Şimdi Ara

İŞ İLANLARI BERBAT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çalışsan ne olacak yine sürüneceksin. istediğini alamayacak ve vergi altında ezileceksin. bu ülkede çalışmak net enayiliktir.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Evet, maalesef durum Almanya'da böyle. Etrafımda bir sürü insan var. Ben hayatımda ırkçılık hemşerilik duygularına inanmayan biriydim. Ama Almanya'da daha küçük bir yere taşındığımda ve buradaki insanları tanıdıkça, Konyalılar, Kayserililer ve Çorumlulardan aşırı derecede soğudum. Kör cahil insanlar, başlarda saf olduğum zamanlarda ikna etmeye çalıştım, delillerle ispatlarla ikna etmeye çalıştım, ama bakmıyorlar. Görmüyorlar, ikna olmak istemiyorlar. Şeyhlerine hipnotize olmuş tarikat üyeleri gibiler. Ne desen, ne anlatsan boş, çoğu fikir ve inanış babadan oğula geçiyor. Çoğunun kendi fikirleri yok. Boş mankurt insanlar. Allah ıslah etsin. Hepsi banka hesabı açmış, kur korumalıdan faiz yükselse de tatil parasını beleşe getirmek için uğraşıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • :D beğenmiyorsan gidebilirsin

• Burhankrall kullanıcısına yanıt

onlar gerçekten tarikatlara bağlılar, almanyada sayısız gerici tarikat var. menfaat + gericilik peşindeler.

Hamza, sen kime vereceksin?

• denn.zent D kullanıcısına yanıt
    İyip + kk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sevindim, sen İnce diyordun galiba? Son kararından dolayı seni tebrik ederim. Ülkemiz için bizler için hayırlısı olur inşallah.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Anketlerde öne çıkamadj boş yere oy bölmeye gerek yok

Saygı nerede kaldı?

İnsanların tercihlerine saygı duymak demokrasi!

Yok ama onlar bilmiyorlar, ben biliyorum her şeyin doğrusunu!

diyorsunuz içinizden ama çok yanlış. Biraz empati kurmalı, onlar da senin için cahil bu diyorlar, bilmiyor diyorlar. Sen kendince haklıysan onlar da haklı.

Saygı olmazsa kavga çıkar. Düzen olamaz.

Sen zeki mantıklı bir adamsın diye yazıyorum. İşsizlik, parasızlık sıkıntı yapmış olabilir ama mantıksız yapmasın seni.

Ben Müslümanım elhamdülillah, ülkeyi de bu din düşmanları yönetsin istemem ama halkın çoğu onları seçerse de yapacak bir şey yok, eziyete zulme katlanacağız elimizde karşı koyacak güç yoksa. Yani saygı duymak zorunda olacağız halkın seçimine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Knk akrabalarimla 5dk otur hayatin boyunca saygi duymaman gereken insanlar olduğunu anlarsın

• özellikle düşük maaşlı işlerde çalışmak modern köleliktir. ne yazık ki durum bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sırada .net core ve js bilip işsiz olan ben.

• Bu ülke patronların ülkesine dönüştü işçi olarak hiçbir değerimiz yok. Zaten okumuş okumamış ayrımı da bırakmadılar.
    Suriyelilerin bizim işlerimizi ucuza yapması da proje ürünü.
    Umarim bu düzen son bulur.

