yerine üniversite varsa 5-6 öğrenci bulur kirayı paylaşırsın yada yurtta kalırsın.

yaş 26
  • Valla hocam iş bulsan 500 liraya,geçinemezsin.

Ya 2. işi ayarlayacaksın;ya da hiç gitmeyeceksin o işe.

Allah yardımcın olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kido

hangi bölüm mezunusun?

torna tesviye bölümü..
    bu bölümle fabrikalara çok eleman alırlar diye çok sevinmiştim..ama izmirde işçi alımlarında aramadılar..çok müracat varmış..bir tanıdık vasıtasıyla şehir dışına başvurum oldu..vede kabul olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannn9 -- 1 Ekim 2008; 23:01:50 >
  • iş yerinin belki personel lojmanları vardır onu araştır bi yoks asaçma bişey olur 500 maaş alıp kiraya vermek onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BèRuTTì

iş yerinin belki personel lojmanları vardır onu araştır bi yoks asaçma bişey olur 500 maaş alıp kiraya vermek onu

bunu işe alan müdüre dicem..olmassa döner gelirim..ama kalmam lazım onun çaresine bakayım dedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasannn9

quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

meslek lisesi mezunu musun ?

evet meslek lisesi mezunuyum.
    fabrikaya işçi olarak alcaklar.500 vermeleri bile güzel bir şey..
    az kaldı bayram sonrası orda olmam lazım..ilk günler fabrikada yatarım birde arta kalan yemeği verirler.. ama kiraya çıkmam lazım..
    aslında çok dert etmeye gerek yok..sonuçta hayata yeni başlayan çoğu kişi parklarda bile yatmıştır..
    ancak 1 sene sonra 700 verirler,o zaman rahat edebilirim..ekmek alcak para kalmaya başlar..
    2. el satışından bazı şeyler satıyorum..para etsin diye..profilimden de bakabılırsınız..
    bu ara gene elıme azda olsa para geccek ama sonrası zor

Otelde kal.Günlük 10 YTL 10x30=300YTL 200 YTL'de yemek parası

• çiğlide organize sanayii bölgesinde izmir dişli-senkromec fabrikası var 1002 sokakta. torna tesviye bölümü mezunuysan büyük ihtimalle alırlar seni. servisi-ssk-yemek-ikramiye felan veriyolardı. 16 yaşımdan askere gidene kadar orada çalıştım. eğer gercekten işe ihtiyacın varsa hala orda çalışan arkadaşlarım var senin için arayabilirim. söz vermiyorum ama belki yardımı dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 1 Ekim 2008; 23:48:15 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.