Şimdi Ara

İS.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH. / İZMİR NARLIDERE / İZMİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
46.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: voyage123

selam bende sülüsü aldım, 6 kasım da giriş yapacam ama saat 10 a kadar olan ibare yi fazla takma o önemli değil 12 1 2 gibi giriş yaparsın.

biz organize oluyoruz ben sabah 10 u 10 gece izmir de olacağım uçak ozaman iniyor, 12 1 e kadar takılsak oralarda birer çay kahve işte tanışma faslı vs derken hep birlikte gireriz içeri bence.

sende gelmek istersen bizle ararsın beni gitmeden. pm atıyorum numaramı sana.

Aleykümselam,

Yalnız Ben telefon getirmeyeceğim,orada takılacağımız yerler neresi olacak ? İletişim kopukluğu olmasın sonra ?

Hayırlı geceler.
  • Benden 1 önceki uçağa bineceksin anlaşılan. 9.40 uçağı ile geleceğim bende. Bu arada sereflikoçhisarda askerliğini yapan biriyle tanıştım. 90 kişilik çok küçük bir birlikmiş, görebileceğin en yüksek rütme yüzbaşı olur diyor. Sadece tank atışları olacağı zaman sıkıntı oluyormuş. Bildiğin yatış yeri dedi, bide çok çok soğuk oluyormuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Benden 1 önceki uçağa bineceksin anlaşılan. 9.40 uçağı ile geleceğim bende. Bu arada sereflikoçhisarda askerliğini yapan biriyle tanıştım. 90 kişilik çok küçük bir birlikmiş, görebileceğin en yüksek rütme yüzbaşı olur diyor. Sadece tank atışları olacağı zaman sıkıntı oluyormuş. Bildiğin yatış yeri dedi, bide çok çok soğuk oluyormuş :)

dostum gece gece aldığım güzel bir haber vallahi,

cunkü askerlikte nekadar az kişiysen okadar iyisin diyorlar, orada da az kişi var ise iyi bari, ama ne zaman yapmış acaba orada o arkadaş askerliğini ? 20 sene önce olmasında :)

Bu arda sende buluşacakmısın bizimle ?

Eğer buluşacam diyorsan bekleyelim senide hava alanında yada fotoğrafta ki buluşma noktamızda.

Fotoğrafını vs. at istersen tanıyalım seni orada.

• Ben bu gece 22:30 da istanbul otogardan yola çıkıyorum. 6 kasım saat 11-12 gibi voyage123'ün belirttiği noktada sizleri bekliyor olucağım. Öğlen 2 ye kadar dolanırım etrafta. Baktım gelen giden yok girerim birliğe. Görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashc

Ben bu gece 22:30 da istanbul otogardan yola çıkıyorum. 6 kasım saat 11-12 gibi voyage123'ün belirttiği noktada sizleri bekliyor olucağım. Öğlen 2 ye kadar dolanırım etrafta. Baktım gelen giden yok girerim birliğe. Görüşmek üzere.

hayırlı yolculuklar devrem belirttiğimiz noktada görüşmek üzere.

• arkdaslar nasıldı narlıdere? çömezlere bilgi verseniz azıcık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirroboy

arkdaslar nasıldı narlıdere? çömezlere bilgi verseniz azıcık :D

devrem hayırlı olsun :d aynen beyler bi el atsanız :D
  • Acemilik burdayım
  • zeyo Z kullanıcısına yanıt
    Devrem gidenler bidaha yorum yapmamış. Giden bin pişman anlaşılan :D
  • Kirroboy K kullanıcısına yanıt
    Herkes başka bişey söylüyor ya en temizi gidip yaşayıp öğrenmek :D(burda da cevap veren olsa öle olurdu muhtemelen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyo -- 2 Kasım 2014; 23:35:20 >
  • Narlıdere'nin ustalığını bilmiyorum ama acemiliği 10 numara geçmişti bizim, geçen sene ağustos ekibinde kısa dönem olarak acemiliğimi yaptım burda. Tek yaptığımız yemek yiyip yerlerde yatmaktı, birkaç eğitim aldık, atışlar çok keyifli geçmişti, çok komedi tipler var, hedef yerine dağa taşa kurşun sıkıyorlardı, çok eğlenceli oluyor izlemesi son haftada yemin törenine çalıştık, ve acemiliği bitridik. Ama lojistik için pek iyi şeyler söylemiyorlardı bilginize...

Edit: ekleme, Mavi kantin ismini çok duyacaksınız, hertürlü ihtiyacınızı burdan ve etraftaki küçük büfelerden sağlayabilirsiniz, fırsatınız olursa şöyle yüksek tepelere çıkın, çok güzel deniz manzarası vAr, akşamları cips kola alıp manzara izlerdik biz, gerçi size kış dönemi denk gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 3 Kasım 2014; 0:28:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aralıkta ben de oradayım
  • Narlıdere 10 numara yer beyler komutanlarından tutun mekana kadar. Yazın giderseniz resmen tatil yeri. NET
  • İS.OKL. VE EОT.MRK.K.LIОI/İZMİR NARLIDERE çıktı. Burada topçu eğitimi mi veriliyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.