Şimdi Ara

İS.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH. / İZMİR NARLIDERE / İZMİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
46.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ashc

Devreler sülüsümüzü aldığımızda teslim olma günlerimizi yazarız. Aynı gün ise izmirde; değilse koğuşlarda buluşuruz. Ben çarşamba günü bahçelievler askerlik şubesinden sülüsümü alıcam. O şubeden alacak olan varsa yazsın orda da tanışırız.

koğuşta buluşmayı beklemeyin. beraber girerseniz aynı takımda olursunuz. hatta can dostu bile olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: voyage123

quote:

quote:

quote:

Devreler sülüsümüzü aldığımızda teslim olma günlerimizi yazarız. Aynı gün ise izmirde; değilse koğuşlarda buluşuruz. Ben çarşamba günü bahçelievler askerlik şubesinden sülüsümü alıcam. O şubeden alacak olan varsa yazsın orda da tanışırız.

bende çarşamba günü alacam, sülüs heryerden alınabiliyorsa yanına geleyim uzak değilsin bana.

saat kaçta nerede buluşalım onu söyle.

Kalabalık olur diye ben sabah erken gitmeyi düşünüyorum. Sen küçükçekmeceden gelicen galiba değil mi? Metrobüse binip yenibosna durağında inersin. Ben de orda inerim buluşur gideriz şubeye. İndiğimizde ararız birbirimizi. Sen bana müsahit olduğun saat aralığını söyle o saatte buluşuruz. Ben o gün boşum. Ama dediğim gibi ne kadar erken gidersek o kadar iyi olur.

tamam ben zaten küçükçekmece dekine de erkenden gitmeyi düşünüyordum, 6 da uyanırım ben, 7 buçukta yenibosnada olurum. telefonunu pm at ararım inince seni.

ben oradan alabiliyorumdur umarım boşu boşuna gitmeyeyim sonra :D

Normalde her şubeden alınabilmesi gerekiyor. Sorun çıkcağını sanmıyorum. Ben de 7.30 da olurum yenibosnada ama küçükçekmedeki askerlik şuben sana çok yakınsa o kadar yol gelme bahçelievlere. Bi şekilde yine buluşuruz sülüslerimizi aldıktan sonra. Hiç olmadı izmirde bulurum ben seni. 3 gün var daha çarşambaya. Kesin geliceksen bana pm veya cebe mesaj atarsın salı gecesine kadar.. Sabah yenibosnada ararım seni 7:30 da buluşuruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

koğuşta buluşmayı beklemeyin. beraber girerseniz aynı takımda olursunuz. hatta can dostu bile olabilirsiniz

Bi şekilde buluşcaz artık. Aynı gün olursak beraber gireriz muhtelemen.

• Arkadaslar benim de acemi birligim narlidere usta birligim sereflikochisar.umarim guzel arkadasliklar kurariz.

Ben de istanbuldan gidecegim.Bu arada ben gecen cuma gunu 7 kasim persembe ye ucak biletimi aldim.soylenene gore 5 kasim da silusu alanlar 7 kasim da teslim olabiliyormus.ayin 5 in de silusu alacagim ins.herhangi bir problem olmaz insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rid1one -- 28 Ekim 2013; 12:01:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rid1one

Arkadaslar benim de acemi birligim narlidere usta birligim sereflikochisar.umarim guzel arkadasliklar kurariz.

Ben de istanbuldan gidecegim.Bu arada ben gecen cuma gunu 7 kasim persembe ye ucak biletimi aldim.soylenene gore 5 kasim da silusu alanlar 7 kasim da teslim olabiliyormus.ayin 5 in de silusu alacagim ins.herhangi bir problem olmaz insallah

Hoşgeldin. Ben de muhtemelen ayın 6 sında teslim olucam. Acemilik süresince bi şekilde buluruz birbirimizi tanışırız.
    Bu arada Narlıdere hakkında iyi kötü bilgi bulabiliyoruz internetten. Fena bi yer değilmiş. Ama şereflikoçhisar hakkında pek bi bilgi yok. İmkanları nasıldır, hangi atmler bulunur, su sorunu var mı vs.. bilgimiz yok. Tatbikat merkezi olduğu için denetleme de çok olabilir.

