Şimdi Ara

İş yeri maaşımı vermiyor. Ne yapmalıyım. Sigortam var Ama Maaş yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
9.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 aydır bir iş yerinde çalışıyorum. benim eski patron yeni bir iş yeri açtı. 2000 tl maaş konuştuk. sigortamı yaptı. normalde haftalık 500 şeklinde alacaktım ama bi hafta 150 bi hafta 250 son 4 haftadır da 100 tl ye düşürdü. parasıda var sağa sola üç beş bin ödemelerini yapıyor. karıya kıza para yediriyor. bize gelince ekmek alacak param yok diyor. altınsa son model araba. iadare edin düzelecek, bayramdan sonra, yok öbür hafta şöle olacak böle olacak diye diye 5 ay geçti. hikaye anlatıyor paso.. çalışma bakanlığını aramayı düşünüyorum. hakkımı alırmıyım ne dersiniz.
    parayı hep elden verdi bu arada. bankaya felan yatırmadı. aşağı yukarı 3 bine yakın alacağım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 15 Eylül 2018; 12:23:7 >

• Kardeşim özel değilse hangi işyeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

Kardeşim özel değilse hangi işyeri
    özel sektör kardeş
  • Maaşı elden veriyorsa bir bardak böyle bu gibi bir içecek söyle kendine.

• Take That kullanıcısına yanıt
    Hangi sektör ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F9BF2C01

Maaşı elden veriyorsa bir bardak böyle bu gibi bir içecek söyle kendine.
    neden yasal olan bankaya yatırması değilmi. elden verdiği için öttürmezlermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

Hangi sektör ?
    gıda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Elden alınan maaş karşılığı belge alıyor musun? Hayır. Soracaklar kanıtın nedir diyince ne diycen?

• Çalışma bakanlığını ara bakalım ne diyecekler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Elden alınan maaş karşılığı belge alıyor musun? Hayır. Soracaklar kanıtın nedir diyince ne diycen?
    kardeş bunu onun düşünmesi gerekmiyormu. bi kağıt almamış olmam hiç para vermediği anlamına gelmiyormu. onun ödeme yaptığını ispat etmesi gerekmiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 15 Eylül 2018; 12:37:8 >
    Tamam müfettişlere de böyle dersin.

• quote:

Tamam müfettişlere de böyle dersin.
    yav he kardeş. diğer patronlar keriz zaten ondan her ay maaşımı aldım diye belge imzalattırıyorlar
  • Mahkemeye vereceksin hemen. Maaşının fazlasını alırsın. Özele gel konuşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: İolaire

Mahkemeye vereceksin hemen. Maaşının fazlasını alırsın. Özele gel konuşalım.
    geldim hocam
  • Sen iltica edecektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanCanlı

Sen iltica edecektin.
    aynen başkan o arada iş bulunca erteledim. geçen kaçak gidecek olan biri mesaj atmış kardeş yol arkadaşı lazım geliyormusun diye bi süreliğine erteledim o planı
  • Temiz bi dayakla işi halledebilirsin .

• Elden para alipta sigortali olan bi tek seni gördüm.

• Mahkemeye gidince hakim soruyor 5 ay neden bekledin ? Dediğin paralar ile 5 ay geçilnilmesi imkansız. Hakim tekrar soruyor daha fazla para almadığına emin misin ? Sonrasında yaz kızım; davalının aldığını söylediği ücretler geçinilmesi olağan dışı ücretler ve davalı 5 ay boyunca amaaşını alamadan bir yerde çalışamaz üsülsüzlük vardır davayı bozun haydi krema partisine.

Eski bir iş yeri sahibi olarak ,elden para verdiğim kadın çalışanın babasından aldığı maaş kesilmesin diye elden veriyordum. Sonrasında bu beni şikayet etmiş mahkeme kadını sigortaya şikayet etti faizi ile birlikte istediler. Şikayet etme amacı tazminat alma.

• IOserI I kullanıcısına yanıt
    Guzel sallamissin. Hakime ne adam istedigi gibi gecinir milleti yaniltmayin. Catir catir alir parasini. İsverenin odedigini kanitlamasi gerekiyor parayi.

Senin olayinla adaminkinin alakasi yok. Adamin sigortasi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 15 Eylül 2018; 14:14:49 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.