• Ben neden Almanya'dayım zannediyorsunuz. Türkiyede işçilik köleliktir. Hafta için bir 8 saat çalışmam var o kadar. Sabah 7 iş başı saat 12 öğlen yemeği 13.30 iş başı 16:30 paydos. Tabi bu sabah vardiyası için o ayrı ben gece çalışıyorum. 2 vardiyaya düşürdüler 2 buçuk saat fabrika boşta kalıyor o arada da temizlik elemanları falan geziyor binada kontroller yapılıyor vsvs. Akşam vardiyası da aynı şekilde 19 da başlıyor. Gece yemek paydosu sadece yarım saat daha kısa o kadar. saat 4 olunca paydos. Sabahçılar tekrar 7 de geliyor. Hafta sonu da izinli tamamen. Haftalık yasal süremiz 40 saat. Ek mesai falan yok. Ben çalıştığım müddetçe hiç böyle bir şeye denk gelmedim. En son Türkiyeye gelmek için işten çıktığımda 3 vardiya vardı sistem değişmiş. Maaş yine aynı tabii. İlk deneme süreli çalışanlarda 1600€ sonrasında 6500-7500€ arası. Deneme süresi 3 ay. Genelde bu işe yeni başlayan ve deneyimi olmayanları deneme süresine sokuyorlar. Bende de öyle olmuştu. İlk 3 ay sıkıntılıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 4 Mayıs 2023; 12:14:42 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1.5 senedir hollanda'da 3 sene de türkiye'de çalışan biri olarak söylüyorum, türkiye'de çalışmak dedin mi resmen firmanın demirbaşıymışsın gibi davranıyorlar..

5 gün ofise git sabah 8.30 akşam 17.30 ki benim gene ideal saatlerdi çoğu insanın daha uzun saatler çalıştığına eminim...

Üstüne mesai biter telefonlar mı dersin vs. work - life balance diplerde bu ülke de resmen.

Sadece 3-5 istisna firma var bunlarda büyük uluslararası firmalar direkt kendi kurum kültürünü adapte etmişler onun dışında çoğu yer bu şekilde..

Şimdi istediğim zaman ofise gidiyorum istediğim zaman evden çalışıyorum.. resmiyette çalışma saatleri 08-16 ancak işini yaptığın sürece istersen 10 da başla 3 de bitir kimse sallamıyor. TR'de iş bitince enerjim kalmazdı benim manita sürekli trip atardı falan şimdi 3 tane kızı aynı anda idare etsem gene vakit ve enerji yetiştiririm :D

Mesela ben TR'de işlerimi çok hızlı hallederdim baktılar çatır çatır yapıyorum ekstra sorumluluklar verdiler. Ulan burda 1.5 sene oldu güle oynaya yapıyorum kimse bana şunu da ekstra yapacaksın demedi..

Bu ülkede ya kendi işini yapacaksın ya da çok büyük firmalarda çalışacaksın başka türlü maalesef hayatından inanılmaz ödün veriyorsun.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Ben türkiye’ye çalışmıyorum ama türkiye’ye çalışan bir arkadaşım mesela 100.000 brüt alıyor. Türkiye’nin en iyi yazılımcısı kimbilir ne alıyordur.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sen nasıl bir fabrikada işçisin? Almanya’da çalışan yazılımcı arkadaşlarım daha az alıyor.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Yazılımcılar da beyaz yaka fakat dediğin şey. Muhtemelen küçük bir şirkette çalışıyorlar. Yazılımcıların zaten yıllık net geliri ortalama 80 bin € başlangıç maaşları ki o da deneme süresi olan 3500€ yine. Muhtemelen yeni işe başlamıştır. Yoksa örnek olarak hangi program ile çalışıyorlar bilmiyorum fakat ilan sitelerinde bir araştırsınlar.

www.karriere.at
    Programmierer Jobs | aktuell 3.800+ offen | karriere.at
    https://www.karriere.at/jobs/programmierer#6642860

Bak en altta ne yazıyor deneyimin varsa maaşını arttırmaktan da mutluluk duyarız. Gayet saygılı bir iş ilanı :))

Erhältst auch gerne mehr als das Mindestgehalt von 3.551,00 EUR (brutto/Vollzeit), wenn Du erfahrener und qualifizierter bist.

• tabii herkes 3500€ alıyor değil mesela başka bir bildiğim firmanın sayfasında deneyim yoksa 2500€ den başlatıyorlar ki bence iyi. Lokasyon olarak da kafa dinlemelik bir yer tabii orası bir işyeri :)

sw automatisierung
    Elektrotechniker/in für Montage und Inbetriebnahme im Sondermaschinenbau (m/w/d)
    https://swautomatisierung.recruitee.com/o/elektrotechnikerin-fur-montage-und-inbetriebnahme-im-sondermaschinenbau-mwd
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.