Şimdi Ara

İş Yeri için Projeksiyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İş yeri için projeksiyon cihazı almayı düşünüyoruz ancak konuyla ilgili bilgimiz çok kısıtlı olduğu için danışmak istedim.

Genellikle küçük-orta boy odalarda kullanılacak (perdeye mesafesi 2 ila 4 metre civarında), taşıması-kurulması kolay bir projeksiyon cihazına ihtiyacımız var.
    Ofis ortamında sunum yapmak, excel tabloları üzerinden gitmek gibi işler için kullanılacak. Film izlemek gibi ihtiyaçlarımız yok. Mümkün mertebe uzun ömürlü bir cihaz olması da tercih sebebimiz.

Fiyat ise ikinci planda bizim için.

Bu ihtiyaçlarımızı karşılayacak hangi cihazları önerirsiniz?

• Biz is yerinde cok sunum yapiyoruz. Ona gore yaziyorum sana.
    eger ana toplanti odasi ise yeri degismeyecekse lcd olmali.
    ama yeri sik degiscek ise dlp olmali.
    isik gucunden cok zoom onemli. 1,5 veya 2 gibi. hatta kisa mesafe pj leri cok daha iyi 1 metreden goruntu almak icin.
    Sunumda excell verileri gibi seyler degilde resim gibi pp sunumlari icin en azindan 720p iyi oluyor.
    Dlp de lamba sorun olmaz bence ama yinede lamba cok uzun gitsin diyorsan casio nun ledhibritlerine bakmalisin.
    projectioncentral gibi web siteleri var. buralardan top 10 is yeri pj lere bakmani oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her açıdan viewsonic pro6200 işinizi görür.
  • merhabalar.benimde bir sorum olacak.
    ofis için çok aydınlık olmayan ortamda (yaklasık 2mx0,5m civarında bahçeye bakan bir pencere var), duvara uzaklığı 4 m civarından görüntü alabileceğim, bir kere takıldıktan sonra bir daha yerinden oynamayacak, sadece eğitim slaytları için bir projeksiyon arıyorum.film,tv,ps3 gibi extra hiçbirşeye ihtiyacım yok.fiyat en öenmli özelliği :) hiç bilgim olmadığından önerilerinizi bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.