|
Bildirim
Yav 16 olanını alın sizde? 4K telefon çeken telefon çıkar ne gerek var nerede izlicez, 4K ekran koyarlar telefona ne gerek var zart zurt alma kardeş sen 8 gb olan versiyonunu al.
|
Nandi bol buldular nereye koyacaklarini sasirdilar.
Lan o kadar ramle takla atmasi gereken sistemleri adam edin once.. |
Dock aldırıp, bilgisayar gibi kullandırmak niyetindeler galiba. Gidişata göre telefon devri kapanıyor. Docklu yarı PC yarı tel dönemi gelmiş,,
|
Bilgisayarlarda bile 24 gb ram yokken telefona 24 gb ram koymak neyin kafası
|
İşlemci SD Gen 3 olur zaten.
Bu telefonun anakartini söküp, üstüne fan ve enerji kaynağı takıp linux veya Microsoft ARM yuklesek bilgisayar niyetine kullanırız Mac mini Android versiyonu hayırlı olsun SD Gen 3 anakarti ve 24 gb ram 150 dolar. Üstüne 1 TB SSD de 50 dolar 50 dolar da kasa fan enerji bağlantısı desek 250 dolara Mac Mini M2 alternatifi uretiyorsun |
Beş para etmez android işletim sistemi yarısını yer rahat olun arkadaşlar. Bu rezil işletim sistemini donanımla anca bu kadar kapatabiliyorsunuz işte:p şu apple kadar olamadılar bir türlü.
|
S7 edge ilk çıktığında 128gb modeli çok az sayıda ülkemize gelmişti, bayi bayi dolaşıp 128gb modelini arıyordum. Bir çok bayi çalışanı "abi ne yapacan o kadar kapasiteyi onun yerine 128gb kart verelim aynı şey" demişti. Hatta çoğu arkadaşım ne gerek var 128'e diyordum, şimdi kendileri 256gb altı cihaz kullanmıyorlar
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zamanında 8 gb ram de gereksizdi hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
android rami sever windows gibi değildir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Haziran 2023; 0:59:29 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 27 Haziran 2023; 8:37:51 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|