Arkadaşlar öncelikle merhaba.Benim çok fazla kitap okuma alışkanlığım yok ama E-kitap aldıktan sonra merak sardım.Bilim-Kurgu kitaplarıyla E-Kitapta başlamak istiyorum. Isaac Asimov'un Sonsuzluğun Sonu,Vakıf ve Robot serilerini okumaya karar verdim. *Bu arada 16 yaşındayım.Bu kitaplar bana ağır gelir mi ? Onu öğrenmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler
kitap okuma alışkanlığın yoksa vakıf ağır gelebilir. diğerlerinin dilini bilmiyorum.
Vakıf elimde ama okumadım için birsey diyemem ancak diğer iki kitabı okudum ve dili gayet basit anlaşılır.bence okuyun iki kitapta son derece tatminkar
haliTR3H
kullanıcısına yanıt
Tamam hocam. Bende e kitap okuyucu var ordan okuyorum. Sonsuzluğun sonundan başlayıp, vakıf ve robot karışık gidicem
Oku, 20 yaşında bir daha oku, 30 yaşında bir kez daha. Her okuduğunda mutlaka bir şeyler katacak. Okumanın yaşı yok, ne okuduğunu anlamanın yaşı vardır.
Vakıf serisi iyi ama bilimkurgunun sadece b'si var, gerisi politik,entrika kitabı. Tarihin en iyi serisi olduğunu düşünerek okuyunca hayal kırıklığına uğramıştım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme