Şimdi Ara

İş/İşçi Arayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlığı iş ve işçi başvuruları için kullanalım.

Ben 3 adet CEO arıyorum. Maksimum maaş vereceğim. Temel Ekonomi yeteneğin +5* olanlar makbuldur

• Hocam hangi oyundan bahsediyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Hocam hangi oyundan bahsediyosunuz?

İş/İşçi Arayanlar
  • Özür dilerim.Web bazlı oyunlara tıkladım da gördüm ben de dikkat etmemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Bu başlığı iş ve işçi başvuruları için kullanalım.

Ben 3 adet CEO arıyorum. Maksimum maaş vereceğim. Temel Ekonomi yeteneğin +5* olanlar makbuldur

Temel Ekonomi 5* Muhasebe 2* + Vip Karakter No.

Edit : Karakter no Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famous -- 13 Ekim 2011; 20:19:03 >

• İş arıyorum ne olsa yaparım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dew!Lso0n.^

İş arıyorum ne olsa yaparım !

Birçok şehirde barmen olabilecek kişiler arıyorum. 1500tl maaş vereceğim. Ama şehirden ayrılmamanız gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum hala Ceo arıyor musun? Şuan temel ekonomi 5* a kasıyorum. Maksat yabancının yanında çalışmayayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

quote:

Dostum hala Ceo arıyor musun? Şuan temel ekonomi 5* a kasıyorum. Maksat yabancının yanında çalışmayayım :)

Arıyorum ama 5-6 gün içinde alabilirim seni işe çünkü mekanlar transfer ediliyor o da 1 hafta sürüyor Seni işe aldığımda kaçan 1 haftanın maaşını elden veririm ilişki başlatınca
  • quote:

quote:

quote:

Arıyorum ama 5-6 gün içinde alabilirim seni işe çünkü mekanlar transfer ediliyor o da 1 hafta sürüyor Seni işe aldığımda kaçan 1 haftanın maaşını elden veririm ilişki başlatınca

Hayır maaş problem değil ya :) Maksat yardımım dokunsun :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır maaş problem değil ya :) Maksat yardımım dokunsun :)

Tamam. Tanıdık birinin olması iyi oluyor. Sonra pat diye çıkıyorlar işten 3-5 kuruş daha fazla kazanmak için

• Arkadaşlar İstanbuldaki kayıt stüdyoma ve barıma Halkla İlişkiler Yöneticisi(olmak için 1* temel medya yönetimi gerek) ve bolca barmen arıyorum. Max maaş vereceğim. İşe girecek arkadaşların şehirden ayrılmamaları şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.