Şimdi Ara

İŞ BULDUM(500 YTL GELİR,500 YTL KİRA)AÇ KALCAM,NE YAPCAM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İŞ BULDUM(500 YTL GELİR,500 YTL KİRA)AÇ KALCAM,NE YAPCAM!!!
    ben yeni iş buldum ama başka şehirde,beni aradılar vede oraya gitcem,vercekleri maaş 500 ytl dir..
    ayrıca ev tutmam lazım kiralarda 500 ytl..ne yapcam yardım..
    babamın işi gereği şöför..onlar gelemez,vede babamlarda burdaki sehirde kirayla anca geçiniyor,yardımda edemicekler..
    acaba fabrikaya girince 500 ytl alıp,onuda kiraya verince,hiç elektrik vede su açmassam o zaman olabilir..ama aç nasıl durcam..
    mesela 1 ay aç kalsam vede 500 ytl maaşı alınca,onu kiraya versem,bu seferde açlıktan hastanelik olsam,orda iyileştirmeleri için yemek yedirseler vede bıraksalar..
    yine 1 ay aç kalsam ve aldığım maaşı kiraya versem..bu olabilir..
    yada fabrikanın yemek yardımı olurmu,yada fabrikanın içinde öyle yardım yapan bölüm varmı bilen varmıdır..
    ben izmirdeyim,işi denizlide buldum...1 senedir işsizdim..mecvur gitmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannn9 -- 1 Ekim 2008; 22:30:42 >

• intihar et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

intihar et.

ama işi yapma zorundayım,fabrikanın böyle bir yardımı olurmu,yani ilk başladığım günde bunu müdüre desem bana kızarmı..bilen vardır mutlaka
  • sizi sayıyla falan mı veriyorlar?gereksiz bölümünde konu açmanız lazım bence orası daha uygun sizin için.
  • Ek iş.

Hayat zor bazıları için.Allah kolaylık versin.
  • türkiyenin hali işte daha ekonomi iyiye gidiyomuş bilmem neyin başı ileri gidiyor bence
  • daha ucuz ev tut. bi oda bi salon falan. senin hesap hesap değil hacım baştan söliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım sen ciddi misin dalga mı geçiyosun. 500 ytl maaş için başka şehre gidilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasannn9

quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

intihar et.

ama işi yapma zorundayım,fabrikanın böyle bir yardımı olurmu,yani ilk başladığım günde bunu müdüre desem bana kızarmı..bilen vardır mutlaka

öğle yemeğini fabrikada verirler..ama sabah kahvaltısı vede akşam yemeği için..
    günde 1 ekmek alsam,bir hafta içinde yarım kilo peynir vede 7 adet domates alsam..
    bana yeterli olur..bunlar için 1 haftada en az 20,25 ytl gerekir..
    nerden baksan 100 ytl eder..

• iş arkadaşlarınla ortak ev tutabilirsiniz belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death Time

arkadaşım sen ciddi misin dalga mı geçiyosun. 500 ytl maaş için başka şehre gidilir mi

ciddi diyorum vede stresteyim bayramda kötü geçiyor..moralim çöktü..
    bayramdan 2 gün önce aradılar vede çağırdılar..bayram sonrası gel başla dediler..
    uzun zamandır iş aradım kimse vermedi..2 arada bir derede kaldım..bunalıma gircem
  • 500 ytl 'ye mi . 1+1 , 2+1 filan bul kirala , birde denizli diyorsun orda daha ucuzdur kiralar .Bende İzmirde oturuyorum Yeşilyurt semtinde burda bile kiralar o kadar değil yada tam o kadar ki , 3+1 evler ve semtte iyi bir semt.Sen orda neler bulurusun.Bizim kiracı 2+1 di galiba ev orda 130 oturuyordu galiba sanırım .Tabii kadifekale ama olsun.
  • Adam geçim derdinde siz ego tatmini için espri yapma derdindesiniz lanet olasılar
  • meslek lisesi mezunu musun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukluk

iş arkadaşlarınla ortak ev tutabilirsiniz belki

ok iyi fikir
    bunu değerlendireyim..umarım problemli çıkmazlar,ne olduğu belli olmayan vede hiç tanımadığım kişilerde ilk günden benimle nasıl aynı evde kalır oda ayrı sorun...
    offf yaa
    ekemk domatese razıyım..nasıl olsa öğle vakti,fabrıkada yemek verırler ordan vitmini alırım..hergün değişik yemeğı yersem..o zaman her akşam ekmek vede domates yemek kötü olmaz sanırım..
    başına gelen bilir...evdesiniz,işinizde iyiyse şu an rahatsanız kıymetini bilin..bu hallere düşen bilir..hayat ne zormuş ya..
  • 500 YTL?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

meslek lisesi mezunu musun ?

evet meslek lisesi mezunuyum.
    fabrikaya işçi olarak alcaklar.500 vermeleri bile güzel bir şey..
    az kaldı bayram sonrası orda olmam lazım..ilk günler fabrikada yatarım birde arta kalan yemeği verirler.. ama kiraya çıkmam lazım..
    aslında çok dert etmeye gerek yok..sonuçta hayata yeni başlayan çoğu kişi parklarda bile yatmıştır..
    ancak 1 sene sonra 700 verirler,o zaman rahat edebilirim..ekmek alcak para kalmaya başlar..
    2. el satışından bazı şeyler satıyorum..para etsin diye..profilimden de bakabılırsınız..
    bu ara gene elıme azda olsa para geccek ama sonrası zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannn9 -- 1 Ekim 2008; 22:44:41 >
  • Hay ben bu dünyanın adaletini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

Hay ben bu dünyanın adaletini.

dünyanın adaletinde bi sıkıntı yok
  • Valla arkadaşım işin çok zor bu türkiyede geçinmek inanılmaz zor valla böyle şeyler duyunca bir kötü oluyorum.Biraz daha araştır ark. 1 milyar veren bir yere girmeni tavsiye ederim tekstil falan olabilir mağzalarda falan çalışa bilirsin kıyafet satmada falan fiyatlarıda gayet iyi benim bildiğim kadarı ile bir müracad et istersen.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.