İŞ YERİNİZDEN SS ATIN SSLİ
-
-
-
-
Herkesde masa başı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çiftliklerde iş aradım bulamadım, en son biri gel dedi hazırlık yaptım tam gideceğim adam o günün sabahı aradı gelme dedi
-
Hocam çiftlikler de iş bulmak için hayvanlar falan bunlar hakkında bilginiz gerekiyor. Sizin bilginiz var mı? Büyük çiftlikler de öyle her önüne geleni falan almıyorlar. Ben bir kere çiftliğe burada kaç hayvan var dedim ne yapacaksın diye cevap aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Meslek ne reis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamzo benim klavyenin aynısı
-
Bilgim yok hocam, benim aradığım işler vasıfsız işlerdi sabah çok erken kalkacak hayvanların altını süpürecek, yem serecek vs. gibi şeyler ben de orada yavaş yavaş işi öğrenirim, sonra belki bu işe girerim diye düşünüyordum ona bile almadılar. Bu arada sen de sert yoldan öğrenmişsin ama çalıştığın yerin patronuna, müdürüne, mühendisine hiçbir şey sorma, hatta senden kıdemlisine bile sorma yoksa t.... oğlanı olursun. İşini yap geç, "evet abi tamam abi" de senden iyisi olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 9 Mart 2022; 11:53:2 > -
iş: masabaşı olması yeterli. elektronik belge sistem yöneticisiyim. sorunlara uzaktan destek veriyorum ama bazen kalkıp diğer masanın başına gitmek de gerekebiliyor maalesf.
senin kasa da mahalle arası internet kafe işi gibi. benim birkaç gün önceki kasa da benzerdi, işlemci falan eski model ama bu kasa boşa çıkınca giden başkandan kalanı aldım ben.
-
şuraya bak forumda herkes masa başı çalışıyor bi de iş beğenmiyorlar çapsızlar aaaaaaaaaaaaaaaa
-
sen ne iş yapıon Kai?
-
Bu kayra mı?
Yeni konu açmış yine bir iğnelik var her konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DEĞİL
-
masa başı la bende arşiv sorumlusuyum
-
OF ÇOK BELEŞ İŞ LAAAAAAAAAA
KAÇ MAAŞ ALIYONG KEŞKE SEN OLSAM
şuraya bak forumda herkes masa başı çalışıyor bi de iş beğenmiyorlar çapsızlar aaaaaaaaaaaaaaaa |
.
|
OYŞŞŞŞŞ
|
Yapmayın böyle, şimdi buralar çok fena kızışacak |
Emeğinize sağlık,vallahi helal olsun.Sosyal medyada insanlar kendini olağandan farklı gösterirken siz işinizi açıkça yazmışsınız.Onun için sizi ayrıca tebrik ederim
|
harun abi kız resmi atma artık yeter. |
Şikayet ettim
|
Kardeşim çok zayıfsın. Nasıl çalışma şartların varsa artık |
|
Benzer içerikler
- ismek mülakat soruları
- kredi kartı taksit mantığı
- almanya teknoloji mağazaları
- boks vs kickboks
- mafya nasıl bulunur
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X