Şimdi Ara

İş ilanı verme ve Eleman arama sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni kurduğum bir için bir kaç ay içinde eleman ihtiyacım olacak. kariyernet, secretcv gibi sitelerin fiyatları biraz yüksek geldi. ama mecbur kalırsam üye olacağım artık yapacak bir şey yok. 500-600 tl 1 ilan verme parasına geliyor neredeyse.

bu tarz daha uygun bildiğiniz siteler var mı? hem ilan vermek istiyorum hem de açık olan ilanları görmek istiyorum.

bilgisi olan arkadaşlardan cevap rica ederim.

• İstanbuldamısınız belki buraya yazarsanız buradanda arıyanlar olabiliyor değerlendirebilirler.

elemanonline diye bir site var ücretlimi fikrim yok ama ücretsiz sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

İstanbuldamısınız belki buraya yazarsanız buradanda arıyanlar olabiliyor değerlendirebilirler.

elemanonline diye bir site var ücretlimi fikrim yok ama ücretsiz sanıyorum.

merhaba

İstanbul'da değilim.

Buraya bakmıştım. Burası da paralı. Bedava gidi görünüyor ama istiyor sonra arama yapmak yada ilan vermek için.
  • Bence bir ilan için hiç kimse 500 Lira vermez.Bir yanlışlık vardır.Başka şu siteler var , elemanonline.com.tr , elemanonline.net , secretcv.com , esube.iskur.gov.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Bence bir ilan için hiç kimse 500 Lira vermez.Bir yanlışlık vardır.Başka şu siteler var , elemanonline.com.tr , elemanonline.net , secretcv.com , esube.iskur.gov.tr

fiyat teklifini aynen copy ediyorum. :)
    fiyatları koyu olarak işaretledim.

Sayın Müşterimiz,
    Kariyer.net olarak hedefimiz; geliştirdiğimiz tüm ürün ve hizmetlerle istihdama yönelik ihtiyaçlarınıza en etkin şekilde yanıt verebilmek.
    İşinizi kolaylaştırmak, hızlandırmak, maliyetlerinizi düşürmek ve en önemli sermayeniz olan “insan” yatırımlarınızı doğru yönlendirmek için hizmet veriyoruz.

50.000 işveren tarafından tercih edilen Kariyer.net, Türkiye’nin öncü İnsan Kaynakları sitesidir.
    18.500.000 özgeçmiş ile Türkiye’nin en büyük aday veri tabanına sahip olan Kariyer.net her ay 15.000 kişinin istihdam edilmesini sağlamaktadır.

Ayda 4.500.000 fazla başvuru ve en güncel adaylar

İstanbul Ümraniye’deki merkez ofisimiz ve İstanbul Yeşilköy, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, İzmir, İzmit, Kayseri, Konya, Gaziantep, Samsun ofislerimiz ile tüm Türkiye’deyiz.
    Kariyer.net 10.Kat Seminerleri ile yıl boyunca kesintisiz olarak ücretsiz eğitimler, seminerler ve workshop'lar düzenleniyor.
    Facebook sayfamızda ilanlarınıza da yer vererek sizleri Sosyal Medya’da destekliyoruz.
    Sektörel özel iş ilanlarınızı Bilişim , Eğitim , Finans , Hızlı Tüketim , İnşaat , Kimya , Lojistik , Otomotiv , Perakende , Sağlık , Sigorta , Turizm, Tekstil sektörel sayfalarında yayınlanır.
    KARİYER Dergi, 9 yılı aşkın geçmişiyle İK dünyasının en köklü yayınlarından olan Kariyer Dergi ve her ay 13 bin adet basılarak Kariyer.net dostlarına ücretsiz olarak ulaştırılıyor.

Kanuni bir yükümlülük olan engelli, eski hükümlü ve terör mağduru istihdamı için bu özelliklerdeki adaylardan oluşan veritabanımız, tüm üye firmalarımıza ücretsiz

60 Günlük Tek İlan Paketi
    ÜRÜN TUTAR
    Tek İlan 495 TL
    60 Günlük Tek İlan Paketi, 60 Gün yayında kalan 1 pozisyon içeren ilan içermektedir. 60 günlük ilan paketinin üyelik süresi 75 gündür.

2 İlan Paketi
    ÜRÜN TUTAR
    2 İlan 990 TL
    2 İlan Paketi, 60 Gün yayında kalan her biri 1 pozisyon içeren 2 ilan içermektedir. 2 İlan paketi üyelik süresi 150 gündür.

