Biz Dh üyeleri şantiyede 30 tane erkeğin arasında 100 gün nasıl kalıp çalışacağız, binaların iskelelerinde tahtasız dengede nasıl durup iş yapacağız? Normal değil mi? Bilgisayar, Elektronik, Yazılım, Oyun bazlı bir platformda sandalye ve masa yoğunluğu |
İŞ YERİNİZDEN SS ATIN SSLİ (6. sayfa)
-
-
Eldivenlere bak mesai dışında max payne misin omg.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeğinize sağlık,vallahi helal olsun.Sosyal medyada insanlar kendini olağandan farklı gösterirken siz işinizi açıkça yazmışsınız.Onun için sizi ayrıca tebrik ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam özel güvenlik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sende haklısın la😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşık oldum sana tutmayın beni yakarım TikTok u ha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah yardımcınız olsun. Tekstil kışın gürültüsü, yazın soba gibi sıcaklığı ile çok sancılı bir sektör.
-
Tmm
Teşekkür ederim. Dokumacı değilim. İşbağcıyım. 1 2 saat bağlayıp çıkıyorum. Vardiya usulü sürekli fabrika içinde olanlariçin dediğiniz gibi çok sıkıntılı bir iş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devlet memuru seviciler gelir şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
casting
-
oha işin ne
-
Hocam Astra L ne zaman gelecek?
Bir hayalimiz vardı o da bitti maalesef. Almak iyice imkansızlaştı :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enki -- 10 Mart 2022; 15:17:40 > -
antalya mı bura sanki böyle bir yere girdiydm
maaş kaç
-
E-spor işleri genel müdürlüğünde oyun konsollari teknik bakim.hizmetlerinde görevliyim
Şaka bi yana hocam. Ps5 vardi zaten yanina xbox aldim sirf küçük ve hizli taşinabilir olduğu icin.bilgi işlemde 8 yildir firsat buldukça oyun film takiliyorum odamda tek başimayim. (Kisaca 657ye tâbiyim)
tek oda iyiymiş. ben de iki kişilik odadan çıktım 3 kişilik 5 kişilik odalardan seç beğen al diyorlar.
-
chrome kullanıyorsun adb niye eklemedin hocam ? onca reklam göz yormuyor mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X