Şimdi Ara

İş Görüşmesi Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir firmaya iş başvurusunda bulunmustum geçen hafta görüşmeye çağrıldım.Görüşme bittikten 2 saat sonra mail attılar.İş görüşmeniz olumludur teklifimiz budur diye.Bende arayıp kabul ettiğimi ne yapmam gerektiğini sordum.Evraklar sağlık raporu vs.(Sağlık raporu için özel osgb merkezine yönlendirdiler 60 tl verdim.) Daha sonra aradılar pazartesi gelin diye.Gittim evrakları verdim.Bana çalışacagım lokasyonu vb.şeyler anlatıldı.işe başlıyacagım yere mail attılar biz sizi aricaz dediler yarın veya ondan sonraki işe başlarsınız dediler.Daha sonra tekrar aradılar ve görüşmemiz olumlu geçmişti referanslarınızla görüştük en son çalıştıgınız yer olumsuz görüş bildirdi diye ve işim iptal oldu.Evraklarınızı gelip alabilirsiniz dediler. Sizce ne yapmalıyım? Burada bir adaletsizlik yok mu? referanslarlarımla görüşüp ona göre neden iş teklifini sunmadılar beni umutlandırdılar.

• " Ne ekersen onu biçersin "
  • Biraz saçma olmuş açıkçası.
    Önce iş olumlu evrakları hazırla diyorlar.
    Sen bu sırada evrakları ve kendini hazırlıyorsun.
    Ardından ay biz referanslarınızla irtibat kurduk beğenmedik seni vazgeçtik almıyoruz bb.
    Bu nasıl muamele böyle ya?
  • nasıl bir olumsuz görüş bildirmişler ki? sorunlu mu ayrıldın.
  • Torpil adam kayırma yoksa. Vukuatın olması lazım ilk defa böyle bir şey duydum. Sende yazmamışsın bir şey olmadı diye olmuş heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evraklarını hazırlamadan önce yani daha sana kabul edildin demeden önce araştırma yapmaları gerekir. Öyle saçma sapan bir yerde işe başlamadığın için şanslı say kendini bence.
  • Kesinlikle kurumsal bir yer değil orası yok öyle sağlık evraklarını hazırla sen sonra gel referans olumsuz görüş bildirdi ben olsam varya o sağlık raporu parasını onlarda söke söke alırdım kesinlikle hakkını ara , hem kimmiş ki senin hakkında olumsuz görüş bildiren, ona göre cv ne yazsaydın , vazgeçme ara sürekli mail at oraya buraya yaz onları şikayet edeceğini söyle , normalde kabul edilmişsin sağlık evrakların tamamlanmış işe başlıcan altındabir bit yeniği vardır diye tahmin ediyorum. Peşini bırakma hakkını ara .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.