Yıllık Sınırlı 60 Günlük İlan Paketleri
    ÜRÜN TUTAR
    3 İlan 1.400 TL
    6 İlan 2.250 TL
    12 İlan 3.450 TL
    20 İlan 5.100 TL

Sınırlı ilan paketi, 60 Gün yayında kalan 1 pozisyon içeren ilan içermektedir.

• Fiyatlara KDV(%18) dahil değildir.
    • Fiyatlar Nisan 2014 için geçerlidir.
    • Kariyer.net’i en iyi şekilde görüntülemek ve kullanmak için tüm internet tarayıcılarının en güncel sürümlerinin kullanılması önerilir.

Fiyatlara Dahil Olan Hizmetler
    İlan Yayınlama
    İlan Düzenleme ve Güncelleme
    Kariyer Form/Sorularımı Yönet
    Uygun Adaylar
    Sosyal Medya Desteği
    Sektörel Sayfalar
    Başvuru Filtreleme
    Başvuru Cevaplama
    Stajyer İlanı
    10.Kat Seminerler
    Kariyer Dergi
    Çekmeceler

Ürün Süre/Kullanım Fiyatlar
    Aday Veri Tabanı (AVT) 25 Kontör 350 TL
    50 Kontör 600 TL
    100 Kontör 1.000 TL
    250 Kontör 1.900 TL
    500 Kontör 3.250 TL
    1000 Kontör 5.900 TL

İş Arama Logosu İlan Süresi 95 TL / adet
    Kariyer İMAJ 1 Yıl 450 TL
    Kariyer Prestij 1 Gün 200 TL
    10 Gün 1.600 TL
    Kariyer LİNK 1 Yıl 3.000 TL
    Kariyer SMS 1000 Kontör 750 TL
    Haftanın Firmaları 3 Gün 2.250 TL
    5 Gün 3.000 TL
    1 Hafta 3.250 TL
    2 Hafta 6.200 TL
    Hedefli İlan 1000 Gönderim Hakkı 395 TL
    3000 Gönderim Hakkı 550 TL
    5000 Gönderim Hakkı 695 TL
    7500 Gönderim Hakkı 1.050 TL
    10000 Gönderim Hakkı 1.350 TL
    Kariyer Videolu Firma Tanıtımı 1 Yıl 1.800 TL
    Kariyer Videolu İlan 1 Yıl 1.100 TL
    DISC 10 Kontör 295 TL
    50 Kontör 1.090 TL
    100 Kontör 1.800 TL
    250 Kontör 4.100 TL
    500 Kontör 7.750 TL
    1000 Kontör 12.900 TL
    2000 Kontör 23.000 TL

HİZMETLERİN AÇIKLAMALARI

Personel ilanlarının on-line olarak yayınlanması
    İlan verme modülü ile Müşteri istediği zaman ilan yayınlayabilir, daha önce verdiği ilanı güncelleyebilir, yayındaki ilanın metninde değişiklik yapabilir, yayından kaldırabilir ve gerektiğinde ünvanını gizli tutarak ilan verebilir.

İlanlarında Müşteri profil ve logosunun otomatik olarak yer alması
    İlanların yer aldığı sayfada ayrıca herhangi bir işleme gerek kalmaksızın Müşteri bilgileri ve Müşteri’ye ait logoya yer verilecektir (İsmi saklı ilanlarda Müşteri bilgileri ve Müşteri logosu görüntülenmeyecektir). Firma profili en fazla 2 A4 boyutunda ve resimsiz olacaktır.

Başvuru Filtreleme
    Başvuru Filtreleme modülü, sadece Müşteri’ye gelen başvuruların Müşteri’nin belirleyeceği Kariyer.Net filtreleme kriterlerine göre eleminasyona tabi tutulmasıdır.

Başvuru Cevaplama
    Yayınlanan ilanlara başvuran adaylara tek tek ya da toplu olarak durumlarına göre yanıt gönderilebilmesidir.

Aday Gruplama/Çekmeceler
    Müşteride Kariyer.net’i tam yetki ile kullanan kişiler başvuru filtreleme veya aday veri tabanı araştırması bulunan özgeçmişleri çekmecelere kopyalayabilir ve bu çekmecelere ulaşması için kendi firması içerisinde farklı kişilere çekmece görüntüleme yetkisi verebilir. Böylelikle firma içerisinde de tamamen kağıtsız bir ortamda etkili bir bilgi akışı sağlanacaktır

KariyerFORM/Sorularımı Yönet
    Müşteri’nin adaylara soracağı ekstra soruları, cevap seçeneklerini, süresini ve puanlamasını Müşterinin oluşturacağı formları/testleriwww.kariyer.net üzerindeki adaylara uygulanabilmesi sağlanmaktadır. Her ilanda sınırsız soru oluşturulabilecektir. Sorular adaylara ilanlara başvurma aşamasında çıkmaktadır.