• Beyler selam benim de acemi ve usta narlıdere'ye çıktı. Ama daha sülüsü almadım, kasım'ın 5'i - 6sı gibi falan gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Arkadaslar benim de acemi birligim narlidere usta birligim sereflikochisar.umarim guzel arkadasliklar kurariz.

dostum selam biz ashc arkadaşla sülüsleri birlikte alıcaz yada alıp sonra buluşcaz sende yakınlardaysan gel bizimle buluşalım birer çay içip tanışalım derim ben ne dersiniz ?

@ashc
  • quote:

quote:

dostum selam biz ashc arkadaşla sülüsleri birlikte alıcaz yada alıp sonra buluşcaz sende yakınlardaysan gel bizimle buluşalım birer çay içip tanışalım derim ben ne dersiniz ?

@ashc

Ben bu hafta calisiyorum.tam askerlik psikolojisine girmemek icin babamla beraber ise gidip geliyorum ama haftaya olabilir.
    hem gitmeden tanismamiz da bence de guzel olur.
    Bu arada ben anadolu yakasinda yim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

@ashc

Ben bu hafta calisiyorum.tam askerlik psikolojisine girmemek icin babamla beraber ise gidip geliyorum ama haftaya olabilir.
    hem gitmeden tanismamiz da bence de guzel olur.
    Bu arada ben anadolu yakasinda yim..

skıntı yok metrobüsle biryerde buluşuruz,

bu arada ben süşüsü almadım daha çarşamba alacam fakat 4 ünde gidip 1 gün izmirde kalıp 5 inde teslim olmayı düşünüyorum nekadar erken oakdar iyi diyorlar, ayrıca skıldım ztn bir an önce gidiyimde başlasın şu askerlik ne oluyorsa olsun yani.

ama orada birlikte aynı koğuşta olabilmemiz için aynı anda teslim olmamız gerk sanırım yoksa başkalarıyla birlikte karışırsınız.

Nasıl yapsak ki ?

• Merhaba,

Beyler o zaman Beni de ekleyin;

İS.OKL. VE EĞT.MRK.İS.EĞT.A.ERB. VE ER KURSLAR TB.İNŞ. VE SHH. TESİSAT KURS BL. /İSTIHKAM/ İZMİR NARLIDERE / İZMİR

Acemilik ve ustalık Narlıdere'de.

FB üzerinden ekleyin,iletişim kuralım.

Hayırlı geceler.
  • Arkadaşlar yarın çarşamba, sülüs alacaz, ne olacak şimdi buluşuyor muyuz ?
  • Lojistik Destek Komutanlığı varsa benimle iletişime geçsin. 349. kd olarak size gereken tüm bilgileri veririm.

Ben Ulaştırma Takımında yazıcıydım.

Narlıdere genel olarak sürgün yeridir. Nerede bağımlı, hapçı, tinerci varsa gönderilen yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Lojistik Destek Komutanlığı varsa benimle iletişime geçsin. 349. kd olarak size gereken tüm bilgileri veririm.

Narlıdere genel olarak sürgün yeridir. Nerede bağımlı, hapçı, tinerci varsa gönderilen yer.

yok artık :O ilk defa birisinden narlı dere ile ilgili kötü bir yorum alıyorum. hapçı tinerci mi :S

Narlıdere ürgün yeriyse hakkari çukurca keyif sürme yeridir ozaman :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Lojistik Destek Komutanlığı varsa benimle iletişime geçsin. 349. kd olarak size gereken tüm bilgileri veririm.

yok artık :O ilk defa birisinden narlı dere ile ilgili kötü bir yorum alıyorum. hapçı tinerci mi :S

Narlıdere ürgün yeriyse hakkari çukurca keyif sürme yeridir ozaman :D

Maalesef sürgün yeridir Narlıdere. Fakat öyle kafanda canlandırdığın çok kötü bir durum yok. Hepsi kontrol altında.

