iş yerindeki bayanlar niye erkekleri ezmek yada işe yeni giren insanları ezmeye çalışıyorlar ? %91 i böyle abi iş sektöründeki bayanlar.Ya bi yardım iste hemen -benim işim değil -işim var -uğraşamam ama bi erkekten yardım iste hemen uğraşıyor. İş sektöründeki bayanlar neden böyle dışlama yapıyor sizce ?
o da ozel hayat gibi.. seni gozune kestirirse istesen de kacamazsin.. yoksa elinle kus tut bisey vermezler..
Tanış olan iş yerinde böyle olayların olması muhtemel, bu zamanda tanıştan akrabadan korkacan.
Stajımı tanıdık bir ustanın yanında yaparken ..... patron döneklik yapıp ağır işler almaya başladı ve para vermeyince de bırakıp başka yere tanış olmayan bir iş yeri buldum stajımı tamamladım. Orada hiç bir sorunla karşılaşmadım, ustalar iyiydi sekreter abla son gün iyi bir işe verdi Allah razı olsun, sonra notu alıp mezun oldum.
destinati0n
kullanıcısına yanıt
Aga özel sektör belli kişilerin kendini müdür görmesi oluyor. Benim staj değil tam zamanlı
quote:
Orijinalden alıntı: JeNyoOps
Aga özel sektör belli kişilerin kendini müdür görmesi oluyor. Benim staj değil tam zamanlı
Yaz sezonundan iş tecrübem var stajdaki alanım üzerine, ve staj mı yapıyorum çalışıyor muyum belli değildi ondan öyle yazdım.