Şimdi Ara

İş yeri açınca haraç için gelen mafyadan kurtulma yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yeri açmayı düşünüyorum ama en çok mafya korkutuyor beni. Mafyayı nasıl savuşturma bilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gün önce açılan konudan mı yürüyoruz bana mı öyle geliyor?

Neyse haberdar olmayana burada yazılmış çizilmişi var: https://eksisozluk.com/is-kurunca-harac-icin-gelen-mafyaya-cozumler--7789845?a=nice

• dönemin hükümetiyle ve emniyetle irtibatta olmak yeterli. size dadanan mafya çetenin gücüne göre tanıdık katsayısıda önemli.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

mafya herkese bulaşmaz.

sanayiciye bulaşmaz -bulaşamaz

kumar oynamayan çiftçiye bulaşmaz

perakende ve toptan satış yapan kişiye bulaşmaz

sağlık ve eğitim sektörüne bulaşmaz. (kara para aklayan estetik merkezleri dışı)

paranın içinde olan kuyumcuya bile bulaşmaz.

kime bulaşır;

bar

pavyon

otopark

beach clup

nargile cafe altında uyuşturucu satan

galeri

ihale ile oto-emlak alım satımı yapanlar

hal kabzimalligi.

yani kayıtdisi kara para aklama ve haramın kol gibi gezdiği yerlere bulaşır. çünkü günahlarına ortak olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum işyerinizi nerede açtığınıza ve ne kadar ciro yaptığınıza göre değişkenlik gösterir.

Küçük - mahalle arası işletme ise: Bilmediğiniz yerde dükkan açmazsınız diye düşünüyorum. Kendi mahallenizde açıyorsanız, çevrede de sevilen-tanınan bir karakterseniz kolay kolay bir şey olmaz. Ara sıra cenazelerde, düğünlerde adınızın geçeceği şekilde insanlara yardımcı olursanız sizden iyisi olmaz.

Orta büyüklükte işletme: Konum ve yapılan iş sektörü çok önemli. Eğer büyük bir firmanın franchisingini aldıysanız kolay kolay bir şey olmaz. Diğer durumlar değişkenlik gösterir.

Büyük işletme: Uzun uzun anlatmama gerek yoktur, bağlantılarınızın iyi olması lazım.

Uzak durmanız gereken yerler:

1 - İşi çok iyi bilmiyorsanız ve sağlam tanıdığınız yoksa sanayi siteleri

2 - Günümüzde nispeten azalmış olsa da çok fazla olay çıkan, bazı örgütlerin yoğunlukla faaliyet gösterdiği mahalleler/yerler.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Bu arkadaşın konular zaten ekşiden alıntı oluyor genelde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.