Umarım çalışmanın karşılığı olarak istediğin bölümde ve işte çalışma fırsatını yakalarsın. Şu dünyada çalışmak en güzel şey. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İŞ YERİNİZDEN SS ATIN SSLİ (5. sayfa)
-
-
Fotoğraf ve video yasak :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gitar var, stüdyo monitör var ama ses kartını göremedim. Yoksa tavsiye ederim, PC üzerinden çalmak da eğlenceli oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam stüdyo değil multi media (edifier r1280dbs), gitar hobi amaçlı profesyonel değilim.
-
Tamam hocam aynı ben işte. Bende de r1280t var. İdare ediyor hobi olarak. Ama insan bir balanced girişli monitor istiyor tabi ses kartı olunca. Dediğiniz gibi bu stüdyo görünümlü multimedya hoparlör aslında.
Şu çalışmanın hayrını bi ben göremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mezun musunuz, son durumunuz nedir?
Daha yaratıcı bir yorum bekliyordum. Hayal kırıklığı oldu bu.
-
Yorgunum hocam. Şehir dışındayım, şirkette herkes covid ve ofiste kimse yok. Yanımda da laptop yok diye boş ofise gelip de çalışıyorum. Ondan buraya sardım bugün. Kendi doğal ortamımda daha yaratıcı yorumlar atarım umarım.
evden çalışma. iş yerim yok :(
macbook şirketin.
mesai bitti onu kapadım kendi pc kasamdan yazıyorum windows görünce şaşırmayın.
-
-
-
kurtlar vadisi polatın ofisi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 9 Mart 2022; 19:52:44 > -
Bizde de aynı muhabbet var biz dişimizi fırçalasak size iş kalmaz tıpatıp aynı muhabbet bence her meslekte var :D
Bana da ofis için kullanılmıyor da sanki ofis süsü verilmiş gibi geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sokakları temiz tuttuğunuz için teşekkür ederim hocam. Nerede bir temizlik görevlisi görsem selam veririm.
Kubi şu monitörleri öpüştür gözünü seveyim benimki gibi yap
-
doğru diyonda o sağdaki monitörü çalışırken kullanmıyorum macbookun kapağını açıyorum, o ikinci ekran oluyor. macbook uzakta dursun diye de onu öyle geri ittirmem gerekti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X