Şimdi Ara

İş buldum (İlk günün özeti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
5.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: danger70

Beyler norm civata fabrikasına girelim dedik arkadaşla süperonline dan cıkıcaz annem cacık olmaz falan diyo neyse askerlikten önce sigorta yapmıyolarmış yaş 19 benim şimdi bu yasal mı neden yapmıyolar ?

nasil yapilmiyor seni yemisler bende 19 yasindayim askerligim yok ama clisitim yerde part tme olmasina ragmen sigortam yapildi ve devamda ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Beyler norm civata fabrikasına girelim dedik arkadaşla süperonline dan cıkıcaz annem cacık olmaz falan diyo neyse askerlikten önce sigorta yapmıyolarmış yaş 19 benim şimdi bu yasal mı neden yapmıyolar ?

nasil yapilmiyor seni yemisler bende 19 yasindayim askerligim yok ama clisitim yerde part tme olmasina ragmen sigortam yapildi ve devamda ediyor

yapılmıyor dememiş, yapmıyorlar demiş...
  • HIDE IP bu konu iyi güzelde seni güzel kızlar konusundan beri aklımdan kızları paylaşsan daha güzel olurdu.

Şaka bi yana işin hayırlı olsun.Umarım daynırsın.

(Her şakanın altında yatan bir gerçek vardır.)
  • quote:

aman arkadaşım, öyle bir durum yok, 1 gün bile çalışsan yapmak zorunda, başına bir iş kazası gelse altından kalkamaz. böyle yerlerden uzak durun. Sigortalı yerler bulun sonra lazım olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Ben de Burger King'de çalıştım imanım gevredi. Sonra Colin's'e girdim. Giyim firmalarına gir hocam. 630 TL maaş + 272 TL yemek kartın oluyor. Burada hamal gibi çalışmaktansa 8 saat akşama kadar ayakta müşterilerle ilgilen. 1 Saatte molan oluyor.

Collins'te misin hala? BK'da kuryelik işi yattı mı?

burgerdaki mudur iftira atti mutlu cikis islemlerini imzalamadan kacti baska ise girmis almayin ise diye ama gidip hesabini sorcam yalaninin ayni gun baska yere girdim ortam guzel :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.