Şimdi Ara

İŞ NASIL BULABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese. Lise öğrencisiyim, malum yaz tatilindeyiz ve ben çalışmak istiyorum. Sigorta vs umrumda değil, maaşında fazla olmasına gerek yok. 1000-1500TL yetecektir benim için. Semtimde 5 6 konfeksiyon için asılmış afiş görüp hepsine tek tek gidip sordum fakat afişlerin eski olduğunu söylediler ki 1 senedir asılı çoğu. Merkeze çıkıyorum aynı durum. Kafelere zaten bişet demiyorum işçi eksikliği yok ve lise öğrencisi almak istemiyorlar. Ne yapabilirim? Yaz yatilini nasıl dolu geçirebilirim. Ailem çalışmamı istemiyor gerek olmadığını söylüyorlar. Hani boş boş durmuyorum da aktif olarak spor yapıyorum ve enstrüman çalıyorum. Her günüm dolu geçiyor eve girdiğim yok fakat yine de çalışmak cebimde kendi harçlığımın durması kısaca yaşımı yaşamış herkesin yaşadığı duyguları yaşıyorum. Fikir önerebilir misiniz nasıl iş bulucağıma dair

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mevlütlerde,sünnetlerde falan çalışabilirsin hocam.haftada max 3 4 gün çalışırsınız zaten.yevmiye usulü alırsın paranı.derdin para biriktirmek değilse 3 gün çalışır 3 gün yersin 1 gün evde yatarsın :)
  • Bu şekilde çalışan arkadaşlarım var, istesem bende çalışabilirim fakat amacım elimin altında toplu para bulunması. Ki 1500 gibi mi mevla yetiyor demiştim

• düğün organizasyonlarının eleman aradığı dönemdeyiz. biraz yoğundur ama parası iyidir. çevrene sor olmadı internetten numaralarını bulup sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnytexas

Bu şekilde çalışan arkadaşlarım var, istesem bende çalışabilirim fakat amacım elimin altında toplu para bulunması. Ki 1500 gibi mi mevla yetiyor demiştim
    biz 1 mevlayi bulamazken sen 1500 arıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, dışarı çıkıp iş aramak yerine kariyerden veya benzeri platformlardan part time işlere bakabilsin. Lise öğrencisi arayan da var. Bu arada seninle beraber aşağıdaki arakdaş ta hata yapmış "mevla" değil "meblağ" olacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnytexas

Bu şekilde çalışan arkadaşlarım var, istesem bende çalışabilirim fakat amacım elimin altında toplu para bulunması. Ki 1500 gibi mi mevla yetiyor demiştim
    mevla değil mebla demek istedin galiba hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş bulamadım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bimden su al su sat

• LaOtzi kullanıcısına yanıt
    Meblağ değil mevlana olacak ben başta yanlış yazmışım doğrusu mevlana 😊
    Uygulamalara da baktım ilçem de öğrenci için iş ilanı nerdeyse yok. İsteyenler de meslek liseli öğrencilerden son sınıf olanları tercih ediyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.