Şimdi Ara

İŞBANK MAXİMUM KREDİ KARTI LİMİT YÜKSELTME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
66.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EFE_57

quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

bende işte üniversiteli karttan kullanıyorum. 500tl limitim vardı. İnternet bankacılığından 1000tl talep ettim aynı gün içinde 1000tl oldu limitim.

peki gelir kısmına ne yazdın

1200 yazdım hocam. Öyle bir gelirim yok ama belge vs istemediler yani.

Hocam internetten limit yükseltme olayını hangi menüden yapacağım acaba? bir tur attım internet şubesinde ama bulamadım.
  • 1.100 Limitli kartı aynı gün 6 bin e çıkarttım. ;)

Tabi müşteri portfoyu fark ediyor şubeye gitmende yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ccoby_8250

1.100 Limitli kartı aynı gün 6 bin e çıkarttım. ;)

Tabi müşteri portfoyu fark ediyor şubeye gitmende yarar var.

nasıl oldu o iş... anlat bakalım.
  • anlatsında bızde yapalım
  • Hort
    İnternet üzerinden başvurdum gelir yok ama ben 1000 yaptım öğrenci adamın gelirimi olurmuş limitimi 400 den 750 yükseltmeleri için yolladım bakalım :)
    Başvurmak isteyen varsa alıntılasın anlatayım internet üzerinden nasıl olacağını
  • benim yenilendi 900 geldi
  • subeden yapılan basvurular genelde red ediliyor cunku maas bordrosu vs gibi evrak lazım ama internetten oyle bir sey gerekmediginden kabul ediyorlar ertesi gun limitiniz artmıs olur.. hatta otomatik limit arttırımı talimatı verirseniz 3 ayda bir artar .
  • Bende online bankacılıktan 1000 yaptım bi kaç güne yükseldi.Kredi kartımı her zaman gnünden önce fazla fazla öderim o yuzden sorun etmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happydent

Hort
    İnternet üzerinden başvurdum gelir yok ama ben 1000 yaptım öğrenci adamın gelirimi olurmuş limitimi 400 den 750 yükseltmeleri için yolladım bakalım :)
    Başvurmak isteyen varsa alıntılasın anlatayım internet üzerinden nasıl olacağını

hocam bi anlatirmisin çok uğraştım ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakffm

quote:

Orijinalden alıntı: Happydent

Hort

hocam bi anlatirmisin çok uğraştım ama bulamadım

Sol Menü >> Başvuru-Ürünler >> Kredi Kartı >> Limit arttırım

Takip etmek için;

Sol Menü >> Başvuru-Ürünler >> Kredi Kartı >> Başvuru Takip.

• eyvallah hocam teşekkür ederim umarım kabul ederler
  • arkadaşlar iş'te üniversiteli kartımı daha yeni aldım 1 hafta falan oldu hiç kullanmadım şu andaki limitim 400 TL...
    Limit arttırımında bulunsam benim kartın limitini arttırırlar mı ? hiç kullanmadım o nedenle artıp artmayacağını merak ediyorum :D

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Sakızı bile kartla alın faydasını görürsünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Sakızı bile kartla alın faydasını görürsünüz.

hocam ciddimisiniz yoksa gırgırınamı söylediniz anlayamadım ama benim için önemli bu konu cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

quote:

hocam ciddimisiniz yoksa gırgırınamı söylediniz anlayamadım ama benim için önemli bu konu cevap verirseniz sevinirim

Gayet ciddiyim ne kadar cok islem kkb'de o kadar + puan demek sizin icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

quote:

Gayet ciddiyim ne kadar cok islem kkb'de o kadar + puan demek sizin icin.

öğrendiğim iyi oldu artık her işimde kartı kullanırım teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

• bende bi başvuru yaptım şimdi bakalım ne olacak gelire 1600 tl yazdım 1400 lira talep ettim halbuki öğrenciyim
  • artırmıyorlar arkadaşlar bi yolu yokmu bunun iş bankası hesabımda 2 bin 100 tl para var 400 liralık kartı artırmıyorlar anlamadım gitti
  • internet subesinden basvuru yapın. limit arttırımında.
    sonra iscepten deneyin.
    bankamatiktende deneyin.
    hic biri olmasa madem hesabında para var. onu kredi kartına gecir alısveris yapacagın zaman limitin artmıs olur alırsın almak istedigini taksitle.
    ayrıca her yeni limit artısı icin en az 3 ay beklemek gerekli yani diyelim yarın 1000tl oldu yeniden basvursanız bile 2bn olmaz ertesi gun kendiniz para yatırmadıkca. cok yuksek meblada taksitli alısverisiniz yoksa zaten kredi kartı kullanmaya gerekte yok.
    ayagını yorganına gore uzatmak lazım. malum borclu sayısı surekli artıyor.

http://video.cnnturk.com/2013/ekonomi/2/7/kredi-kart-borclari-artiyor

• iş bankasını bilmem ama bank asya 750 tl olan kredi kartımın limitini 1 yıl içerisinde 8000 TLye çıkarttı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.