Şimdi Ara

İŞBANK MAXİMUM KREDİ KARTI LİMİT YÜKSELTME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
66.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle cevaplarınızı bekliyorum. Yarına kadar merakımı giderirseniz sevinirim.Müşteri hizmetlerini aradım ama 20 dk bekletildim. Sanırım sohbet koyuydu.Benim şöyle bir sorum olacaktı

İşbank Maximum kredi kartı kullanıyorum. Kredi kartımın tipi "işte üniversiteli" limit 400 TL
    Bir ürün almam lazım ve kredi kartı limitim doğal olarak yetmiyor. Müşteri hizmetlerini dün aramıştım limit yükseltme talebinde bulundum fakat müşteri temsilcisi kredi kartımın limitinin yükselme süresinin uzayabileceğini söyledi.Limiti 1000 tl yaptırmak istiyorum ve 5 senedir aynı kartı devamlı kullanıyorum. Ödemelerimi düzenli olarak yatırdım 1 gün bile aksatmadım bugüne kadar...Buraya kadar tamam

Dün arkadaşım "şubeye gitsen anında yükseltiyorlar" dedi. Gerçekten doğru mu yarın şubeye gitsem müşteri temsilcisine söyleyesem hemen yükseltme yapabilir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınızı bekliyorum. Yarına kadar merakımı giderirseniz sevinirim.Müşteri hizmetlerini aradım ama 20 dk bekletildim. Sanırım sohbet koyuydu.Benim şöyle bir sorum olacaktı

İşbank Maximum kredi kartı kullanıyorum. Kredi kartımın tipi "işte üniversiteli" limit 400 TL
    Bir ürün almam lazım ve kredi kartı limitim doğal olarak yetmiyor. Müşteri hizmetlerini dün aramıştım limit yükseltme talebinde bulundum fakat müşteri temsilcisi kredi kartımın limitinin yükselme süresinin uzayabileceğini söyledi.Limiti 1000 tl yaptırmak istiyorum ve 5 senedir aynı kartı devamlı kullanıyorum. Ödemelerimi düzenli olarak yatırdım 1 gün bile aksatmadım bugüne kadar...Buraya kadar tamam

Dün arkadaşım "şubeye gitsen anında yükseltiyorlar" dedi. Gerçekten doğru mu yarın şubeye gitsem müşteri temsilcisine söyleyesem hemen yükseltme yapabilir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

benim 300dü online bankacılıktan 500 yaptırdım. hemen oldu

• bana limitim 500 iken, bankamatikten sordu limit yükselsin mi diye ,gerek görmedim.
    konuyla alakası var mı yok ama up lanmış olur
  • bende merak ediyorum.
  • Sağolun varolun forumdaşlarım :) Henüz sağlıklı bir cevap bulamadık ama yarın ne oldu ne bitti yazarım.

Ben de online bankacılık kullanıyorum. 2 Saat önce girdim limiti 1000 tl ye çıkartmak için okey verdik fakat hala 1000 tl olmadı. Bence hemen olmuyor bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 3 Haziran 2012; 23:30:54 >
  • 3 Haziran tarihinde müşteri temsilcisiyle görüştüm. Hem de 3-4 kişiyle. Hepsi bana dedi ki "limitinizin yükseltilmesi için maaş bodrosu gerek.Yoksa yükseltmezler". Bu cevabı almıştım.Şuan memurluğa hazırlanıyorum iş güç henüz yok.Doğal olarak maaş bodrosu da yoktu. Ama 5 senedir ödemelerimi hiç aksatmadım min 300 yatırdım her ay. Bir gün bile geçirmemiştim, sanırım buna kanaat getirerek;

Telefonuma 2-3 gün önce mesaj geldi ve limitin haziranın 24 ünde 2000 tl ye çıkacağını bildirdiler.

Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 13 Haziran 2012; 2:19:59 >
  • başka bir yerlerdeki borçlardan kara listeye geçtin mi diye bakarlar ve sonra kafalarına göre yükseltirler. tipin ve konuşman güvenilir izlenim bırakıyorsa banka şubesine git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iş bankası internet şubesini bızıkla

ben gecen aksam 7binden 10bine talimat verdim. sabah uyandıgımda 10bindi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

iş bankası internet şubesini bızıkla

maximum gold kart degilmi sizdeki klasik olsa 5bin tl olarak biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

Bildiğin maximum Kart.
    Aidatta odemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bildiğin maximum Kart.
    Aidatta odemiyorum.

bordo renkli olandan mı yoksa sarı ya da gri olandan mı ? tek kart mı birde..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğin maximum Kart.
    Aidatta odemiyorum.

tek kart
    bordo olan klasik

• Online bankacılıktan yapmıştım ben sonraki gün hemen olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğin maximum Kart.
    Aidatta odemiyorum.

tek kart
    bordo olan klasik

aynı karttan bendede var bi denemek lazım bakalım 5bini gecince farklı karta gecmeniz lazım demişlerdi ama peki siz ne zaman arttırmıstınız bu limiti 2008den oncemi sonramı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğin maximum Kart.
    Aidatta odemiyorum.

tek kart
    bordo olan klasik

aynı karttan bendede var bi denemek lazım bakalım 5bini gecince farklı karta gecmeniz lazım demişlerdi ama peki siz ne zaman arttırmıstınız bu limiti 2008den oncemi sonramı.

bu sene 10bin oldu
    ara sıra internet şubeden yukseltme talebi ile.
    kartım değişmedi. aynı klasik hep.

• hazır konuyu bulmuşken , konu sahibininde izni olursa bir soru da benden. arkadaşlar ben de bir kredi kartı istiyorum.. en çok rağbet gören, her yerde geçen kredi kartı hangisidir? hangi kredi kartına başvurmalıyım.. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.
  • bende işte üniversiteli karttan kullanıyorum. 500tl limitim vardı. İnternet bankacılığından 1000tl talep ettim aynı gün içinde 1000tl oldu limitim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

bende işte üniversiteli karttan kullanıyorum. 500tl limitim vardı. İnternet bankacılığından 1000tl talep ettim aynı gün içinde 1000tl oldu limitim.

peki gelir kısmına ne yazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

hazır konuyu bulmuşken , konu sahibininde izni olursa bir soru da benden. arkadaşlar ben de bir kredi kartı istiyorum.. en çok rağbet gören, her yerde geçen kredi kartı hangisidir? hangi kredi kartına başvurmalıyım.. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.

Bonus yada world.
    Her kredi kartı her yerde geçer bu arada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

bende işte üniversiteli karttan kullanıyorum. 500tl limitim vardı. İnternet bankacılığından 1000tl talep ettim aynı gün içinde 1000tl oldu limitim.

peki gelir kısmına ne yazdın

1200 yazdım hocam. Öyle bir gelirim yok ama belge vs istemediler yani.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.