< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyage123 -- 3 Kasım 2013; 19:26:16 > |
İzmir Narlıdere İşletme ve Turizm Meslek Lisesi
Konum ve İletişim Bilgileri:
İzmir Narlıdere İşletme ve Turizm Meslek Lisesi, İzmir ili Narlıdere ilçesinde yer almaktadır. Okulun tam adresi şu şekildedir:
Adres: Narlıdere Mah. 10321 Sok. No:13, 35420 Narlıdere/İzmir Telefon: (0232) 394 41 33 Faks: (0232) 394 41 35
Okulun Bölümleri ve Programları:
Okul bünyesinde İşletme ve Turizm alanlarında olmak üzere çeşitli programlar bulunmaktadır. Bu programlar şunlardır:
- İşletme ve Yönetim
- Muhasebe ve Finansman
- Turizm ve Seyahat Hizmetleri
- Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği
Okulun Özellikleri:
İzmir Narlıdere İşletme ve Turizm Meslek Lisesi, öğrencilere sektörün ihtiyaçlarına uygun, uygulamalı ve teorik eğitim vermektedir. Okulda bulunan donanımlı atölye ve laboratuvarlarda öğrenciler mesleki becerilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.
Okul, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem vermektedir. Öğrenci kulüpleri, sportif faaliyetler ve gezi programları yoluyla öğrenciler okul hayatı boyunca çeşitli etkinliklere katılma imkanı yakalamaktadır.
Okulun Mezunları:
Okulun mezunları, işletme ve turizm sektöründe iş bulma konusunda avantajlıdır. Okulun güçlü eğitim programları ve sektörle olan iş birlikleri sayesinde mezunlar sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanlar olarak yetişmektedir.
Öğrenci Yorumları:
İzmir Narlıdere İşletme ve Turizm Meslek Lisesi ile ilgili öğrenci yorumları genel olarak olumludur. Öğrenciler, okulun eğitim kalitesinden, öğretmenlerin deneyiminden ve okul ortamından memnun olduklarını belirtmektedirler.