Beyler Toplanmış hazır halde Gelmesi lazım pc nin .En ucuz ve en güvenilir nerden toplayabiliriz ? Önerileriniz varmıdır .1500tl olsa Süper olur benim için .
Ekran dahil ,SSD Şart , Oyun %0 , Program %5 , Önemli olan SÜPER HİZLİ OLMASI ( GOOGLE İÇİN ) .Ekranın Geniş olması büyük olması .Vede Windows 10 la gelmesini istiyorum lisanlı nerden alabiliriz .Teşekkürler .
Bu iyi oldu bence
quote:
Orijinalden alıntı: Zaman Geldi
Bu iyi oldu bence
çok sagolun :) . evet fiyat olarak bende Begendim .Olmadı Ssd Kısarım İşlemciye yogunlaşırım .
Bi tanede kendim yaptım bu iyimidir acaba :) .Vede Ekran kartı lazım olurmu Ben takmamayı düşünüyorum 30 tl lik birşeyde koyabilirim içine ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_^^ -- 20 Ağustos 2015; 12:31:47 >
500 w çok fazla bu sistemi 300 w yeter rami cl9 almana gerek yok cl 11 flan ucuz birşey al bunlardan artan parayla 240 gb yap ssd yi çok işine yarar alabiliyorsan ssdi yi samsung evo 850 tercih et
quote:
Orijinalden alıntı: Zaman Geldi
500 w çok fazla bu sistemi 300 w yeter rami cl9 almana gerek yok cl 11 flan ucuz birşey al bunlardan artan parayla 240 gb yap ssd yi çok işine yarar alabiliyorsan ssdi yi samsung evo 850 tercih et
ssd sadece windows 10 kurulacak .Başka birşey yok kuracagımız .Microsoft office + winrar filan tek bunlar :).500 Gb da Belgelerimiz konulacak oda yterlı .Çok teşekkürler yardımınız için :) sanırım Son size attıgımı alacagım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme