Şimdi Ara

İŞBANK MAXİMUM KREDİ KARTI LİMİT YÜKSELTME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
66.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

24 saat gecmeden limit 1.000tl oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en üst limit 1000tl daha üstünü vermiyorlar.
  • Arkadaşlar bende limit yükseltme amacıyla internet şubesine girmeye calıştım ama giremedim. Aktive falan mı etmemiz gerekiyor acaba?? Şubeden yapılıyor diye bişey duymuştum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınızı bekliyorum. Yarına kadar merakımı giderirseniz sevinirim.Müşteri hizmetlerini aradım ama 20 dk bekletildim. Sanırım sohbet koyuydu.Benim şöyle bir sorum olacaktı

İşbank Maximum kredi kartı kullanıyorum. Kredi kartımın tipi "işte üniversiteli" limit 400 TL
    Bir ürün almam lazım ve kredi kartı limitim doğal olarak yetmiyor. Müşteri hizmetlerini dün aramıştım limit yükseltme talebinde bulundum fakat müşteri temsilcisi kredi kartımın limitinin yükselme süresinin uzayabileceğini söyledi.Limiti 1000 tl yaptırmak istiyorum ve 5 senedir aynı kartı devamlı kullanıyorum. Ödemelerimi düzenli olarak yatırdım 1 gün bile aksatmadım bugüne kadar...Buraya kadar tamam

Dün arkadaşım "şubeye gitsen anında yükseltiyorlar" dedi. Gerçekten doğru mu yarın şubeye gitsem müşteri temsilcisine söyleyesem hemen yükseltme yapabilir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

http://vocaroo.com/i/s1kTJIcECCBq

• pc den ve mobil uyguamadan başvurdum ertesi gün 400 den 700 e çıkarıldı talebim 3000tl idi 5 yıldır kullanıyorum ödemeleri sıklıkla aksatıyorum ama büyük rakamlar değil ihmalkarlıktan.kısacası giyim vs yeter ama teknolojik alışverişe yetmez
  • bende 400 den 800 e çıkarmıştım
    ama şimdi telefon alacagım için 1600 e çıkarmayı düşünüyorum limit arttırımı yaparlarmı acaba bu kadar ?
  • 2014 ocakta yeni cikan yasadan sonra limit arttirabilen oldu mu ?
  • 1 hafta önce telefona cağrı geldi iş bankasından telesekreter, limitinizi maksimum 4700 TL ye kadar çıkartmak istiyorsanız 1'e basınız demişti. Ben de kabul ettim. Bu ayki 250 TL borcu ödedikten sonra limitim 1000 TL'den 4.700 TL'ye çıktı. 6-7 senedir kartı kullanıyorum. Her ay düzenli ödemişimdir, bayağı da alışveriş yapmışımdır. Kartı İş'te üniversite olarak çıkarmıştım, tabi şu anda çalışıyorum artık. Geliri falan sormadılar, sadece telefonla 1 tuşuna basmak yeterli oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.