Gösteri Tatbikat taburu pek iyi laflar edilmez hakkında. Lojistik Desteğin Muhafız bölüğü, 1-2-3-4 Er Eğitim taburları pek iyi değildir.

Kd iseniz sayıca çok olmak için dua edin. Askerliğiniz boyunca hep kdlerle takılacaksınız. Maalesef uzun dönemlerin muhabbetleri sizi sarmayacaktır.

Ben Loj destekteydim ve bizim alt katta muhafız bölüğünün koğuşları vardı. Haftanın 2 günü kesin kavga vardı. Ata diye kd vardı. Zavallı çocuk gece yarılarına kadar tutanak yazıyordu.

• Benimde acemi birlik Narlıdere usta birlik erzurum 109 topçu.. ayın 7 sinde perşembe günü sabiha gökçen havalimanından saat 14:00 uçağı ile gitmeyi düşünüyorum sakaryalıyım. Eğer aynı yolu izleyecek arkadaşlar varsa beraber hareket etmek isterimhttps://www.facebook.com/tHeLeoNs face adresim 0 541 829 54 54 telefon numaram
  • quote:

vala dostum harbiden öyle diyorlar ama acemilik orada olacak keşke usta da da orada kalsaydım. :/ acaba beni orada tutarlar mı? :)

Acemilikte de ustalıkta da ordayım ben :)Acemilikte de ustalıkta da ordayım ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhr-d

benim acemilikte ustalıkta burada istihkamcı olarak kısa dönem :)

Aynen beraberiz :)
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    kardes narlıdere degilde ustaya urlada olacam bende oraya gecerken ulassam sana bikac konuda yardım edermisin bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalzade54

Benimde acemi birlik Narlıdere usta birlik erzurum 109 topçu.. ayın 7 sinde perşembe günü sabiha gökçen havalimanından saat 14:00 uçağı ile gitmeyi düşünüyorum sakaryalıyım. Eğer aynı yolu izleyecek arkadaşlar varsa beraber hareket etmek isterimhttps://www.facebook.com/tHeLeoNs face adresim 0 541 829 54 54 telefon numaram

Merhaba,

Ben de sizin gibi ''Kafama göre takılırım,ayın 4'ünde gider,ilk sıradan girerim.'' diye düşünüyordum da maalesef öyle olmuyor.

Bugün sülüs aldım,dağıtım başlama tarihi 4 Kasım olarak gösteriyor,Bodrum'dan İzmir'e 1 gün yol izni veriyor,6 Kasım'da saat 10.00'a kadar Askeriye'ye giriş yapmak gerekiyor.

Hayırlı geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

quote:

Orijinalden alıntı: sanalzade54

Benimde acemi birlik Narlıdere usta birlik erzurum 109 topçu.. ayın 7 sinde perşembe günü sabiha gökçen havalimanından saat 14:00 uçağı ile gitmeyi düşünüyorum sakaryalıyım. Eğer aynı yolu izleyecek arkadaşlar varsa beraber hareket etmek isterimhttps://www.facebook.com/tHeLeoNs face adresim 0 541 829 54 54 telefon numaram

Merhaba,

Ben de sizin gibi ''Kafama göre takılırım,ayın 4'ünde gider,ilk sıradan girerim.'' diye düşünüyordum da maalesef öyle olmuyor.

Bugün sülüs aldım,dağıtım başlama tarihi 4 Kasım olarak gösteriyor,Bodrum'dan İzmir'e 1 gün yol izni veriyor,6 Kasım'da saat 10.00'a kadar Askeriye'ye giriş yapmak gerekiyor.

Hayırlı geceler.

selam bende sülüsü aldım, 6 kasım da giriş yapacam ama saat 10 a kadar olan ibare yi fazla takma o önemli değil 12 1 2 gibi giriş yaparsın.

biz organize oluyoruz ben sabah 10 u 10 gece izmir de olacağım uçak ozaman iniyor, 12 1 e kadar takılsak oralarda birer çay kahve işte tanışma faslı vs derken hep birlikte gireriz içeri bence.

sende gelmek istersen bizle ararsın beni gitmeden. pm atıyorum numaramı sana.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.