Uygun Adaylar
    İlan verme aşamasında belirleyeceğiniz kriterler ile ilanınıza başvuran.

Saygılarımla,

• Kariyer.net 1-2 yıla kapanır , neden böyle bir fiyata geçmişler enteresan , zaten ilanlar baya azalmış.Bulunduğum ilde mesleğimde 1 tane sonuç çıktı.
    Diğer sitelere yönel derim , 500 TL kaptırmayın bu soygunculara.
  • Parttme işci lazmsa gelebilrm calşrz
    Maglum üni

Der ve kacar tavsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kariyer.nete vermeyin güvenirliliği çok sarsıldı başvurulara geri dönüş yapılmıyor bu yönde çok şikayet alıyor yenibiris.com'a bakın birde şartlarını bilmiyorum
  • https://kariyer.webrazzi.com/
    Bilişim sektörü için eleman arıyor iseniz buradan faydalanabilirsiniz . 250Tl+ KDV
  • iş neymiş merak ettim ankaradaysa eleman lazımsa gelirim etrafımdakilerede haber veririm
  • Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar.
    Bayan bakiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursada. Ama bayan bakiyoruz. Avm'de cafede garsonluk.

bursadan olan varsa bayan arkadaşı arkadaşla konuşsun o tarz sitelere para yatırmak mantıklı değil ilan bastırıp üniversite yada etrafdaki evlere dağıtırsan daha güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

Bursada. Ama bayan bakiyoruz. Avm'de cafede garsonluk.

bursadan olan varsa bayan arkadaşı arkadaşla konuşsun o tarz sitelere para yatırmak mantıklı değil ilan bastırıp üniversite yada etrafdaki evlere dağıtırsan daha güzel olur

Kurumsal olmali. Diger sekiller bana uygun degil. Olmadi gazeteye ilan veririz. Oyle kahveden adam arar gibi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Kurumsal olmali. Diger sekiller bana uygun degil. Olmadi gazeteye ilan veririz. Oyle kahveden adam arar gibi olmaz.

http://isilanibak.com/index.php

bu siteye üye ol ilan ver para falan istemiyor galiba

• quote:

quote:

quote:

http://isilanibak.com/index.php

bu siteye üye ol ilan ver para falan istemiyor galiba

sağol dostum bir bakayım.

• Yenibiriş'e 295 ödedim.1 ilan 1 ay süreli.
    Bilgi için yazayım dedim.
    Ayrıca diğer bir firmamıza 826 ödedim.
    4 ilan 1 yıl süreli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Yenibiriş'e 295 ödedim.1 ilan 1 ay süreli.
    4 ilan 1 yıl süreli.

yenirbiriş nasıl peki? önerir misiniz? iyi sonuçlar alabildiniz mi?
    1 ilan 1 ay süreli benim için yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 8 Nisan 2014; 8:45:23 >
  • quote:

quote:

4 ilan 1 yıl süreli.

Personel aradığımız pozisyon Muhasebe.5 gündür ilan yayında başvuru sayısı 35 yer İstanbul Avrupa yakası Levent.
    Bence pek iyi değil bu sonuç.
  • quote:

quote:

quote:

4 ilan 1 yıl süreli.

Personel aradığımız pozisyon Muhasebe.5 gündür ilan yayında başvuru sayısı 35 yer İstanbul Avrupa yakası Levent.

anladım.
    peki diğer firmamız dediğiniz kariyer.net mi? onda durum nasıl?
    kusura bakmayın soruyorum böyle ama. bilgim olsun istiyorum ki ona göre bir seçin yapayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

4 ilan 1 yıl süreli.

anladım.
    peki diğer firmamız dediğiniz kariyer.net mi? onda durum nasıl?
    kusura bakmayın soruyorum böyle ama. bilgim olsun istiyorum ki ona göre bir seçin yapayım.

Yenibiriş ikiside.
    Şöyle bir durum var.
    Bir firmamızıza tekniker arıyoruz diğer firmamıza ise muhasebe personeli.
    Şimdi her ikisini de kıyasladığımda muhasebe personeli ilanını burdan vermemeyi tercih ederdik ama bilemezdik.
    Tekniker ilanlarımıza başvuru sayısı memnun edici.Aralarından en iyiyi secebiliyorsunuz ama muhasebe için biraz sönük kaldı bu.
    Bence müşteri temsilcisi ile konusup almak istediğiniz pozisyona uygun sistemdeki cv sayısını versin.Verirler diye düğşünüyorum ona göre tercihte bulunun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.